Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

3 lata osobno czy byl mi wierny wierzyc czy nie

Polecane posty

tak autorko, słuchaj "wszystkich", tylko nie swojego męża. ---- słuchaj internetowych trollic, starych, sfrustrowanych dup, których nikt już nawet patykiem tknąć nie chce. słuchaj ich i wmawiaj sobie, że masz rogi do sufitu. ---- do tych bredzących, ze na pewno zdradzał - skoro wszyscy faceci to wg was takie zwierzęta, to po cholerę z nimi jesteście, sypiacie z nimi i rodzicie im dzieci? no pytam się, po co, skoro i tak każdy jest zdradzającym gnojkiem? :D głupota ludzka jest zaprawdę nieskończona...

Gość jak to możliweeee jest
że przez 3 lata ani razu nie mógł cię odwiedzić... w więzieniu był?

Gość gość
Ty go zdradzalas bo go podejrzewasz:-) uwierz mu i przstan,bo. Ci zostawi i bedzie na twoim:-)

Gość gość
Ja jestem w podobnej sytuacji .jestem w Usa mam chlopaka w Polsce .Mamy zamiar zwiazac sie razem a czeka na mnie juz ponad 4 lata.Ja latam raz na rok do Polski ,on raz byl tu .Ja jestem wierna i wierze,ze on tez. Radzimy sobie podobnie jak autorka , przez telefon .Tak w zyciu bywa .Jak sie kocha , nie zdradza sie ...Przestan sie zadreczac.

Gość gość
SZUKACIE DZIURY W CAŁYM. Powiedział że nic nie było i kropka. Co to za miłość która podważa wiarę w partnera ? To takie destrukcyjne działanie na rozwalenie małżeństwa. Chcesz i masz na własne życzenie. Jeżeli będziesz się nakręcać w końcu facet pęknie i zdradzi właśnie teraz. A potem to już pozamiatane.

Gość edekzkrainykredek z
kto ci szmato dzieci wychował!

Gość szaman wielki
co jeszcze wy spicie na zmiane

tez mialam spytac o jego znak, ale juz mnie ktos uprzedzil. Na pocieszenie podpowiem, ze wodnik i blizniak pasuja do siebie idealnie... Najwierniejsi sa byki i panny...

Gość szaman wielki
znaki to są na niebie i na ziemi no i na marsie,troszku,ale bardziej na wenus

Gość karawana tanczy
jaki pan taki kram

Gość heniuspanwilk
całowałem wszyskie szmaty w piakownicy

Gość dzienswira
wyspij sie bo ja nie moge

Gość gość
jestes w stanach i sama wiesz czy tam jak facet chce to moze zdradzic ,powiedz mi czy mam mu wierzyc zawsze byl ze mna szczery ,kiedys kolega wyciagnol go na dyskoteke , EUROPA , i wyobraz sobie byl lekko wypity i zadzwonil do mnie z tej dyskoteki i powiedzial ze jest ja sie zdenerwowalam i rzucilam sluchawka, na drugi dzien zadzwonil i przysiegal ze nic zlego nie zrobil a poszedl z ciekawosci ,do go go tez tak samo aj i po co mi to mowil zle mi z tym

Gość gość
Alicja One będą tak psioczyć, że na bank zdradził bo same wybierały dupków a teraz myślą, że każdy jest taki sam jak Ci, których wybierały :P Jak ktoś nie umie przyznać się do błędu to zawsze będzie zwalał na facetów.

Gość gość
mysle ze dam sobie z tym spokoj , skoro mi mowi ze nie zdradzal to nie , nie ma powodu klamac skoro wie ze i tak bym mu wybaczyla i z nim byla , a to ze bym mu trula potem glowe po co to zrobil i zkim ty mysle ze by sie nieprzemowal ,poniewaz i tak mu truje na codzien z innych powodow , wiec to nie robi roznicy .

Gość gość
Dziewczyno uwierz mężowi. Jeśli chciałby zdradzić, to by to zrobił. Ale uwierz są wyjątki! Poza tym nie mówił by ci tych szczegółow bo po co miałby narażać się na kłopoty. Mówił ci co robił bo chce być szczery..gdyby nie był, to by grał świętoszka... Nie słuchaj tu złych opinii!!!

dlaczego kobiety budzą się tak późno? wszystko jest do sprawdzenia, ale... w odpowiednim czasie!

Gość gość
a dlaczego bys mu wybaczyla zdrade, co? dlatego ze nie masz gdzie sie podziac, tylko mieszkac u tesciow?

Gość gość
gosc z 14.55 to myslisz ze mam mu wierzyc ze naprawde byl mi wierny , skoro zawsze byl szczery i nigdy nic nie ukrywal przedemna ,zawsze mowil gdzie chodzil i co robil

Gość propozycja3546
a ja mam dla ciebie propozycje. wejdz tutaj: http://szklanakula.com/tarot.htm wpisz w niebieskim pasku pytanie :"czy podczas pobytu w stanach moj maz byl mi wierny" i kliknij losuj karte (3 razy). Napisz, jakie karty wyszly- powiem ci, czy byl wierny czy nie. PS. Mam 8 lat doswiadczenia w stawianiu tarota.

Gość propozycja3546
no i chyba sie przestraszylas :)

Gość gość
Nawet jeśli nie był wierny, to przecież Ty nic nie tracisz, tak bardzo gniotłoby Cię, gdyby trochę pobzykał?

Gość gość
to jakas bzdura za kazdym razem inne karty wychodza a ze 5 razy wpisywalam podobne pytanie

Gość gość
Tarota dziewczynie proponujesz? No krew mnie zaraz zaleje. Co wy ludzie gadacie jej że ją zdradził? Wiadomo że każdy ma potrzeby ale nie każdy się nie szanuje! Osobiście znam chłopaka który 3 lata był wierny swojej partnerce. Widziałam jak się męczył ale nigdy jej nie zdradził. Co za chore stereotypy są na tym świecie. Nie każdy zdradza!

Gość Taki_jeden_964
Ludzie na kafe wiedzą lepiej co jakiś facet, którego nikt nie widział nawet na oczy robił w USA. :)