Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankietotererowiec

ankieta dla wszystkich pan

Polecane posty

Gość gość
ciekawe pytania :)

Gość gość
Kobiety czekam na odpowiedzi :)

Gość gość
Albo sie wstydza albo nie maja nic ciekawego do napisania 😴

Gość gość
Kobiety się wstydzą...?

Gość gość
Drogie panie, ladnie prosze :)

Gość dziewczyna333444
1. Jestes mezatka, w zwiazku pozamalzenskim czy sama? mam chlopaka 2. Ile masz lat? Jaki masz kolor wlosow? Jak dlugie masz wlosy? 22, blond, za ramiona 3. Czy lubisz fellatio? Jesli tak, to co w tym najbardziej lubisz? Jesli nie to dlaczego? lubie byc ulegla, bardzo lubie to robic.... 4. Jak czesto robisz fellatio? za kazdym razem 5. Oprocz ust, czego jeszcze do tego uzywasz? rak? 6. Wydajesz przy tym jakies dzwieki? jecze 7. Mocno slinisz partnera? tak 8. Zwracasz uwage tylko na czlonka i jadra czy inne czesci ciala tez dopieszczasz? inne tez 9. Czy Twoje wlosy C**przeszkadzaja? na ci..?tak 10. Wolisz czlonka ogolonego, przystrzyzonego czy kompletny busz? Dlaczego? bucz-meskie. 11. Patrzysz w oczy podczas robienia laski? nie, nie mam odwagi 12. Uzywasz mimiki twarzy aby bardziej podniecic partnera? nie, bo wydaje mi sie ze mam wtedy dziwna mine, ale to i tak samo z siebie wychodzi 13. Boli Cie szczeka/usta? Po jakim czasie? jak dlugo ciagne... nie potrzeba wiele czasu 14. Pozwalasz konczyc w ustach? Dlaczego?jw. lubie byc ulegla 15. Polykasz?tak 16. Gdzie najbardziej lubisz spuszczenie sie partnera?usta 17. Bawisz sie s****a po wszystkim?tak 18. Masz fantazje o robieniu laski wiecej niz jednemu facetowi?nie 19. Najdziwniejsze miejsce gdzie robilas laske?klatka 20. Robilas laske przy kims kto o tym nie wiedzial?nie 21. Potrafisz 'glebokie gardlo'nie 22. Miejsce na dodanie czegos od siebie smiech.gif

Gość gość
Drogie panie, ładnie prosze :)

Gość gość
podbijam

Gość gość
1. Jestes mezatka, w zwiazku pozamalzenskim czy sama? MAM CHŁOPAKA 2. Ile masz lat? Jaki masz kolor wlosow? Jak dlugie masz wlosy? 18. WŁOSY BRĄZOWE DO RAMION 3. Czy lubisz fellatio? Jesli tak, to co w tym najbardziej lubisz? Jesli nie to dlaczego? TAK. PODNIECA MNIE TO :) LUBIĘ SPRAWIAĆ PARTNEROWI PRZYJEMNOŚĆ 4. Jak czesto robisz fellatio? KIEDY TYLKO ON MA NA TO OCHOTĘ :) JA MAM ZAWSZE ;) NAWET CODZIENNIE 5. Oprocz ust, czego jeszcze do tego uzywasz? DŁONI, JĘZYKA. CAŁUJĘ I LIŻĘ 6. Wydajesz przy tym jakies dzwieki? NIE 7. Mocno slinisz partnera? NIE 8. Zwracasz uwage tylko na czlonka i jadra czy inne czesci ciala tez dopieszczasz? OCZYWIŚCIE, ŻE ZWRACAM UWAGĘ NA INNE CZĘŚCI CIAŁA 9. Czy Twoje wlosy C**przeszkadzaja? NA GŁOWIE TAK :) NIŻEJ JESTEM NA ZERO 10. Wolisz czlonka ogolonego, przystrzyzonego czy kompletny busz? Dlaczego? JA LUBIĘ ZADBANE, PRZYSTRZYŻONE. TAK PRZYJEMNIEJ 11. Patrzysz w oczy podczas robienia laski? CZASAMI TAK 12. Uzywasz mimiki twarzy aby bardziej podniecic partnera? NIE 13. Boli Cie szczeka/usta? Po jakim czasie? TAK, PO JAKIŚ 10 MINUTACH 14. Pozwalasz konczyc w ustach? Dlaczego? TAK, UWIELBIAM TO :) BARDZO MNIE TO PODNIECA 15. Polykasz? TAK 16. Gdzie najbardziej lubisz spuszczenie sie partnera? WSZĘDZIE W SUMIE :) 17. Bawisz sie s****a po wszystkim? NIE 18. Masz fantazje o robieniu laski wiecej niz jednemu facetowi? NIE 19. Najdziwniejsze miejsce gdzie robilas laske? ______ 20. Robilas laske przy kims kto o tym nie wiedzial? TAK, PRZY JEGO SIOSTRZE 21. Potrafisz 'glebokie gardlo' NIE :(

Gość gość
Panie bardzo proszę o odpowiedź...

Gość gość
proszę o następne wypowiedzi... czeka nagroda :)

Gość gość
1. W związku 2. 21, brązowe, trochę za połowę pleców 3. Tak, radość partnera i swoją 4. 5 razy w tygodniu 5. Rączek, piersi 6. Tak 7. Tak 8. Penis, jajka, rowek 9. Nie 10. Ogolony 11. Czasami 12. Czasami 13. jak długo obciągam to tak 14. Tak, lubię to i mnie to bardzo podnieca 15. Tak 16. Tylko w usta 17. Tak 18. Nie 19. W kinie, w autobusie 20. Tak 21. Tak