Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do panow ile razy widzac jakas ladna babke w internecie czy na

Polecane posty

Gość gość

ulicy pomysleliscie sobie by zamienic ja na swoja kobiete? jak czesto zdarzylo wam sie pomarzyc o innej bedac juz w zwiazku?

Gość gość
no dobra, jak nie panowie to moze panie wiedza czy waszym facetom czesto zdarza sie pomyslec o innej by wymienic was na nia?

Gość gość
tak, mój były, kiedyś znalazłam jego rozmowę na gg z kumplem, umawiał się na "sesję zdjęciową", fakt zrobił jej zdjęcia nawet ładne, ale pisał takie rzeczy...napalał się na nią strasznie, a ten kolega powiedział, że ona jest ładniejsza ode mnie to było tak przykre :/ a mój mu napisał "nie wiem czy będę z X , nie wiem co będzie dalej" X to ja... no ale się okazało,że ona na żywo było znacznie brzydsza i głupiutka, ale uraz pozostał, on się zarzekał jak to mnie bardzo kocha, latał za mną zawsze, takie rzeczy jednak nie pozostawiają człowieka bez zmian, rzuciłam go parę miesięcy później a w międzyczasie też spotkałam jakichś facetów i nawet mi się niektórzy podobali, też poznałam jednego, ale na żywo był brzydszy niż w necie.

Gość gość
czyli facetom duzo nie potrzeba....

Gość gość
nawyraźnie albo to ja mam pecha nie trafić na dobrych, wiernych, poza tym on był strasznie zazdrosny o mnie to już wiedziałam dlaczego - mierzył mnie swoją miarą

Gość gość
nigdy nie pytałam czy pomyślał o innej będąc ze mną, jeśli o mnie chodzi to nigdy mi się to nie zdarzyło

Gość gość
nam brzydkim takie problemy nie straszne :) bo ich nie mamy...