Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

powalona matka partnera doradzcie

Polecane posty

Gość gość

mam narzeczonego i dziecko , mieszkamy u mojej babci ze wzgledu na trudna sytuacj*****abcia ostatnio zle sie czuje , ma problemy z cisnieniem i z sercem , nie ma chwili odpoczynku , cala nasza 3 jest na jej glowie , nie mamy teraz mozliwosci na wynajem moze za 2 miesiace . matka narzeczonego ma wolne weekendy bierze malego rzadko na jeden dzien , malo nam pomaga, wie jakie problemy ma , moja babcia cala moja rodzina jest obarczona a jego kompletnie w*****a mnie juz to mam tego dosc jego babcia nie moze , posiedziec z malym jednego dnia bo sie zle czuje co tez dla mnie jest wymyslem , do niego na weekend nie mozemy jechac zeby moja babcia odpoczela bo jego matka mowi ze jego mlodszy syn sie nie wyspi . porazka co ja mam zrobic , szkoda mi mojej babci meczy sie z nami a tamci sie wycwanili i maja gdzies > doradzcie prosze .

Gość gość
narobić bachorów i mieć pretensje do wszystkich. jakie to urocze

Gość gość
nie pretensje umiesz czytac ?! rodzina jest po ty pomagac ty nie pomagasz to jest z toba cos nie tak tu chodzi o to ze nie mozna wykorzystywac kogos a z siebie nic nie dawac!!!

Gość gość
a od kiedy to rodzina ma obowiązek opiekować się twoim bachorem?

Gość gość
a jak ta Twoja teściowa Cię wykorzystuje? Co za kretynizm, trzeba było się zabezpieczać lepiej albo po prostu nie rozkładać nóg jak nie potraficie zadbać o siebie i swoją rodzinę