Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kammi20

skompromitowałam się na studniówce

Polecane posty

Gość Kammi20

Witam wszystkich. Rok temu miałam studniówke ktora bardzo zle wspominam. Upokorzyła mnie firma która kamerowała ten bal. Film ze studniówki został tak zmontowany że cała szkoła sie ze mnie nabijała. Kamerzysta chamsko mnie nagrał gdy ledwo trzymałam się na nogach, przez kilka minut jestem tylko ja jak "tańcze" . Od tamtej pory kiedy to zobaczyłam nie mogłam uwierzyć ze mogli mnie tak poniżyć. Nie rozumiem dlaczego nie wycieli tego! Nigdy wiecej nie włączylam tej cholernej plyty!! Od tego czasu jestem przygnebiona, mam tez mysli samobojcze. Co robic?

Gość gość
po roku ci się idiotko przypomniało???

Gość gość1114
ja mojej płyty do tej pory nie obejrzałam a mam 25 lat :D najgorsza impreza na jakiej w życiu byłam, a ty się nie martw bo nie ma czym :)

Gość Kammi20
tak. ponieważ nie moge przestac o tym myslec

Gość gość
Olej to, ja na kasecie mojej siostry zostałam tak zmontowana, ze siedze sama na duzym fotelu na korytarzu, cos mowie i gestykuluje a w koło nikogo nie ma... Na dodatek lec***odklad piosenki "... ona by chciała do trójkata..." I wszyscy sie z tego smieja ;)

Gość gość
Sama się poniżyłaś chlając tak, że nie wiedziałaś, co robisz. Masz nauczkę na całe życie.

Gość gość
ponieważ cały rok o tym myślałaś to przypomniało ci się po roku - przeczytaj co bzdury wypisujesz, głupku!

Gość Kammi20
dodatkowo jest też krótkie ujęcie z łazienki, gdzie robię loda matematykowi:O

Gość gość
Nie potrafisz tego obrócić w żart? Jest impreza, jest alkohol i są dziwne tańce . Poza tym już nie spotykasz się z tymi ludźmi, z którymi byłaś na studniówce bo zapewne skończyłaś szkołę :D Dorośnij.

Gość gość
To są skutki ześwinienia się, trzeba ponosić konsekwencje :D

Gość gość1114
a ja nie mam jednego zęba dokładnie 4 i na jednej płycie z wesela kuzynki sfilmowali mnie akurat jak się uśmiechałam, okropnie to wyglądało :D Teraz cała rodzina wie że nie mam zęba :D

Gość michałfacet
Człowieka nie można poniżyć. Człowiek może poniżyć się tylko sam.

Gość gość
fakt nie powinni zamieszczac kompromitujacyc****ec.

Gość gość
ojeju,zależy co jest kompromitacją, ja miałam takie "koleżanki" co to mnie wyśmiały ,że jako jedyna nic nie wypiłam"bo nie umiem zaszaleć"a 2 lata temu na zjeździe jakie one miały żale ze wszystko jest na kasecie i ich dzieci obejrzały sobie pijane matki niby przypadkiem. Ja tam się wytańczyłam jak na dobrym weselu.