Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chude kobiety sa nieatrakcyjne

Polecane posty

Gość gość
poszla pograc w tenisa... na kompie :classic_cool:

Gość gość
Tak lataja za Toba faceci jakby tak było to bys nie miała tyle zalu i zawisci do tych chudszych a z jakiego jestes województwa ? U mnie faceci lataja za tymi skrajnie chudymi ale dobrze umalowanmi chudzielcami . Duże naturalne piersi sa gorsze od małych , bo wygladaja oblesnie ! Ja według tabeli rozmiarów mam rozmiar 75G i nie mam zadnego piowodzenia , mam obwisły paskudne piersi nie pieprzcie gl;upot ze faceci nie lubia drobniutkich dziewczyn bo uwielbiaja takie ..

Gość Dildobien
Autorka ma racje. Chuda sa oblesnie. A roznica miedzy chuda a szczupla jest taka, ze szczupla sie naturalnie a chuda z braku zarcia, bo np sobie go odmawiasz. Proste

Gość Dildobien
Uwielbiaja, bo mozna sie pochwalic przed kolegami.....a poza tym co I'm maja mowic? Przeciez musza cos nabajerowac, zeby zamoczyc.....a baby wierza.....hahaha

Gość gość
bo pewnie jesteś gruba. Osobiście znam jednego faceta, który WOLI mały biust, reszta woli duże, choć tą z małym nie pogardzi, bo naprawdę dziewczyny mają do zaoferowania więcej niż tylko biust

Gość gość
autorka zmienila nicka na dild.....costam :D zalosna istota, pewnie grubas

Gość gość
Chudosc zawsze można ciuchami zamaskować, rozmiarów słonia niestety trudno, chyba ze Harry Potter pozyczxy swój plaszcz, który cie cxzyni niewidzialnym ;-)

Gość gość
Autorka tez pewnie jest gruba a tak w ogóle to szczupłe które maja duzy biust maja stuczny albo spobie wmawiaja ze maja faceci lubia duze ale tylko stuczne . Duze sa obleśne ! Tylko zboczrncy lubia duze naturalne zwisajace do pasa a fuuuujjjj ! Faceci wola własnie bardzo chude takie co nie moga miec duzego biustu bo bipologicznie przy takiej masie to nie jest mozliwe .

Napisałem już wcześniej że wolę kobiety od 50kg do góra 70kg. np jak kobieta ma między 155 do 165 to od 50kg do 60 a o wzroście 165 do 175 od 60 do 70kg. Czy taka waga kobiety to dla ciebie jest duża?? Po drugie nie lubię jak ktoś tak określa kobiety jako Słonica.

Te panie z fotek jak dla mnie zbyt szczupłe. Znasz przysłowie Polskie?? Facet nie pies na kości nie leci.

Gość gosc 12345
ilekroć jade do PL i gdzies ide i widze te waszym zdaniem laski, te wieszaki, to mi się niedobrze robi. sama jestem szczupla, ale kurde bez przesady. co jest pięknego w skorze i kościach? wam już ludzie faktycznie bije w dekiel.

Gość gość
Niestety tutaj jest duzo zawistnych słonic które nie potrafia zrozumiec ze faceci lubia niestety skrajnie chude ja sama jestem przy kosci a nie okłamuje się że faceci lubia wielkie oblesne cyce i wielki tyłek bo to nie prawda lubia ale gdy kobieta jest bardzo szczupła i ma stosunkowo i proporcjonalny biust do figury B lub C , takie kobiety sa atrakcyjne .

Gość gosc 12345
waga się gościu kierujesz, ale z ciebie pustak....sory ale inaczej cie nazwac nie można. a jak kobieta uprawia jakies sporty? miesnie tez waza. taka pani z galaretowatym ciaem i taka umiesniona będą miały raczej inna wage przy takim samym wyglądzie, no nie? galareta nie rowna mięśniom....a o tym pomyslales? ogolny debilizm opanowal swiat!

Gość gość
tak, szkoda, że te skrajnie chude są tylko na wybiegach i na ulicy. Modelki bielizny(choćby dziewczyny z Victoria's Secret) czy najbardziej pożądane aktorki takie nie są :D ale oczywiście, niektórzy lubią takie wychudzone, kwestia gustu

Gość gość
lepiej niech każdy mówi sam za siebie. Jednym podobają się bardzo szczupłe, innym nie. Mnie bardziej podobają się kobiety z nadwagą, i to nawet znaczną, niż chude. I nie chodzi wcale o duzy biust, bo nie ma prostej zależnośc***omiędzy wagą a rozmiarem biustu.

Gość gość
Autorka to zakompleksiona nastolatka , która wmawia sobie na siłe ze faceci wola takie jak one , oczywiście nawet jej opis jest watpiacy , pewnie to jakas nastolatka ze spora nadwaga ja sama jestem przy kosci a przyznaje ze faceci lubia te skrajnie chude i nie pomiedzy tylko CHUDZIELCE Maja najwieksze branie i jakos nie ma we mnie tyle zawiisci ile ma autorka w sobie .

Gość Ela9120
Mam 160 cm wzrostu i ważę 50 kg i jestem szczupła, ale też nie jakiś kościotrup. Wiele kobiet by powiedziało że mam wspaniałą figurę, a ja bym wolała przytyć, bo wolę krągłości! Jednym się podobają chudsze, a drugim grubsze i nie wiem po co się spinacie. Każdy ma swój ideał i do niego dąży... Grunt żeby to nie przerodziło się w jakąś anoreksję czy inną chorobę. Pozdrawiam

Gość gosc 12345
polaczki to maja nawet problem z czytaniem ze zrozumieniem. gdzie ta autorka zazdrości komus ze sa chude? nie zauwazylam. stwierdza chyba ze chciałaby być grubsza i ze takie chude jak ona nie sajej zdaniem atrakcyjne. pewnie pisza te wychudzone zlosliwce żeby się pocieszyć, ze warto sobie odmowic kolejnego kawalka chleba byleby jakiś przepakowany blokers spojrzał. wspolczuje wam drogie panie, ze jedyna miara waszej wartości jest wasza waga i ilość tapety na fejsie.....zalosne

Gość gość
Ela, święta racja:)

Gość gość
no,no, prawictwo, niezła :D

Gość gość
z mojego doswiadczenia widze ze faceci lubia chude dziewczyny- tak tylko piernicza ze lubia krągłe bioderka, a tak naprawde widac zachwyt szczupłymi laskami, wiec nie pieprz głupot

Gość gość
100 kilowa baba to jest to....a jak usiadzie na twarzy....auuuuuuu!

Gość gość
Sa, sa :)

Gość gość
Tak to prawda faceci lubia chude , a autorka fakt moze nie przyznaje sie ze jest zasdrosna ale to widac ! Jakby tak nie było to by nie najezdzała na te chudsze ja jestem przy kosci i jakos nie pajam nienawiscia do tych chudzinek .