Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tylko Panowie co sadzicie o

Polecane posty

Gość gość

Przyjazni damsko meskiej? Licze na wyjasnienie na chłopski rozum :-) Istnieje czy nie? Dlaczego? Co w przypadku kiedy przyjaciołka jest atrakcyjna Wyjasnijmy to raz na zawsze :-)

Gość w palestry nie
fringe benefits ci sie marza? :classic_cool:

Moim zdaniem istnieje, ale tylko wtedy, gdy z obu stron nie ma pociągu fizycznego.

Gość gość
Czyli? Sex całkiem mozliwy? Bo ja nie mam pojecia co myslec.. A moze to bedzie tylko czysta przyjazn? Wiem ze jezeli kobieta jest ładna to facetowi moga rozne mysli do głowy przychodzic. Dlatego pytam :-)

Gość gość
temat stary jak swiat, walkowany tysiace razy az do znudzenia x poza tym co za glupi tytul zaczynajacy sie"tylko panowie...." zakladasz watek na kobiecym forum a w tytule zwracasz sie tylko do panow:D x na miano pana trzeba sobie zasluzyc tu siedza same cieple kluchy, c***y i niedojdy:D

Gość gość
Uroda nie przeszkadza, można przy okazji, przy piwku się p******* :P

Gość gość
Aha.. to przyjazni nie bedzie Musze wiedziec w jaka znajomosc wchodze Ja siebie znam. Wiem tylko ze swíetnie nam sie rozmawia :-) Ale nie znam jego mysli.. wiem tylko ze podobam mu sie Ale to przeciez o niczym nie swiadczy

Gość gość
"tu siedza same cieple kluchy, c***y i niedojdy" czyli uważasz że jesteście wszystkie takim badziewiem że normalny facet nie ma co tutaj szukać, nie warto czytać waszych wypocin, nie mówiąc o pisaniu z wami? Ty dopiero musisz być niedojdą :D

Gość gość
uderz w stol........i juz sie pierwszy odezwal:D

Gość gość
Przyjaźń jest możliwa, pod warunkiem że obie strony nie są dla siebie atrakcyjne.

Gość gość
Skoro uważasz że nie zasługujesz na uwagę kogoś poza niedojdami to świadczy o tobie kiepsko, sama jesteś niedojdą zakompleksioną, czy jak wolisz znającą swoją wartość... inaczej :D

Gość gość
Jestem aseksualny i mam sporo przyjaciółek, przy których modelki takie jak pani Krupa to ofiary poparzenia.