Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostawilam go bo klamal zero wyjasnien dobrze zrobilam pytajnik

Polecane posty

Gość gość

Zostawilam go mimo ze kocham ale klamal, klamal i w zwiazku ze swoja choroba i w zwiazku z byla z planami wobec mnie etc. przyznaje byl czuly bylo dobrze miedzy nami ale gdy prosilam go pytalam dlaczego klamie- odwracal kota ogonem, zwalal wine na mnie albo twierdzil ze to blache hahaha. Napisal mc temu- jak co wieczor, jak mija wieczor- juz nie odpisalam. I tak, do dzisiaj zero kontaktu- milczy. Zmienil numer. Oglasza sie na necie- a tak kochal jak mowil. Walczyc czy dac spokoj? Facet 33lata. Doradzcie.

Gość Monii001
Mam podobnie ale ja mam z swoim dziecko . po 5 latach związku .. Kłamstwa nie zwiazku postanowiłam to zakonczyc choc to trudne . .. od 1 lutego wynajmuję z siostrą i maluszkiem mieszkanie 2 pokojowe a jego nie chce juz znac... Mój kłamał i zdradzał ogłaszał się na portalach .. kłamał że się zabije.. że jest w szpitalu przezemnie gdy się pokłócilismy ... także niewiem ile Wy jestescie razem ale po co masz sobie życie marnowac i życ w kłamstwie...

Gość gość
Monii001 ja z nim 3lata. 3 lata a teraz nawet nie potrafi wyjasnic dlaczego tak sie zachowywal. Jak sie czujesz? Dziecko ile ma? Masz z nim kontakt jakis?

Gość gość
Dziwny...

Gość gość
Chyba dobrze.

Gość gość
ależ skąd!!! biegnij natychmiast do niego i na kolanach błagaj, żeby wrócił i przepraszaj za to, że cię okłamywał! ale już! biegiem!

Gość gość
Nie będzie lepiej tylko gorzej.. kłamca zawsze zostanie kłamcą, chyba że pójdzie na terapię.