Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dosc T MOBILE

od początku stycznia dostalam juz 15 smsów od Tmobile i wcisneli mi pakiet

Polecane posty

Gość mam dosc T MOBILE

za 5 zł , którego nie chciałam!! a nie mam czasu czytac ich spamerskich smsów i od razu kasuje a tu nagle "balblbl zostało przedłużone do 6.02.2014 koszt 5zł" a nic nie zamawiałam, po prostu nie odwołałam czegoś czego nigdy nie aktytowałam, rany jak tak można postepowac z klientami? nikomu nie polecam tej sieci :/

Gość gość
nawet nie wymawiaj mi nazwy tych złodziei, pogonić tą szkopską bande z Polski

Wystarczy iść do punktu T mobile i kazać im wyłączyć usługę odbierania takich wiadomości. Tez jestem w T mobile i tez mnie to wkurzalo, ale poszlam i teraz problemu z tym nie mam.

Gość gość
ja odwołałem a i tak mi wcisnęli, ta firma to jest mafia, ciągle giną mi z konta pieniądze, za sprawdzenie stanu konta się płaci, z tak bezczelnymi cwelami jeszcze nie miałem w życiu do czynienia

Gość mam dosc TMOBILE
taa do salonu - moja mama, starsza kobieta, poszla do salonu bo jej tez to wcisnęli i powiedzieli,ze nie mogą tego wylaczyc i nie wiedzą jak!!! dopiero brat pomogl wyszukać w internecie kod na odwołanie tego, tak komplikują, chyba zgłoszę do biura konsumenta jak sądzicie? mam drugi tel w plusie i jestem dużo bardziej zadowolona

Gość gość
chodzić do ich punktu żeby mi wyłączali usługe hahahah ale was urobili, jak trzeci świat

Gość gość
to sa k***y które myślą ze im wszystko wolno bo nieuświadomione społeczeństwo nic z tym nie robi

Gość mam dosc TMOBILE
już dawno bym odeszla z tej sieci, ale cala rodzina siedzi w tym, a to starsi ludzie i przywiazuja się do byle czego, a poza tym mam numer od ponad 10lat, musiałabym przenieść do innej sieci i chyba przejść na abonament? pewnie dużo zachodu z tym

To dziwne bo mi wyłączyli i nie przychodzi mi już nic. Ale macie rację co do tego operatora. Mam telefon w mix na ilość doładowań i nigdy więcej. Czekam, aż mi się skończy umowa i baj baj.

Gość statystyki o operatorach
a na fejsie polubien ma : tmobile około 500 tysięcy ( i tak dużo, ale pewnie po to by ludzie pisali reklamacje, bo glownie to tam widać) play ponad 2 miliony plus ponad 1,4 miliona orange 1,7 miliona nju mobile 370 tys heyah 700tys tmobile dawniej jako era, chyba był pierwszym operatorem o ile się nie myle, a tu proszę ledwo pol miliona ... nie ma się czemu dziwic, dbaja o natłok mało smiesznych reklam w tv, chyba te reklamy są skierowane do debili? i ja korzystając z ich sieci czulem się jak debil, teraz jestem w PLAY, w miedzyczsie orange , z obu zadowolony

Gość gość
Też mnie szlag trafiał z t mobile. Przeszłam do Virgin Mobile. Od roku mam spokój, przyszło do mnie tylko kilka smsów i nikt mnie na nic nie naciąga.

Gość gość
jeszcze jedno - teraz już można zmienić sieć zostawiając sobie stary numer telefonu od poprzedniego operatora, formalności trwają krótko. Wiej od tych naciągaczy.