Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankietotererowiec

ankieta dla wszystkich pan

Polecane posty

Gość gość
Tym bardziej meska czesc kafe sie cieszy z dodawanych odpowiedzzi! :D niektore sa bardzo ciekawe :D

Gość gość
a co Was tak ciekawi w tych odpowiedziach?:D

Gość gość
Np moge swojca kocice ocenic na tle Polek :D

Gość gość
i dobrze wypada? :P

Gość gość
Zalezy w ktorych pytaniach, ale ogolnie jestem z niej dumny :classic_cool:

Gość rte t45
ankietotererowiec 1. Jestes mezatka, w zwiazku pozamalzenskim czy sama? 2 2. Ile masz lat? Jaki masz kolor wlosow? Jak dlugie masz wlosy? 34, rudy, do pasa 3. Czy lubisz fellatio? Jesli tak, to co w tym najbardziej lubisz? Jesli nie to dlaczego? Tak, ale nie odpowiem 4. Jak czesto robisz fellatio? czesto 5. Oprocz ust, czego jeszcze do tego uzywasz? herbaty i kostek lodu 6. Wydajesz przy tym jakies dzwieki? czasem 7. Mocno slinisz partnera? bo ja wiem 8. Zwracasz uwage tylko na czlonka i jadra czy inne czesci ciala tez dopieszczasz? wszystko 9. Czy Twoje wlosy C**przeszkadzaja? Wlosy do usuniecia 10. Wolisz czlonka ogolonego, przystrzyzonego czy kompletny busz? Dlaczego? Ogolony - ladnie i higienicznie 11. Patrzysz w oczy podczas robienia laski? Czasami 12. Uzywasz mimiki twarzy aby bardziej podniecic partnera? Nie 13. Boli Cie szczeka/usta? Po jakim czasie? Po minucie :D 14. Pozwalasz konczyc w ustach? Dlaczego? A czemu nie? 15. Polykasz? A czemu nie? 16. Gdzie najbardziej lubisz spuszczenie sie partnera? Wszedzie 17. Bawisz sie s****a po wszystkim? Czym prosze? 18. Masz fantazje o robieniu laski wiecej niz jednemu facetowi? Nie 19. Najdziwniejsze miejsce gdzie robilas laske? Nie pamietam, moze w tramwaju 20. Robilas laske przy kims kto o tym nie wiedzial? Czasem 21. Potrafisz 'glebokie gardlo' Nie 22. Miejsce na dodanie czegos od siebie smiech.gif

Gość gość
a co byście Panowie dopracowali? ciekawe kiedy wpadną tutaj z krzykiem "robienie loda jest uwłaczające, kobiety przestańcie się poniżać" :D

Gość gość
W 17 pytaniu jest zapewne 's/p/e/r/m/a' ;) Gosciowo, wypelnij ankiete a nie :D

Gość gość
na wiele pytań na razie nie mogę odpowiedzieć więc tymczasowo się wstrzymam :P

Gość gość
Zrob wszystko zebys mogla odpowiedziec, koniecznie :D

Gość gość
no to potrzebuję rad, które punkty Was wybitnie zaciekawiły :P

Gość gość
3,5,7,10,12,14,17,19,20,21. A po Ci te informacje?

Gość gość
by wiedzieć na co zwracać uwagę :P

Gość gość
Ile masz lat? Masz chlopaka?

Gość gośćona
Może na początek witam wszystkich :) 1. Sama od niedawna... 2. Mam 31 lat, włosy czarne, do pasa... 3. Lubię... dlaczego? ponieważ uwielbiam sprawiać przyjemność mężczyźnie i patrzeć jak eksploduje z rozkoszy :) 4. Za każdym razem gdy się kochaliśmy (czyli średnio 4 razy w tygodniu) 5. Języka, ręki... 6. oczywiście....to dodatkowo go podnieca 7. Dosyć mocno...bywa że opluwam go... 8. Całego go dopieszczam... 9. Na głowie? uwielbiam gdy mnie trzyma za głowę...i je przytrzymuje... mmmm.... aż się rozmarzyłam :) 10. Całkiem wygolonego...nie lubię gdy włosy łonowe dostają mi się do ust...ble... 11. Często patrzę...prowokacyjnie....chociaż bywa że nie. 12. Jak wyżej:) 13. Nie mierzę czasu po którym zaczyna boleć...ale faktycznie po krótkiej chwili ... 14. Pozwalam....dlaczego? bo to podniecające 15. Nie zawsze... 16. Na piersi, brzuch, pośladki, 17. Raczej nie 18. Miewam różne fantazje:) 19. W sklepowej przymierzalni ...mmm, cudnie było! 20. A obsługę i klientów centrum handlowego można wziąć pod uwagę? :) 21. Nie potrafię, i naprawdę podziwiam kobiety które bez problemu "połykają "go w całości... wow ;) 22. Wypełniając tą ankietę czułam przez cały czas słodkie podniecenie w kroczu.... Proszę bardzo...polecam się na przyszłość ! Trzymaj się ciepło autorze :)

Gość gość
1. Jestes mezatka, w zwiazku pozamalzenskim czy sama? W zwiazku, ale nie pozamalzenskim :/ 2. Ile masz lat? Jaki masz kolor wlosow? Jak dlugie masz wlosy? 28, okolo lopatek, sredni braz 3. Czy lubisz fellatio? Jesli tak, to co w tym najbardziej lubisz? Jesli nie to dlaczego? Nie przepadam 4. Jak czesto robisz fellatio? Raz na kilka tygodni 5. Oprocz ust, czego jeszcze do tego uzywasz? Wydaje mi sie, ze z definicji do fellatio uzywa sie tylko ust 6. Wydajesz przy tym jakies dzwieki? Nie 7. Mocno slinisz partnera? Nie 8. Zwracasz uwage tylko na czlonka i jadra czy inne czesci ciala tez dopieszczasz? Troche, przewaznie przed albo po, nie w trakcie 9. Czy Twoje wlosy C**przeszkadzaja? Tak 10. Wolisz czlonka ogolonego, przystrzyzonego czy kompletny busz? Dlaczego? Naturalnego albo leciutko przystrzyzonego, odrzuca mnie od depilujacych sie facetow, ale moj jest malo wlochaty 11. Patrzysz w oczy podczas robienia laski? Czasem 12. Uzywasz mimiki twarzy aby bardziej podniecic partnera? Nie 13. Boli Cie szczeka/usta? Po jakim czasie? Po kilku minutach 14. Pozwalasz konczyc w ustach? Dlaczego? Nie, z uwagi na konsystencje 15. Polykasz? Jw. 16. Gdzie najbardziej lubisz spuszczenie sie partnera? Praktycznie wszedzie, ale najbardziej do srodka w tradycyjnym seksie 17. Bawisz sie s****a po wszystkim? Nie 18. Masz fantazje o robieniu laski wiecej niz jednemu facetowi? Fantazje to ja mam i duzo gorsze, ale z rzeczywistoscia nie ma to duzo wspolnego, jak widac wyzej 19. Najdziwniejsze miejsce gdzie robilas laske? Nie przypominam sobie zadnego dziwnego 20. Robilas laske przy kims kto o tym nie wiedzial? Nie 21. Potrafisz 'glebokie gardlo' Nie sadze 22. Miejsce na dodanie czegos od siebie: Slownictwo uzyte w twojej ankiecie mnie obrzydza, sama nie wiem, po co to wypisywalam, chyba zeby pocwiczyc pisanie

Gość gość
1. w zwiazku pozamalzenskim 2.23, włosy czarne i długie do biustu :D 3. Polubiłam ostatnio, bo się nauczyłam ;) 4. Zawsze, jak nie możemy klasycznie się pobzykać :D Wychodzi kilka razy w miesiącu 5. Oprocz ust, używam rąk oczywiście, planuję dołożyć biust ale nie wiem, jak facet zareaguje 6. mlaskania, trochę charakterystycznych ;) no i jak jestem podniecona, to sobie pojękuję 7. Mocno slinisz partnera? tak 8. Zwracam uwage tylko na czlonka i jadra 9. włosy mi bardzo przeszkadzają ;) 10. Myslę, że super byłoby z ogolonym członkiem, bo nie przyplątywałyby się jego włosy a tego baardzo nie lubię 11. Patrzysz w oczy podczas robienia laski? raczej nie 12. Uzywasz mimiki twarzy aby bardziej podniecic partnera? nieświadmie, pewnie tak 13. Boli Cie szczeka/usta? Po jakim czasie? Tak, ale zazwyczaj zdążę skończyć bez zmęczenia szczęki, po jakiś 10 min 14. Pozwalasz konczyc w ustach? Dlaczego? czasem, ale częściej robię to w prezerwatywie, wtedy kończy w ustach, a ja nic nie połykam. Czasem kończy w ustach, a ja wypluwam 15. Polykasz? raczej rzadko, nie lubię 16. Gdzie najbardziej lubisz spuszczenie sie partnera? lubię, jak kończy w ustach do prezerwatywy 17. Bawisz sie s****a po wszystkim? nie 18. Masz fantazje o robieniu laski wiecej niz jednemu facetowi? nie :D 19. Najdziwniejsze miejsce gdzie robilas laske? w samochodzie w lesie ;) 20. Robilas laske przy kims kto o tym nie wiedzial? nie, ale waliłam konia ręką w takiej sytuacji 21. tak, ale od niedawna, więc na razie idzie mi nieporadnie, tzn pojednyncze zanurzenia, kilka płytkich, jedno głębokie, znów płytkie itp. 22. Gdzie można się tego nauczyć??:D czy są jakieś filmiki instruktażowe?:D

Gość ankietotererowiec
Widze ze coraz wiecej Pan sie kusi na wypelnienie mojej ankiety :D Zostalem nawet pozdrowiony, milutko :classic_cool: Zachecam do wypelniania!

Gość gość
Up up up

Gość niuniunio
1. Jestem w wspaniałym związku pozamałżeńskim. 2. Mam 23 lata i długie blond włosy. 3. Lubię fellatio. Najbardziej lubię mruczeć trzymając go w ustach i kończyć głęboko w pozycji 69. 4. Kilka razy w tygodniu mój facet jest w niebowzięty 5. Rąk, piersi, czasami żelu smakowego ;) 6. Mruczę najczęściej, wtedy są wibracje które dodatkowo podniecają faceta. Polecam wypróbować ;) 7. Ciężko określić, każdy się ślini jak ma w ustach coś dobrego. 8. Skupienie się na członku jest mało zabawne. Są przecież jeszcze jądra, pośladki,uda, okolice o***tu 9. Moje włosy przeszkadzają mi. Wolę być przystrzyżona. 10. I wolę by członek również był gładki. Wtedy ładniej pachnie, mniej się poci i jest lepszy poślizg. Poza tym włosy nie wchodzą między zęby ;)) poważnie 11. Zdarza się że patrzę, ale to zależy w jakiej pozycji to robię. 12. Żadnej wyszukanej, bo to wygląda bardziej komicznie niż podniecająco. Po prostu robię jak czuję. 13. To zależy od dnia. Czasami boli bardzo szybko, czasami w ogóle, a czasami boli gardło ;) 14. Czasami pozwalam, bo wiem, że jego to podnieca. 15. Kiedyś połykałam więcej, teraz mniej. 16. Lubię jak kończy na biuście albo na pośladkach. A najbardziej to w środku 17. Czasami się bawię. 18. To byłoby ciekawe przeżycie. Gdyby mój facet był chętny, pewnie bym spróbowała. 19. W lesie latem 20. Raczej nie. 21. Potrafię głębokie gardło w odpowiedniej pozycji :) 22. Od siebie, to marzy mi się robienie laski z inną dziewczyną jednemu facetowi ;))

1. Jestes mezatka, w zwiazku pozamalzenskim czy sama? W raczkującym związku. 2. Ile masz lat? Jaki masz kolor wlosow? Jak dlugie masz wlosy? 28. Jasny blond. Do połowy pleców. 3. Czy lubisz fellatio? Jesli tak, to co w tym najbardziej lubisz? Jesli nie to dlaczego? Lubię. Rozkosz partnera, 4. Jak czesto robisz fellatio? Za kazdym razem, gdy uprawiam seks. 5. Oprocz ust, czego jeszcze do tego uzywasz? Rąk. 6. Wydajesz przy tym jakies dzwieki? Czasem 7. Mocno slinisz partnera? Bo ja wiem, czy jakos mocno? 8. Zwracasz uwage tylko na czlonka i jadra czy inne czesci ciala tez dopieszczasz? Jądra i inne części ciała też 9. Czy Twoje wlosy C**przeszkadzaja? Nie. 10. Wolisz czlonka ogolonego, przystrzyzonego czy kompletny busz? Dlaczego? Ogolonego! Najgorsza jest 3 opcja. 11. Patrzysz w oczy podczas robienia laski? Spoglądam od czasu do czasu 12. Uzywasz mimiki twarzy aby bardziej podniecic partnera? Nie. 13. Boli Cie szczeka/usta? Po jakim czasie? Czasem tak. Nie uprawiam seksu z zegarkiem w reku. 14. Pozwalasz konczyc w ustach? Dlaczego? Pewnie. Dlaczego nie? 15. Polykasz? Tak. 16. Gdzie najbardziej lubisz spuszczenie sie partnera? Usta, język, broda 17. Bawisz sie s****a po wszystkim? Czym? 18. Masz fantazje o robieniu laski wiecej niz jednemu facetowi? Zrealizowaną 19. Najdziwniejsze miejsce gdzie robilas laske? Klub 20. Robilas laske przy kims kto o tym nie wiedzial? Reszta imprezowiczów 21. Potrafisz 'glebokie gardlo' Nie 22. Miejsce na dodanie czegos od siebie. Nie mam nic do dodania

Gość gość
Pierwsza odwazna na niebiesko :D I odpowiedzi coraz ciekawsze :)

Gość gość
1 --mezatka 2--brunetka 345--lubie# 6 piszcze,jecze jak sukaaa 7 ..zlizuje slinei soczkli 8 jaderka i marchewka sa obrobione 9nie trzyma je on mocno 10 ostrzyzonego ,ale nie wygolonego 11tak patrze gleboko 12tak lapie szneki jak q****a zawodowa 13troszke ,po godzinie 14.nie nie lubie smaku spermy,chyba ze mam wpite to z glebokiego gardla polkne 15 j,w, 16na piersi posladki 17nie nie bawie sie 18 nie mam 19 park,i balkon 20nie przy nikim,tzylko psie 21oczywiscie od 23roku zycia ,a ma 38 22 smarkaczy do 30 roku zycia nie lubie ,

Gość gość
no drogie panie, podbijam! wypelniać, wypełniać! :D

Gość gość
Ujugonalocz!

Gość gosia 1230
1. pozamałzenski 2. 26,blond , do ramion 3.lubie 4.3-4 razy w tygodniu 5.ręki 6. mlaskanie 7.średnio 8.tylko penis 9. nie . bo nie mam 10.ogolony 11.czasami 12.tak 13.szczęka po jakis 8 min. 14.żadko 15.tak 16.na twarz 17.nie. 18.tak 19.na dyskotece w kiblu 20.nie. 21.tak :)

Gość gość
"16. Gdzie najbardziej lubisz spuszczenie sie partnera? Usta, język, broda" Eluana chyba za bardzo nie podniecasz partnerow jak maja taka mala objetosc wytrysku :( ja to strzelam po calej glowie :P

Gość gość
28 lat i wyjątkowa durna :D