Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka100200

wszystko od początku ale zwyciężę

Polecane posty

Gość Anka100200

W dużym skrócie: Od zawsze byłam pulchnym dzieckiem, sterydy i inne silne leki na astmę wzmagały apetyt,a do tego gdy rodzice byli w pracy opiekowała się mną babcia więc rozpieszczała, słodycze, ogromne porcje jedzenia i tak tyłam. Jednak przed 18tką zaczęłam się odchudzać. Tak też zeszłam z 94 kg do 70 kg (w porywach do 68) przy wzroście 165. Jednak podkusiło mnie, zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne. NA początku było ok, jednak potem zaczęłam tyć. Przytyłam do prawie 105 kg! Ćwiczę regularnie, chodzę na fitness, minimum 3 razy w tygodniu ale staram się codziennie. A waga nie spadała. Chodzę od ginekologa do ginekologa, badania niby w normie - mówię niby, ponieważ ostatnio 2,5 miesiąca nie miałam okresu. Jednak nie zamierzam się poddać, podjęłam nową walkę, odstawiłam wszelki alkohol, niezdrowe jedzenie, obiadki jem tylko gotowane na parze... i z tak dużej masy spadło mi przez 2 tygodnie jedynie 2 kg... Ale liczę,że tym razem się uda, że lekarze dojdą co z tymi hormonami i że z moją silną wolą uda mi się w końcu schudnąć. Przykro jest patrzeć na zdjęcia kiedy byłam szczuplejsza po ciężkiej pracy jaką w to włożyłam a teraz mieć taki opór w jakimkolwiek działaniu. Ale zrobię to mam nadzieję,że się uda. Mój cel do września schudnąć jak najwięcej. Mam wtedy dwa wesela i chciałabym wszystkich zaskoczyć.

Witaj Anno! Z chęcią się dołączę do ciebie, bo dwa tematy na których jestem umierają. Co do mnie... Mam 158 cm, 56 kg i 27 lat. Moja dieta jest raczej restrykcyjna, ale daję radę. Schudłam juz 2 kg :-). Mój cel to 49 kg.

Gość Anka100200
no nasze cele są nieco różne, ale każdy do czegoś dąży, aby się dobrze czuć we własnym ciele, dlatego też będę Cię wspierać, trzymam kciuki!

Dzięki Anka... Ja w zasadzie nie mam nadwagi, nie jestem jakoś przy kości, faceci nie uciekają na mój widok i mogę bez problemu znaleźć na siebie fajne ciuchy. Jednak chciałabym troszkę schudnąć by być w pełni usatysfakcjonowana. Wiadomo zaś, że zadowolony człowiek jest pewniejszy siebie, emanuje pozytywną energią i ogólnie lepiej w życiu kiedy kocha się swoje odbicie ( jakkolwiek próżno to zabrzmi). Tak więc walczę :D

Gość gość
a ty jaskierka miałaś robione badania na głowę? te twoje bujne miłosne historie i w ogóle - polecam dobrego psychiatrę na początek

słuchaj nigdy nic nie wiadomo ja przez 6miesiecy nie miałam okresu ginekolog wysłał mnie na badania do Krakowa i wyszło co było tego przyczynom a Ty moim życiem się nie interesuj tylko zajmij się swoim.

Gość Anka100200
miałam robione tylko USG i pół roku temu pdostawowe hormony... 10 marca mam ginekologa, w końcu takiego konkretnego do którego kiedyś chodziłam i mam nadzieję,że coś stwierdzi. a do tego czasu mam zamiar działać, działać, działać:)

Gość kasia z fitnessu
Ci kolesie pomagaja schudnac - www.dieta4u.com.pl/dieta-dla-kobiet bez jojo!

Gość Maluteńka1234
Ja mam niedużą nadwage tylko 18 kilo. Staram się jakoś ją zgubić, ale jakoś nie daje rady. Sporo ćwiczę i jem nawet zdrowo. Tylko te przekąski mnie chyba gubią. Jednego dnia potrafię zjeść batoniki i ciasteczka, no i to jest mój największy "grzeszek". Ale też staram się dążyć do celu i nie poddaję się. Ostatnio przeczytałam o tabletkach Slimette (dokładnie tych - http://wsad.it/gosc/slimette ) i jestem gotowa je kupić, by wreszcie pozbyć się tej nadwagi.