Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc123456789123456789

rozlany tatuaż

Polecane posty

hej mam mały problem , a mianowicie zrobilam sobie 5 dni temu tatuaż , jest to napis skladający się z 4 wyrazów . Problem tkwi w tym ze pod konturem pojawiły się smugi i wygląda jak by sie barwnik rozlał pod skórą . Miał ktoś z was podobny problem ? Bo zaczynam sie martwic ze to nie zejdzie i bd to tak wyglądało ;/

Gość gość
wroc do profesjonalistow którzy ci to zrobili i zapytaj

Gość gość
A to ciekawe... Mam tatuaż, 30 na karku i 2 facetów na koncie....

Gość fionkeee
tatuaże zalatuja patologią :o

Gość poli30
taaa patologią,już to nie raz słyszałam :O...ale do patologii mi daleko

Gość poli30
emiii ja jeszcze słyszałam ze tatuaże robi sobie tylko biedota,ludzie tak twierdzący nie wiedzą chyba ile kosztuje taki tatuaz w porządnym studiu

Być może to proces gojenia się tatuażu. Najlepiej będzie jak przejdziesz się do salonu, gdzie robiłaś tatuaż. Jeśli dbałaś o tatuaż to powinno być ok. :) P.S - i te stereotypy o kobietach z tatuażami... Brak słów. Sama mam ich trochę i daleko mi do tych uogólnień. :P

Ah te stereotypy... Zrobiłam tatuaż tylko i wyłacznie dla siebie , w d***e mam co ktos inny o tym myśli . Gdybym chciała znać opinię co sądzicie o robieniu tatuaży założyła bym inny wątek , w tym zadałam jedno ważne pytanie bo nie wiem co mam z tym zrobić ..

Gość ger11
Mam podobny problem i tez sie strasznie martwie, ze tatuazysta zawinil :(((( Bylas juz moze w studiu, pytalas czy to moze jeszcze zejsc? :(

Gość Pati_u
Mam ten sam problem tylko jestem rok od zrobienia tatuazu. Moj jest praktycznie na dlugosc calego lewgo boku. Bylam w 2 studiach tatuazu i dowiedzialam sie ze poprawiac nie ma co jedynie co to polozyc na to co innego. Jest tu ktos kto moglby sie wiecej wypowiedziec lub polecic dobre studio tatuazu ( tak zeby dziary tez mi dobrali w sensie zaprojektowali)w okolicach Krakowa/Tarnowa/Rzeszowa ? Pilne.

Nie jestem lokalna, więc nie pomogę z tatuażystą, ale weź pod uwagę, że historia może się powtórzyć.

Gość tb
Rozlany tatuaż można niestety tylko pogrubić, wycieniować lub pokryć... Ja sama właśnie idę poprawiać ... To wina "artysty". Wiec nie jestem szczęśliwa bo to przecież na cale życie i juz nie będzie taki jak tak na prawdę miał wyglądać. Barwnik został wprowadzony zbyt głęboko. W warstwę skóry zawierająca więcej tłuszczu który nie trzyma atramentu w miejscu. Za nic się nie da tego pozbyć. Tylko "zamalować".

Gość gość
Mi się kobiety z tatuażami podobają. Wyglądają ciekawie. Sam mam 28 lat, nigdy nie byłem w kryminale, nie mam tatuaży, ale podobają mi się kobiety z tatuażami.

Gość gośćfaqinsiet
Ja robilam rok temu, dosc duzy ale nic takiego mi sie nie dzialo nawet podczas gojenia. Lepiej tam wroc i pokaz im co sie stalo, jak zyebali Ci to - to powinni naprawic za free.

Gość gość
Tatuaże mają na celu przykucia uwagi. Zwłaszcza te niedostępne dla wzroku właściciela. Dla kogo są one? Dla otoczenia. W jakim celu? W celu zwrócenia uwagi. Czy zatem są niezbędne? A oczywiście w przypadku kiedy nie można zaimponować otoczeniu swoją naturą, swoją osobowością, intelektem. Zatem, tatuują się jedynie ludzie z potrzebą wyróżnienia czy akceptacji. Najczęściej osoby patologiczne, zdemoralizowane, zagubione, z niskim ego. Czy widzieliście osobę kulturalną, odnoszącą sukcesy zawodowe, spełnioną, radosna, która ma tatuaż? Nie , bo nie ma takichw dodatku badania ADAC: odpowiedzialni za wypadki drogowe w 80 proc byli tatuowani!

Gość gość
Najgłupsza wypowiedź jaką czytałam na temat tatuażu.

Gość gość
wielu z moich znajomych którzy mają tatuaże to wspaniałe osoby, wykształcone, z ciekawymi pasjami i aktywne zawodowo. Tatuaże to tylko wygląd.