Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawdziwe historie

Polecane posty

Gość gość

mamusie czy przydazyla sie wam jakas dziwna straszna ale prawdziwa historia z d...

Gość gość
duchem

Gość gość
Ja tam żadnego osobiście nie widziałam ani nie słyszałam chyba ale moja corka czesto patrzy na przedpokój i pyta sie mnie "mama, kto to?" Jak jej zadaje pytanie co ona tam widzi zeby mi powiedziała to niestety nie potrafi odpowiedzieć (ma 2 lata)

Gość gość
o takie historie przypadki mi chodzi:) ja tez nie widzialam osobiscie ale jak moja starsza siostra zostala sama z psem w domu to pies zaczal warczec i szczekac na drzwi w przedpokoju siostra sie wystraszyla troche :)

Gość gość
moja prababcia umarla 11 lat temu w wakacje wieczorem kiedy jeszcze nie wiedzialam ze umarla w szpitalu lezalam w lozku juz i slyszalam charakterystyczne szuranie moje prababc**** podlodze wystraszylam sie zaczelam krzyczec rodzice oczywiscie mnie wysmiali... na drugi dzien zadzwonila babcia ze prababcia zmarla wieczorem w szpitalu....

Gość gość
czy jest tu jakaś mam z okolic jasła lub samego jasła?

Gość gość
nikt sie nie wypowie ?

Gość gość
nikt nie przezyl spotkania z duchem?

Gość gość
Moj dziadek i rodzice pewnego wieczoru uslyszeli pukanie do drzwi, otworzyli- nie bylo nikogo. Powtorzylo sie to trzy razy i przy trzecim dziadek wkurzony ze ktos sobie zarty robi czekal pod drzwiami zeby je szybko otworzyc, a i tak nikogo nie bylo. Nazajutrz telefon do sasiadow (wtedy telefon mial soltys i lekarz :P ), ze wieczorem zmarl brat dziadka. Ja tam wierze w takie rzeczy