Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wysłać życzenia mojemu ex

Polecane posty

Gość gość

Witam, w ten czwartek, 23.01., zerwałam z moim chłopakiem. Bezpowrotnie, bo ten d**ek zabawił się moimi uczuciami. Dziś, 25.01., są jego urodziny. Aha, dodam, że to on ze mną zerwał. Ja nie szukam z nim kontaktu, po prostu chyba kultura tego wymaga? Czy nie? Usunęłam jego nr, więc skrobnęłabym tylko "Wszystkiego najlepszego!" na fejsbukowej tablicy. Co o tym sądzicie? Porzucona

Gość gość
to zależy od twoich uczuć, jeżeli żal, złość, to lepiej nie

Gość gość
zrób kupę do słoika, oklej paiperem ozdobnym, przewiąż kokardką i napisz mu dedykację

Gość gość
Daj sobie spokój i nie pisz nic. Skoro zabawil sie twoimi uczuciami porzucil to kultura tego nie wymaga. Po co mu masz dawac satysfakcję jeszcze?co innego gdybyście sie rozstali w przyjazni., mowie ci nie pisz bo on tego i tak nie doceni.

Gość gość
kultura...jasne...zakłamana mała szmula chcesz to pisz, nie to nie, nie zwalaj na kulturę

Gość gość
To zależy od Ciebie. Ja miałam paskudne rozstanie ze swoim ex, ale mimo tego zachowujemy tyle kultury, żeby sobie wysyłać życzenia na urodziny i święta. W końcu nikt nikogo nie zamordował, tylko nam nie wyszło ze sobą.

Gość gość
heheh nie wiem, dla mnie koniec oznacza koniec, usuwam się z kontaktów i tyle, bo nie chcę wiedzieć co u niego i żeby on wiedział co u mnie, u mnie też to on zerwał, może zachowaj resztki godności? to on z tobą zerwał, ty za nim będziesz biegac, zlozysz zyczenia a co jak on cie usunie albo zablokuje na fb? będziesz mu się narzucac