Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

3 lata osobno czy byl mi wierny wierzyc czy nie

Polecane posty

Gość gość

moj maz trzy lata przebywal w stanach bez zjazdow, nurtuje mnie czy byl mi wierny tak jak przysiega , mowi ze nie mogl by mnie zdradzic bo wie jak bym sie czula , bo on by sie tak czul jagbym ja to zrobila i niepowiedziala i za bardzo mu na mnie zalezy zeby tak ranic,po za tym mowil ze jak by to zrobil to by mi powiedzial ,bo wie ze ja bym mu wybaczyla i jest tego pewien, teraz tez wyjedza za granice ale na dw mce i wraca na 3 tyg i tak caly czas juz tak 5 lat wiec skoro jak wciaz go drecze czy jest mi wierny a on odpowiada jak pies kochana bordzo cie kocham , to czy mu wierzyc , powiedzcie prosze tylko bez kpin zadnych prosze darujcie sobie zlosliwosci ja potrzebuje modrych i inteligetnych rad,

Gość gość
jaja sobie robisz? moze 3 tygodnie by wytrzymal, ale 3 lata?? na 99,999999% mial tam drugie zycie, kobiete, z ktora mieszkal i pewnie tez dziecko.

Gość gość
cieżko jest powiedziec wiesz jakie potrzeby maja ludzie, da sie długo wytrzymac bez sexu, kocha cie jesli tak mówi, ale czy zdradził ? tutaj działa wyobraźnia bardzo jak sie długo nie widzi kochanej osoby, a ty go zdradziłaś jak sobie radzisz z sexem ?

Gość gość
3 lata, zero kontroli, odpowiedz sobie na pytanie czy na pewno chcesz znać prawdę i jak bardzo ..Żaden facet nie jest w stanie wytrzymać 3 lata jak kiedykolwiek uprawiał sex

Gość gość
ja go nigdy nie zdradzilam , czekalam na niego caly czas zostalam z dzieckiem 1i 2 mce miala wtedy corka , i tescie na dole w domu , zawsze mi o wszystkim mowil nawet to ze jakos kolezanke w sklepie spotkal jak po jedzenie szedl czy ze do kolegi przyszla dziewczyna i on wyszedl z domu zeby prywanosc mieli i ze jakas dziewczyna do niego wydzwaniala zeby z nia mieszkal ale on niechcial , to raczej by mi tego nie mowil jakby cos ukrywal , no nie wiem juz mam metlik w glowie

Gość gość
nie rozumiem jak bym mial kobiete i zone to bym nie pozwolil na zycie na takie zycie ona tu ty tam

Gość gość
A ty mu się przyznałaś, jak zareagował? :P

Gość gość
posluchaj. nikt zdrowy przez 3 lata nie skazywalby sie na samotnosc, nie majac zadnej kontroli zony i nie muszac jej nawet widywac (czyli miec wyrzutow sumienia). w UK chociazby ludzie majacy zony w pl tworza sobie nowe ''malzenstwa'', zamieszkuja z kobietami i nawet mowia o nich ''moja zona''. wie o tym kazdy, kto mial jakakolwiek stycznosc z zagranica. na twoim miejscu przestalabym zastanawiac sie, czy zdradzil (bo na 99,99999999999% mial tam druga rodzine), tylko zajela sie codziennoscia.

Gość gość
cos Ty faceci zawsze zdradzaja nie ma wyjatkow 3 lata napewno sprobował czarnej,zółtej wiesz oni sa ciekawi ..zreszta zobaczysz jak Ci niedlugo w lozku zaproponuje cos nowego...z tv sie nie nauczył..sorki

Gość gość
ja go nie zdradzilam nigdy , bo wiedzialam ze wroci a ja chcialam miec rodzine w komplecie

Gość gość
ty sie lepiej modl, zeby do PL nie zwalila sie jakas amerykanica, chcaca kasy na dziecko twojego meza :P

Gość gość
zostawmy na chwile pytanie czy on Cie zdradzil.ja spytam ale Ciebie.czy jestes oziebla?sorry jak ja bym kochala niewiem jak to i tak bym zdradzila przez 3 lata.nie bede tu opowiadac bajeczek o milosci,bo kochac moge ale jestem normalna,zdrowa kobieta,majaca swoje potrzeby.tylko pliss,nie mow,ze masz meeega temperement ale mozesz zyc bez seksu;)

Gość gość
Pewnie, mężatka i 3 lata bez seksu wytrzymałaś, niemożliwe, baby nie wytrzymują 2 tygodni... zaraz rozwodzić się chcą bo się zakochały ;-)

Gość gość
znam kolege ktory z nim tam byl,moja siostra z nim rozmawiala jak byl kompletnie pijany i twierdzil ze byl wierny i tylko o mnie caly czas gadal , wiec

Gość gość
Wyżej masz przykład, puszczalska nazywa to potrzebami :D ...ciekawe czy tak samo jest tolerancyjna do potrzeb swojego faceta

Gość gość
wiec co? po co pytasz, jak wiesz? :D

Gość a ciekawe czy ty autorko bylas
wierna ? faceci czesciej zdradzaja, jadnak kobiety w ostatnich czasach wcale nie sa lepsze ...

Gość gość
kiedys nawet powiedzial mi ze byl w go go , ja spytalam po co a on na to ze chcial zobaczyc jak to wyglada taki bar , ale po co mi to powiedzial to niewim , jakby mnie zdradzal to by nic niemowil ,bo bym podejzewala go o cos i sie wyprowadzila z domu a tego by niechcial tu chodzilo o dziecko nasze nawet

Gość gość
przestań o tym myśleć , to do niczego nie prowadzi , zamknij ten etap i nie zadręczaj pytaniami męża. Nawt jesli uprawiał tam seks , to co Ci da ta wiedza , rozwiedziesz się? Najważniejsze jest tu i teraz , skoro Cię kocha , jest z Tobą to tylko to powinno się liczyć. A tak w ogóle co to za małzeństwo , każde zyje osobno , czasem się spotkacie , odpowiada Ci to ?

Gość gość
Mieszkałam kilka lat za granicą i i rzeczywiście większość ludzi zdradza Zdradza i w tym samym czasie bywa że rozmawiają z żonami, mężami, piszą słodkie smsy To żadem dowód,dobry kamuflaż to podstawa Ale zdarzały się "przypadki" nie zdradzające, choć to na prawdę wyjątki, prawdziwie kochające wyjątki Ja bym mu na Twoim miejscu uwierzyła Z resztą to Ty jesteś jego żoną, Ty go znasz, nie my Nie patrz na wredne wpisy, że na pewno się puszczał Twierdzi, że nie i to bardziej mu powinnaś wierzyć a nie szukać rad u obcych Pozdrawiam

Gość gość
jestes durna jednak. i wiesz lepiej, niz wszyscy, ktorzy pracowali zagranica. no bo maz c***owiedzial. spod jakiego znaku zodiaku jest maz?

Gość gość
Gdyby zdradzał już byś miała objawy jakieś, śmierdzące upływy, swędzenie :P

Gość michałfacet
Był tobie wierny tak samo jak ty jemu.

Gość gość
Dodowem jest zasada miłość - jak kogoś kochasz zwal sobie... nadal kochasz? no to jest prawdziwa miłość a nie napalenie jezyk.gif Może zboczone, ale prawdziwe.

Gość gość
Jeśli wybrałaś porządnego mężczyznę to był wierny w innym przypadku zdradzał

Gość gość
moj moz to wodnik znak zodiaku a co to ma do rzeczy a ja bliznieta

Gość gość
a ma duzo. poczytaj o wodniku, to poszukiwacz przygod, lubi nowosci i zmiany. na marginesie, dobrze sie dobraliscie zodiakalnie.

Gość gość
nie wiem tyle razy wrecz go blagalam zeby sie przyznal i ze postaram sie zrozumiec i wybaczyc bo go kocham , ale on caly czas mi mowi ze mnie nie zdradzil i nigdy tego nie zrobi i moge pytac go o to codziennie i nawet go to nie denerwuje inaczej by unikal odpowiedzi prawda , znam go 11 lat wiem kiedy klamie w innych sprawach ale tu to niejestem pewna

Gość gość
co to znaczy ze dobrze czyli prosze sprecyzowac