Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny ile płaciłyście lub zapłacicie za kozaki pytanie

Polecane posty

Gość gość

mi się podobają takie za 3 stówy, ale nie wiem czy to nie przegięcie....takich drogich jeszcze nie kupowałam

Gość gość
75 zł za skórzane, z przeceny, nowe Wiesz, kwestia indywidualna :) kolczyki mam za 800zł

Gość gość
499zł w zeszłym roku i w tym roku nie ubrałam ich ani razu bo kupiłam sobie trekkingowe salomony i w nich śmigam .

Gość gość
A co mają kolczyki do butów ,buty się niszczą ,ścierają ,brudzą a kolczyki wiszą na uszach i nie ima się ich brud ,błoto .Wiec porównanie nieco debilne .

Gość gość
699 w Gino Rossi, ale są b.wygodne, na wysokim obcasie a stopy nie bolą

Gość gość
Ja kupiłam m-c temu za 300 zł. Buty na zime musza być ze skóry wiec musisz te 250-300zl liczyć za porządne buty.

Gość gość
na wszystko mi szkoda wydawac kasy tylko mi nie szkoda na torebki, ostatnio 2500zl.

Gość gość
za stówe z przeceny z ccc, kupiłam je tylko na ten sezon bo są płaskie a ja mam wzrost krasnala ogrodowego :)ogólnie zawsze kupuje takie za 100-150 żeby chodzić jeden góra dwa sezony bo lubie zmieniać tak samo mam z kurtkami

Gość gość
a dlaczego buty na zimę MUSZA BYĆ ZE SKÓRY?

Gość gość
upup

Gość gość
139,99. nie skórzane skórzanych nigdy nie miałam, szkoda mi kasy

Gość gość
w tym roku za 280zł, myślę, że za kozaki zimowe do 300zł można dać, więcej by mi było szkoda, w końcu to tylko buty i tak czy siak kupię nowe na kolejny sezon :P

Gość gość
no właśnie mi się bardzo podobają takie za 359 zł, ale jak cholera żal mi kasy:( dla mnie to spora kwota....

Gość gość
nie uwierzyc ie ja kupilam za 35zł na allegro i wysyłka ok 10zł. Kozaki-oficerki nowe skóropodobne,ocieplane sztucznym futerkiem. Chodze 2gi miesiac i nic sie nie dzieje.

Gość gość
400zł, ale mają mi posłużyć więcej niż jedną zimę. Kiedyś co roku kupowałam nie skórzane za 120-150 zł i co roku były do wymiany (nie raz nie wytrzymywały nawet jednej zimy i pod koniec biegałam w adidasach), nie opłacało się.

Gość gość
Ja kupiłam za £110 i jestem zawiedziona. Myslalam ze jak kupie w miarę porządne buty ( zawsze dawałam max £50) to na kilka lat bede miała. A takiego h...a. Do niczego te buty.

Gość gość
Prima moda za 700 i chodzę drugi sezon. W tym roku w zebrze też kupiłam za 599 i chodzę teraz na zmianę raz w tych nowych raz w tamtych. Skórzane, na płaskiej podeszwie