Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stokrotka1988

Zmiana regulaminu studiów

Polecane posty

Gość Stokrotka1988

Hej :) Mam niekorzystną sytuację na studiach. Z nowym rokiem zmienił się regulamin studiów - dochodzą nowe przedmioty itp. Nie zdałam 3 egzaminów i nie złożyłam pracy magisterskiej w terminie a dodatkowo specjalność została zamknięta. Czyli.. mam jedno podejście aby zdać egzaminy i się obronić. Jeżeli nie zdam czegokolwiek muszę wznowić studia za 2500 zł [ ponieważ teraz poprawiam semestr] + różnice programowe wynikające z przymusowej zmiany specjalizacji na obowiązującą ok. 10 przedmiotów z 4 semestrów + 180 zł za każdy ORAZ! opłata czesnego za semestr czyli 2200.. W głowie się to nie mieści! Jestem na zaocznych. Czy prawnie mam szanse jakoś się z tego wywinąć czy raczej nie ma takiej opcji? Proszę o wsparcie.

Gość Stokrotka1988
Up

Gość Stokrotka1988
up

Gość gość
raczej nie masz szans... u mnie na studiach też się zmieniał regualmin, może nie aż tak, ale nie było zmiłuj...

Gość gość
no z tym raczej nie wygrasz, nie widziałam nawet że za wznowienie studiów jest taka wysoka opłata.. ewentualnie udaj się do szkoły może jest jeszcze ta specjalizacja na dziennych zebys mogła jakoś te przedmioty zaliczyc.. szczerze współczuje.. chociaż jakiś opłacalny kierunek bo strasznie dużo kasy na to pójdzie..

Gość Stokrotka1988
No fakt - dużo.. dlatego muszę się sprężyć :) A do kolegi wyżej - licz się ze słowami bo nie jesteś niewidzialny w sieci więc mnie nie obrażaj