Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie sama a samotna

szukam kolezanek

Polecane posty

Gość nie sama a samotna

Czesc.mam 21 lat.jestem z Warszawy :) od 4lat mam chlopaka.mam tylko jego..czuje się samotna trochę.mam malo koleżanek chyba dlatego ze za dużo poswiecilam niepotrzebnie na związek.szukam dziewczyn wiekowo podobnych do mnie (może być mlodsza lub starsza)która tak jak ja czuje się samotnie.fajnie by bylo gdyby byla z Warszawy lub okolic :) by czasem w weekend zrobić babski wypad :) może być i dalej zawsze fajnie jest popisac****ogadac nawet na odleglosc .pozdrawiam :)

Gość gość
fajnie, ja jestem z Warszawy :) jesteś z południa czy polnocy miasta? :D czy pomimo posiadania chłopaka lubisz chodzić na imprezy?:) ja podobnie jak Ty - poświecilam wszystko na związek

Gość nie sama a samotna
Teraz pomieszkuje kolo Warszawy w Pruszkowie ale co weekend praktycznie jestem w Warszawie u siebie w domu :) Praga poludnie a ty? A nadal jesteś w związku?Lubie imprezowac ale nie jestem tympem super imprezowiczki.Lubie gdzieś wyjść napic się piwa potanczyc itp :) żeby troche odpocząć od chlopaka z którym jestem non stop.dobrze ze mam prace..

Gość Klempa888
ja niestety aż z mazur :(

Gość nie sama a samotna
A tez masz tak jak ja ? Jak tam u Ciebie?:)

Gość Klempa888
Troszke inaczej bo ja z kolei się wyprowadziłam za lepszym zyciem i praca do innego miasta i kontakty się pourywały,faceta oczywiście też mam ale nie był przysłonił mi świata aż tak hehe także wiecie teraz znów w swoim miasteczku lipnie bo nawet nie ma z kim pogadać,przyjaciółka najbliższa wybrała właśnie faceta,który nas skłócił,bo nie chciał zeby przyjeżdzała do mnie bo mieszka nie daleko jej eks,absurd.I tak zostałam sama.

Gość gość
niestety już nie w związku, ale trzeba żyć dalej :) ja mieszkam raz tu raz tam, aktualnie jabłonna, ale też bywam często w Warszawie, też lubię piwo :D chociaż teraz to ciężko wyjść z domu w te mrozy, poki co nie mam jeszcze auta, a chętnie bym się gdzies ruszyla, kino, lyzwy, drink

Gość nie sama a samotna
To pewnie byscie utrzymywaly nadal kontakt gdyby nie jej chlopak zazdrosny..zauwazylam ze dużo dziewczyn traci kontakty z koleżankami będąc w dlugim związku.

Gość Klempa888
nie sama a samotna,pewnie byśmy utrzymywały a tak nie ma z kim na owe piwo wyjść szkoda że do Ciebie amm aż 200 km kurcze.

Gość nie sama a samotna
No ja juz dlugo się na lodowisko wybieram ;p Lubie jedzisz chociaż AZ tak dobrze nie umiem.ja potrzebuje tak jednego dnia chociaz w miesiącu takiego żeby się wyrwać z domu i robić co chce:)pogadac z kims itp.a. nie mam juz tak .a mój chlopak wychodzi z kolegami itp nie bronie mu tylko zazdroszcze:)eh

Gość Klempa888
Ja nie rozumiem tego właśnie jak ma się faceta zaraz reszta nie istnieje,eliminują kolezanki na własne życzenie a potem gdy facet wychodzi w piątek wieczorem na kręgle siedzą w domu przy telenoweli myśląc tez bym wyszła aaale nie ma z kim,eliminują by miec więcej czasu dla niego?Nigdy tego nie pojme ja mam i czas dla faceta i dla koleżanek i żeby jechać do rodziny np przecież nie samym facetem człowiek żyję,trzeba od siebie odpocząć,czas bez siebie by zatęsknić też jest ważny inaczej człowiek się w związku powoli nudzi.

Gość nie sama a samotna
Chyba ze w wakacje na mazury przyjade;) heh

Gość Klempa888
AAAA no chyba,że :P

Gość nie sama a samotna
Klempa masz racje i ja to wlasnie niedawno zrozumialam dopiero..

Gość KIasyk przegrywu
Jestem z Koziej Wólki.Zaprzyjażnie sie z Tobą,chcesz?:)🌻😘❤️🌻

Gość nie sama a samotna
Chcialam się zapisać gdzieś na jakieś dodatkowe zajęcia czy cos takiego.Ale ani śpiewać ani tańczyć nie Lubie ani rysować:D takie beztalencie ze mnie trochę :)

Gość Klempa888
nie sama,To się cieszę,że zrozumiałaś bo znajomości itd to też część naszego życia,ja do dziś dużo żałuje tyle kontaktów zanikło.

Gość Klempa888
nie sama,właśnie,żeby się gdzieś zapisać tzreba coś lubić,potrafić i tam są ludzie nowi,których można zapoznać ale to musi być jakieś hobby czy coś bo tak samo dla siebie to dziwnie chodzić aby dla ludzi.

Gość nie sama a samotna
Ją też zaluje ale czasu nie cofne.mogę tylko próbować jakoś odnowić kontakty albo nowe zawrzeć . Nigdy nie jest za późno :)

Gość hejlin
hehe a ja mam zawsze takiego pecha,że trafią mi się koleżanki, które poświecą wszystko dla faceta i faceci, którzy wolą kolegów niż mnie :) mam chyba pecha w życiu

Gość nie sama a samotna
No masz racje :) a na sile nie będę szla na cos co mnie nie interesuje..muszę jeszzcze poszukać innych zajęć itp.ale ciężko..

Gość Klempa888
Nie rozumiem tego "poświęcenia"a jestem już 8 lat w związku i nadal nie rozumiem hehe no cóż widocznie dla niektórych dziewczyn aby facet się liczy.

Gość gość
może dlatego,że dla kobiet facet najczęściej jest całym światem (o ile jest zakochana) a dla faceta w większośc**przypadków kobieta jest tylko kawałkiem świata, dlatego po rozstaniu oni majją jeszcze kumpli, prace, inne zainteresowania a kobiety się dołują,bo nie mają już nic

Gość nie sama a samotna
Hejlin wiesz to zależy na jaka osobę się trafi.ja teraz zaluje zw wybieralam chlopaka .moglabym być z nim być nie tracac kontaktów :) teraz to wiem

Gość nie sama a samotna
Klempa nie musisz powtarzać tego ciągle..nie pisalabym tu gdybym o tym nie wiedziala.gdybym cofnela czas to inaczej bym postepowala.a tak to próbuje szukać jakiś kontaktów dlatego tu pisze :)

Gość nie sama a samotna
I jak tam?może jest jakąś dziewczyna z Warszawy lub okolic?:)

Gość nie sama a samotna
A skąd jesteś?:)