Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Denerwuje mnie rodzina meza

Polecane posty

Gość gość

Mąż jest bardzo zżyty z matką oraz jej ojcem (swoim dziadkiem) tak bardzo że do swojego nazwisko po ojcu dołączył panieńskie nazwisko swojej matki. Jego dziadek wściekły jest że wnuk nie mieszka u nich i mnie oto obwinia. Niedawno urodziła nam się córka, ja mam 29 lat a on 22. Teraz mieszkamy u ojca mojego faceta, który też jest dobry. Naszej córce kupił tylko łóżeczko do naszej sypialni. A córka mojego męża z drugiego związku nie dość że jest na utrzymaniu tatusia to jej synek dostał jeszcze swój pokój co doprowadza mnie do szału. Nie wiem kto gorszy czy ojciec mojej teściowej czy ojciec mojego męża? Poza tym tatuś teściowej dogaduje mi że biorę sięza młodych chłopców z myślą o ich pieniądzach.

Gość gość
Zrobiłam błąd, nie córka mojego męża a córka teścia czyli siostra męża. Jej dziecko jest lepiej traktowane niż moje. O co pytam? Jak zachować się w takiej sytuacji. Ojciec mojego męża w sumie nie dogaduje mi ale nie zrobił zbyt wiele dla swojej wnuczki. A dziadek męża przegina swoimi głupimi uwagami i chętnie bym mu przywaliła.

Gość gość
ile jeszcze będziesz te sam temat powielała .

Gość gość
łoooooooooooooo matko! nie ogarniam tego! rozwiedz się w p**du, czym prędzej!

Gość gość
bo z rodzina dobrze to tylko na zdjeciu

Gość gość
I tojeszcze z boku zeby Cie wycieli haha

Gość gość
poszłaś na całość z młodym, była wpadka, to teraz się nie dziw, że tak to wygląda