brunon 1 Napisano Grudzień 22, 2020 Ja mam płyty tarasowe w marmurowym stylu ale wykonane z betonu. Mega polecam, są ładne i trwałe. Zamawiałem w Kost-Bet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malwinka88 0 Napisano Kwiecień 11, 2021 Dnia 22.12.2020 o 20:11, brunon napisał: Ja mam płyty tarasowe w marmurowym stylu ale wykonane z betonu. Mega polecam, są ładne i trwałe. Zamawiałem w Kost-Bet. Potwierdzam mam kostke z Kostbetu i ogrodzenie. Będę zamawiać teraz płyty tarasowe bo mam już do nich zaufanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przemek Wysocki 0 Napisano Czerwiec 9, 2021 Zdecydowanie drewno, to mój ulubiony materiał, zrobię sobie taras sam, bo uwielbiam majsterkować i mam świetne narzędzia z Bass Polska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kornelia-kami 2 Napisano Czerwiec 13, 2021 A jaki materiał na podłogę do ogrodu zimowego? Miejsce nieogrzewane od południowej strony. Chyba tylko płytki wchodzą w grę ale pytanie jakie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarecima 0 Napisano Czerwiec 14, 2022 Moim zdaniem wszystko zależy od tego co nam sie podoba. Każda powierzchnia tarasowa ma swoje zalety oraz wady. Mi osobiście podobają się tarasy drewniane, mam taki u siebie w domu. Robię poza tym ponownie taki taras w domku letniskowym. Taras taki ma zdecydowanie przyjemniejszą powierzchnię niż kostka. Można chodzić gołą stopą po powierzchni latem, co jest niemożliwe na kostce czy betonie (nagrzewa się). U siebie mam modrzew syberyjski,ale drewno egzotyczne też dobrze się sprawdza. Jeśli szukacie namiarów na firmę, która możę Wam taki taras zamontować, daję namiar na dobrą ekipę https://tarasywroclaw.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hann 0 Napisano Maj 21, 2024 Szeroki wybór desek masz u sklep.woodmarket.pl/, od drewna egzotycznego po różne rodzaje kompozytów. Będziesz pod wrażeniem jakości produktów oraz profesjonalizmu obsługi. Dodatkowym atutem jest fakt, że mają konkurencyjne ceny i często organizują promocje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach