Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slowo prawdy

kobieca pedofilia

Polecane posty

Gość slowo prawdy

czyli zazdrosc matki o syna.jakos malo slysze,zeby ojciec kompilkowal zycie swojemu zieciowi,natomiast tesciowa,czyli matka meza,owszem.nigdy nie rozumialam zazdrosci matki o syna,taka tesciowa jest wsciekla,ze synus woli zone(bo chyba tak byc powinno),ze ona mu gotuje,sprzata,spi z nim...czytalam nawet duuuuzo postow z ´´macierzynskiego´´i WIEKSZOSC kobiet o dziwo karmi piersia chlopca nawet do 2 lat,dziewczynki o wiele krocej...i mowcie co checie,ale duzo w tym prawdy:P

Gość gość
Tzn powiem tak moj brat mieszka z dziewczyna i moja mama tak srednio ja toleruje i nie dlatego bo zazdrosna tylko dlatego ze leniwa. Moze sa wady jakich tesciowe nie toleruja i tyle!

Gość gość
Leniwa oczywiscie dziewczyna brata bardzo sie bnim wyrecza i troche go buntuje przeciwko nam.

Gość gość
No ale co z tego ze leniwa? Widocznie twojemu bratu to nie przeszkadza wiec dlaczego ma przeszkadzać to twojej mamie? Przecież to nei ona bedzie z nią żyła

Gość gość
no cos w tym jest pewnie je podnieca jak bahor medoli w ustach suta a i malego to cieszy pewnie stoi mu pod pielucha... a fe!

Gość pani 79xxx
a ja popieram i juz.nawidzone mamuski jakby mgly to by cycem chlopca karmily do 15 roku zycia i jeszcze pomogly przy pierwszej masturbacji.i kazda kobieta pojawiajaca sie w zyciu syna to oczywiscie k****,niegodna jej synka

Gość gość
Moja tesciowa nie karmila w ogole piersia , a zazdrosna o syna byla . A dwie moje kolezanki karmily corki do 3 roku zycia . To nie od karmienia zalezy , al;e od charakteru czlowieka . P*********e glupoty.

Gość gość
autentyk z kafeterii czy innego forum czytalam jak nawiedzona mamuska pisala ze pomogla kilka razy 12 latkowi sie spuscic do wanny "bo mial dluga erekcje i sie meczył" raczej nie wygladalo to na provo ludzie ja zjedli na forum.

Ja się z tobą zgadzam. Byłam kiedyś z chlopakiem (mieliśmy po 17 lat wtedy) , który miał wlaśnie taką mamuśkę. Byliśmy krótko parą, bo on był klasycznym maminsynkiem, a ona nadopiekuńczą mocno zaburzoną mamuśką. Zerwałam z nim przez nią głównie i też przez to że on nie umiał nawet myśleć samodzielnie. Masakra pamietam kilka dla mnie bulwersujacych sytuacji: jak organizowaliśmy grilla z jego rodzicami i moimi i chciałam żeby poszedl ze mna do sklepu po jedzenie, to on mi powiedział zebym poszła z jego mama bo on się nie zna na kupowaniu jedzenia :D. Po za tym mamusia mu ukladała ubranka w szafie i kiedys wlazla do jego pokoju i na moich oczach wachała mu majtki, czy aby czasem nie ulozył brudnych z czystymi :D innym razem jak się kompał to weszla mu do łazienki nalozyć szampon (Bambino dla niemowląt, bo w oczka nie szczypie). A po tym jak wrociliśmy z parku linowego (oczywiscie była wielce przeciwna) to przyklejała mu plasterek na kolanko (malutka ranka) i parę sie go pytała czy w tym parku dokładnie zdezynfekował tę straszną ranę. Wytrzymałam z nim niecały miesiąc.

Gość pani 79xxx
wlasnie,jak corka odchodzi z domu z facetm to ojciec raczej nie wyzywa ani jej,ani faceta.jak syn odchodzi z domu to oczywiscie mamusia ma stan przedzawalowy,bo ta niby k***a zmarnuje mu zycie,a przeciez nie po to tyle lat wychwywala:)

Gość gość
a co powiedziec jak matka karmi do 4 roku życia , wczoraj było o tym w ddtvn , maskara jakas

Gość gość
prawde.Ja tez byłam z mamisynkiem.Brrrr mamusia była number one:-)Wkurzająca stara purchawa

Gość gość
a co powiedziec jak matka karmi do 4 roku życia , wczoraj było o tym w ddtvn , maskara jakas ostatnio był temat na kafe o karmieniu piersia i ja napisałam ze nie karmilam swojego dziecka cyckiem bo nie mogłam sie sie przemóc, a po 2 on lezał tydzien w szpitalu i tam był karmiony butelką To mamuski mało co mnie nie zjadły, zaczeły gadac ze moje dziecko bedzie głupie bo tylko dzieci karmione piersia prawidłowo sie rozwijaja co jest udowodnione naukowo;-) iże jestem złą matka bo mały nie otrzymał ode mnie ciepła matki(budowanego podczas karmienia piersią) :-)

Gość slowo prawdy
poczytajcie na maciezynskim,np.corke karmilam 3 miesice,synus ciagnal cycusia 3 lata:O,poczytajcie tez na innych forach,a prekonacie sie ile w tym prawdy.mnie niedoszla tesciowa tylko raz na oczy widziala a juz nazwala szmata:Omowie powaznie....a do szmaty mi dalko,uwierzcie mi....natomiast jego ojciec bardzo mnie lubil i chcial,mnie za synowa,kibicowal nam z calego serca...

Mnie też wkurza to parcie na karmienie piersią i naturalne przygotowywanie posilkow dla niemowląt. Pierwszego syna karmiłam butelką, drugiego pirsią do 6 miesiaca i nigdy wiecej. Karmienie piersia bylodla mnie mordegą, bo maly caly czas wisialby na cycku i ciagle był glodny. Pamietam jak tesciowa omal mnie wzrokiem nie zabiła jak sie dowiedziala ze karmimy dziecko gerberem z sloiczka.

Gość slowo prawdy
poczytajcie na maciezynskim,np.corke karmilam 3 miesice,synus ciagnal cycusia 3 lata:O,poczytajcie tez na innych forach,a prekonacie sie ile w tym prawdy.mnie niedoszla tesciowa tylko raz na oczy widziala a juz nazwala szmata:Omowie powaznie....a do szmaty mi dalko,uwierzcie mi....natomiast jego ojciec bardzo mnie lubil i chcial,mnie za synowa,kibicowal nam z calego serca...

Gość gość
i jeszcze ktos napisał ze to jest nie wygodne jak jestes w miejscu publicznym i trzeba dziecku cyca wywalic przy wszystkich bo jest ciągle głode.To oczywiście napisały ze tak nie robiły i ze taką sytuację może ze 3 razy widziały w zyciu jak inna matka dziecko przy kims karmiła. Maja parcie na karmienie cycem do 3 roku a potem takie mamisynki sie rodzą:-) Ja miałam kolege w klasie co go matka do 7 roku zycia karmiła:-)

Gość slowo prawdy
zgadzam sie z postem wyzej:)i oczywiscie a raczej w 99% przypadkow byl to synek:)

Gość gość
słowo prawdy- dzieki w końcu mnie ktoś poparł bo wtedy sie poczulam jakbym była jakims wampirem nie matką.

Gość slowo prawdy
a pamietacie film Plac Zbawiciela?mezulek to typowy s******l,zostwawil zone z dziecmi bez srodkow do zycia,a tesciowa??´´ty potrafilas tylko doopy dac i nogi rozlozyc´´tak mowi matka i babcia:Ojakby ta biedna kobeta sama sobie dzieci zrobila albo wrobila syna w ciaze.zenada ale takie sytuacje sa na porzadku dziennym.co te matki maja z tymi synkami ja sie pytam:Oi czemu tesc zazwyczaj lubi synowa i jeszcze wspiera a tesciowa?moim zdaniem to naprawde kobieca pedofila,tyle ze w bardziej subtelnej formie

Gość gość
ja znam chlopaka co dawno skonczyl 20 lat a mamusia mu czyste, wyprasowne ciuszki uklada w odpwoiednich szufladach bo sam biedaczek nie wie jak to sie robi.

Gość gość
a ja zman 36-letniego faceta,nadal mieszka z mamusia,ma na imie Artur ale matka mowi na niego Artus:O

Gość gość
A tam p*********e :) ja mam córkę i karmię ją piersią już rok i będę do 3 roku życia lub dłużej jak będzie chciała.