Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mdłości a za dwa dni okres

Polecane posty

Gość gość

Czy to może być ciąża? Muli mnie, ale z drugiej strony piersi powiększone jak na okres. Termin za 2 dni, kochaliśmy się dwa cykle w dni płodne, ale poprzednio dostałam (chyba) okres (krótszy niż zwykle). Sama nie wiem... Niby za 2-3 dni powinno się wyjaśnić. Czy ktoś miął takie objawy a był w ciąży?

Gość gość
A dlaczego "no komento"? Było krwawienie w terminie okresu, ale było inne niż zwykle, więc równie dobrze mogło być plamieniem, które wyglądało jak okres - nie zetknęłaś się wcześniej z czymś takim?

Gość gość
W żadnej ciązy plamień nie miałam. A mdłośc***ojawiały sie nie wcześniej niż w 6 tygodniu.

kochana 2 cykle sex w dni płodne, poprzednio 'chyba' okres i jeszcze za 2-3 dni @ Nie wiesz co to test ciążowy albo bHcg ??? My wróżkami nie jesteśmy Wiesz mnie tez wczoraj zemdliło ale nie zakładałam z tego powodu topiku :-P

Gość gość
Na kafe roi się od takich topików (i głupszych), to co się czepiasz... Trzeba było swój założyć i wypisac, co zjadłaś, na pewno byśmy ci wywróżyły, z czego mdłości...

Gość gość
a ja mialam plamienie ktore wzielam za okres i myslalam ze znow sie nie udalo na nastepny miesiac okres nie przyszedl jak sie okazalo u gina to w poprzedim miesiacu to plamienie ktore wzielam za okres okresem nie bylo i byla juz ciaza :)

Gość gość
Mi mdlosci zaczely sie dopiero w 7 tyg a przed okresem czesto mnie mdli i mam te duzy apetety. Rosnie poziom progesteronu czy cos w tym stlu stad te mdlosci moga byc.

Gość gość
Mnie mdlilo w 7 tyg dopiero. Ale moze cie mdli na okres a moze na ciaze 2 dni to niewiele i sie przekonasz. Cierpliwosci:)