Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga92

czy on mnie lubi czy wykorzystuje

Polecane posty

Gość aga92

aga92 jakis czas temu na jednej z imprez fajnego faceta , rozmawialismy no i wymienilismy sie numerami i tak sie zaczela nasza znajomosc. Okazalo sie ze nie jest to zwykly facet tylko dosc popularna osoba ze tak powiem z wyzszych sfer, ktora ma kontakt z tymi wszystkimi celebrytami i tak dalej. spotykamy sie dosyc czesto no i ostatnio zauwazylam ze sie w nim zauroczylam ale problem jest w tym ze ja mam wrazenie ze mu na mnie zalezy , moze nie dokonca bo to on ciagle wychodzi z inicjtywa spotkan ale mam wrazenie ze chodzi mu tylko o jedno, przez to jak sie zachowuje jak do mnie pisze czasami i tak dalej. a z drugiej strony to sama niewiem bo tak naprawde moglby miec wiele innych kobiet modelek i tak dalej wiec czemu chcialby spotykac sie akurat ze mna. pewnie powiecie ze powinnlam z nim pogadac ale z drugiej strony glupio mi troche poruszac ten temat bo nie znamy sie jakos dlugo zeby nie pomyslal ze ja oczekuje niewiadomo czego. wiec juz niewiem co mam robic. moze cos doradzicie?

Gość gość
Ile on ma lat

Gość gość
Tzk jaknsie zachowuje ze masz watpliwosci?

Gość gość
Musisz go bliżej poznać. Może faktycznie chce tylko zaliczyć, ale też nie można tego zakładać od razu

Gość gość
Pokaż tzytz to odpowiem

Gość gość
Malo która go chce to sobie wymyśla bajki do bałamucenia młodocianych naiwniar z byle wioch, proste.

Gość aga92
no np jak gdzies jestesmy na miescie to pyta czy chce isc do niego i ze moge nocowac jak tylko chce no i np. czesto mowi lubie jak tak seksownie wygladasz no i niewiem rozne takie zachowanie ktore moze na to wskazywac

Gość aga92
no co do tego to jestem przekonana ze to nie sa bajki gdyz ja osobiscie go nie znalam wczesniej ale gdy tylko troche przegladlam o nim w necie to juz nie mialam watpliwosci, no a pozniej to juz przekonalam sie na zywo.

Gość aga92
czasami mam wrazenie ze on chce tylko jednego... na przyklad ostatnio pojechalismy do parku jego autem, a on rozpial rozporek, wyjal swojego.... i powiedzial zebym possala :-( wybieglam z auta, ale dalam sie przeprosic. mam do niego slabosc!

Gość aga92
ej no bez jaj i podszywania sie .. ja naprawde sie zastanawiam o co w tym chodzi :/

Gość aga92
jak pisze no bez jaj, wyjal samego penisa, i co ja mialam robic? moje usta sa dziewicze...