Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest ktos kto zna sie na snach o duchach

Polecane posty

Gość gość

Mialam dzisiaj bardzo dziwny sen... W tamtym roku w wypadku zginela dziewczyna, nie znalam jej osobiscie tylko z widzenia. Nie mialysmy kontaktu. I dzis w nocy mi sie przysnila byla cala w krwi lezala na drodze...I przed 7 obudzil mnie pasek spadajacy ze sciany i nagle zaczal wibrowac telefon chociaz nie nie mialam wibracji. Wlaczylam laptop i sprawdzilam kiedy byl ten wypadek. 4 stycznia w piatek przed 7 rano... dzis jest 24, rowniez piatek i przed 7 sie obudzilam... nie wiem moze ta osoba potrzebuje modlitwy. Kiedys tez czesto snily mi sie duchy, ksiadz kazal mi sie wtedy pomodlic za dusze zmarlych...Dlugi czas byl spokoji teraz ten sen. Przestraszylam sie bardzo, wstalam z bolacaym brzuchem, a jestem w ciazy i nie chce zeby stres wplynal na ciaze...

Gość gość
nikt nie odpowie ?

Gość kobieta009
wierze w istnienie zycia po smierci czy jaakkolwiek inaczej to nazwac. Pomódl sie za nia, tylko niech do głowy nie przychodzi Ci wywoływanie duchów

Gość gość
bez przesady... ja jestem strasznie strachliwa, nigdy nie wywolywalam duchow... i nie zamierzam. Poza tym jestem dorosla kobieta wiec nie zamierzam tego robic.Pomodle sie dzis... Moze potrzebuje modlitwy

Gość gość
skontroluj brzuszek, mimo zdrowasiek.

Gość gość
tzn?

Gość gość
napisałaś, że wstałaś z bolącym brzuszkiem, to go skontroluj. Poza tym nikt nie przychodzi tak o w snach. Może faktycznie potrzebuje, żeby ktoś się za nią wstawił, a może chciała cie ostrzec, uchronić przed czymś. Może chciała się po prostu pożegnać i wiedziała, że właśnie ty ją zobaczysz i powiesz trzymaj się..bywa i tak

Gość gość
tez tak pomyslalam, bo wczesniej kilka lat wstecz ciagle snily mi sie duchy, albo mnie o cos prosily albo po prostu straszyly w snach. I zawsze sie modlilam, tak doradzil mi ksiadz. Moze mam cos w sobie, ze mi sie snia... ale pierwszy raz przysnila mi sie osoba ktora w jakis sposob znalam... dziwnego uczucia doswiadczylam po przebudzeniu, tym bardziej, ze to ponad rok kiedy ona nie zyje...

Gość gość
Tak więc uśmiechnij się do niej w myślach, uściśnij mocno i pożegnaj. zbadaj brzusio, i trzymaj się ciepło. Będzie git

Gość gość
Dziekuje :)!