Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak  mi słów

Zdrada Baby są głupie

Polecane posty

Gość brak  mi słów

Koleżanka ma męża.On 33, ona 30 lat.Są 3 lata po ślubie.Dzieci brak. Odkryła że spotykał się z kobietą poznaną przez internet na seks.W dodatku z 7 lat starszą. Wielka awantura,spakowała się i odeszła.Wróciła po tygodniu w podskokach wielkodusznie wybaczając. Dla mnie nie do pomyślenia.Żeby przytrzymała go miesiąc,2,to jestem w stanie zrozumieć,ale przyleciała po tygodniu.Kobieta wydawać by się mogło wykształcona,po studiach,na stanowisku. Żałosne;-(

Gość gość
No to żałosne,fakt

Gość gość
tak? mam troje dzieci z pozamalzenskiego zwiazku a moj malzonek marzy zeby je wychowywac :P, :P, :P

przykra historia ale cóż każdy ma swoje granice jednej wystarczy tydzień, drugiej miesiąc a trzecia nie wybaczy...ehh kobiety !!

Gość brak mi  słów
Trzeba nie mieć godności i tyle,po tygodniu biegnie do wiarołomnego mężusia i pewnie stopy mu całuje z wdzięczności

Gość brak mi  słów
Martini, byłam w podobnej sytuacji. Wystawiłam dziada za drzwi.Bez powrotu. Kto zdradził raz zdradzać będzie zawsze. Zdrada 3 lata po ślubie ? Jeśli nuda przyszła tak prędko to co będzie za 5,10 lat? Ona odkryła w mailach jak mężuś pisał kochance że żona jest kiepska w łóżku boże jak można się tak nie szanować...?

Gość gość
Moze wrócila bo ma plan na zemste? :)

ale w czym problem ?? każdy jest inny. W sumie to też się dziwię bo po 3 latach małżeństwa już zdradzona jest to nie chcę myśleć co będzie za parę lat.

Gość Chupakabra
To ją o to zapytaj osobiście, a nie plotkuj na kafe o czyimś życiu - koleżanki w dodatku. Normalnie brak mi słów...

Gość gość
Moim zdaniem zeszmaciła się totalnie, ale to pewnie blondynka jest;-)

Gość gość
ty chupakabra jeśli tak przeszkadzają c**plotki to co robisz na plotkarskim forum? Wypad stąd

Gość brak mi  słów
Tak,blondynka z ptasim móżdżkiem jak widać

Gość Chupakabra
Ta różnica, że ja nie omawiam publicznie życia swoich znajomych i nie jestem lizoD jak ty. NIe rozkazuj mi błaźnie.

Gość gość288
chupakabra nie zaśmiecaj

Gość Chupakabra
Posiadanie swojego zdania nazywasz zaśmiecaniem tak? Boże co za mentalność... To ma być dyskusja czy monolog dyktatora z pieśniami dziękczynnymi ludu? Dziecinada.

Gość brak mi  słów
Ludzie z bardzo dobrą pracą,na stanowiskach,wykształceni,z pieniędzmi. Jak widać jedno warte drugiego. Pilnowała go bez przerwy,żyć mu nie dawała taka zazdrosna,to teraz ma.Doigrała się.W końcu ją zdradził.

Gość brak mi  słów
Pytałam. Wypłakiwała mi się w rękaw,jeden jego telefon i poleciała mało walizy nie zgubiła,no żesz...

Gość gość
Oj, chyba bardzo nie lubisz swojej koleżanki. Miała/ma lepiej w życiu niż Ty, że tak po niej teraz jedziesz?

Gość brak mi  słów
Wręcz przeciwnie,lubimy się bardzo,dlatego tak boli mnie jej zachowanie.Wiem że on znowu ją zdradzi bo to pies na baby.

Gość brak mi  słów
myślę że on będzie się po prostu lepiej krył.

Gość gość
nie rozumiem lasek.....