Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciepla bielizna a wf w szkole

Polecane posty

Gość gość

Pamiętam, że jak chodziłem do szkoły (podstawowej i liceum) to podczas przebierania się na w-f chłopcy, którzy byli bez kalesonów wyśmiewali tych, którzy mieli kalesony pod spodniami. Chłopcy wyzywali się wzajemnie od "bab" czy "mięczaków". Ciekawi mnie czy dziewczyny też postępują podobnie i jakie są to wyzwiska.

Gość gość
termo na w-f?? bardziej samą aktywną

ja tam chodze w termo-kalesony tez nosze i koszulke z dlugim rekawem jestem kobieta i sie nie wstydze przynajmniej w nerki i dupsko cieplo

Gość gość
Mam to szczęście że zimno nie jest dla mnie specjalnie dokuczliwe. Nie jestem zmarźluchem i nie muszę nosić jakichś paskudnych kalesonów.

Gość tartkomo
ja mam tervel termoaktywny na silownie

Gość gość
dziewczyny nie chodzą w kalesonach jak już to pod spodnie zakładają rajstopy czy ewentualnie leginsy i nie wyzywają się z tego powodu bo nie ma w tym nic dziwnego

Gość gość
odzież termo może nie jest super piękna ale nie jest też jakoś brzydka a dodatkowo ma właściwości na których bardzo nam zależy więc jak dla mnie jest super

Gość gość
Odzież termoaktywna to świetna rzecz a docinkami nie warto się przejmować. Ostatnio kupiłam taką odzież na http://esportshop.pl i sport jest zdecydowanie przyjemniejszy :)