Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onaona777

Corka faceta z ktorym sie spotykam

Polecane posty

Gość Onaona777

Hej. Spotykam się z facetem który ma 14 letnią córkę z którą mieszka. Nie znam jej jeszcze osobiście i boje się że mnie nie zaakceptuje :( Mieliście taki przypadek?

Gość gość
tu wszyscy tak maja:D

Gość gość
łatwo nie będzie 🖐️

moze ja sprobuje C***omoc .Kazda sytuacj jest inna .Wazna jest postawa twojego partnera -to przede wszystkim. Corka musi miec wytlumaczone z jakiego powodu ty sie w zyciu taty znalazlas.Czy malzenstwo /zwiazek taty by zakonczony, czy ty bylas przyczyna tego rozpadu .Mysle , ze trzeba potraktowac dziewczyne bardzo powaznie , musi znac cala sytuacje i przede wszystkim PRAWDE.Wtedy jej bedzie latwiej zrozumiec, przekonac sie , zaakceptowac . Ja na twoim miejscu wiele bym nie robila , poza szacunkiem , akceptacja , zadbaniem o mila atmosfere .Wazne , by nie zrazac sie i samemu miec swiadomosc, ze proces zaakceptowania sie wzajemnie moze byc trudny i powolny. Trzeba byc dobrej mysli i byc pozytywnie do dziewczyny nastawiona .

Gość Onaona777
Dzięki za mądra wypowiedz:) Jestem pozytywnie nastawiona do też dziewczyny tylko nie wiem jak ona zareaguje na mnie ;) W każdym razie nie jestem powodem rozwodu mojego partnera bo poznałam go już po rozwodzie który był z kaprysu jego ex żony ;)

Gość gość
już po rozwodzie który był z kaprysu jego ex żony oczko.gif x oczywiscie, ze nie z jego powodu:D

Autorko- zgadzam się z Eleene: moja przyjaciółka związała się z facetem po rozwodzie: odszedł od żony, bo go zdradzała, zostawił jej ich wspólny dom. Córka (obecnie 13-letnia) mieszka ze swoją mamą- ma ogromny żal do ojca, o poznaniu jego nowej partnerki nawet nie chce słyszeć. To trudna sytuacja - dostać tak w d....ę od żony i jeszcze być obwinianym przez córkę za odejście z domu. Zabrakło tej szczerości - ale z drugiej strony jak wytłumaczyć wszystko córce nie oczerniając przy tym jej matki? Ale cierpliwości życzę- na pewno się dogadacie :)

Gość gość
tak z ciekawości ile macie lat? pewnie jesteś jakąś 20 latką a on 30+ ?

Gość Onaona777
No jakby był z jego powodu to córka by wolała mieszkać z matka. Więc chyba jest jakaś logika. Dziecko widziało co się działo że matka chciała imprezować ,bawić się aż w końcu stwierdziła że chce rozwodu i ułożyć życie z kimś innym. A ja w wieku 13 lat też miałam taka sytuację i też wybrałam mieszkanie z ojcem a nie z matka k*rwa żeby mieć dziesięciu tatusiów.

Może najpierw poznaj tą dziewczynkę? Równie dobrze może się okazać, że ona sama będzie bardzo pozytywnie nastawiona. ;)