Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sączenie wód płodowych

Polecane posty

Gość gość

Witam, jestem w 13 tygodniu ciąży i jakies 2 dni temu zauważylam, ze mam mokre majtki, jakby pomoczone woda, mokre byly w miejscu gdzie przykleja side wkładke. i było to jednorazowe. W internecie naczytałam sie o wycieku wód płodowych i teraz panikuje.. ktos tez mial tak jak ja? Wizyte u lekarza mam umówiona w poniedzialek ale strasznie sie boje z bedzie cos nie tak..

Gość gość
Pij duzo wody

Gość gość
super.. ja sie naprawde martwie, w nocy aż spac nie mogłam. Czy wody sączą sie cały czas czy jednorazowo jak u mnie?

Gość gość
jedz do lekarza dzis albo jedz na izbe przyjec, jesli to faktycznie wody sie sacza to ciaza obumrze, chyba ze sie w pore cos z tym zrobi, jesli nie to i tak dla spokoju lepiej to sprawdzic!

Gość gość
ktoś moze mial podobny problem?

Gość gość
:D pewnie c**pęcherz nie trzyma. To nie wody płodowe tylko mocz. Mi ostatnio ginekolog mówiła, że zdarzają się kobiety, które w panice przyjeżdżają do szpitala z rzekomym odejściem wód a one zwyczajnie popuszczają. Sama mam ten problem od paru miesięcy. Pocieszę cię, im ciąża bardziej zaawansowana, tym wycieki większe :)

Gość gość
i nie czujesz kiedy popuszczasz mocz? Bo ja nic nie czulam, dopiero zobaczylam mokre majtki. Naprawde moze to sie zzdarzyc w tak wczesnej ciąży?

Gość gość
prosze o rade, nic nigdzie nie pisze jak wygląda sączenie wód.. jest to jednorazowe czy raczej stale cos wycieka?

Gość gość
pierwsze słyszę o uciekaniu wód w tak wczesnej ciąży :/ wątpie,aby to były wody.. mi się sączyły,ale w 38tygodniu :) i wtedy dostałam oksy i na porodówkę jazda :)

Gość gość
Kiedy masz wizytę? Bo na wizycie lekarz specjalnym papierkiem sprawdzi czy to wody,. Ale na 99% to nie wody tylko śluz/mocz

Gość gość
ja cala ciaze mialam mokre majtki :d

Gość gość
sa w aptece do kupienia specjalne paski,dzieki ktorym mozna to sprawdzic

Gość gość
jak się powoli sączy to nawet nie czuć, że popuszczasz :) ja czuję dopiero jak kaszlę czy kicham i też mam ciągle mokro w majtkach :p doszło do tego, że od jakiegoś czasu noszę normalne podpaski bo wkładki mi przeciekały :o

Gość gość
a czy takie popuszczanie moczu nie jest związane z ciążą zaawansowana? we wczesnej tez sie to zdarza?