Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 12345czujesiezle

chłopak wybrał kolegę

Polecane posty

Gość 12345czujesiezle

Mój chłopak wybrał kolegę, wiedział ze mam do niego dziś przyjechać powiedział ze wyjedzie, jak już powiedziałam mu ze idę na dworzec i ze jestem na dworcu żeby wyjechał po mnie jak przyjadę do drugiego miasta to powiedział ze on jedzie do kolegi i po mnie nie wyjedzie i ze mam się wrócić do domu, i nic sobie z tego nie robi, nie przeprosił mnie nawet i powiedział ze nie przeprosi, jak tak można? Jak był umówiony z kolega to nigdy go nie olal a mnie olal? Powiedziałam mu ze pójdziemy razem do tego kolegi a on ze ja mam się wraca:-/ czuje się jak jakaś szmata:-/

Gość 12345czujesiezle
A i dodam jeszcze ze on uważa ze nic takiego złego nie zrobił ... :-/ :-(

Gość gość
Ale bym się w******a :D Nigdy nie miałam takiej sytuacji, więc nie będę sypać złotymi radami, ale mam wrażenie że chłopak ma mniej niż 20 lat, bo to takie gówniarskie te niezrozumienie sytuacji.

Gość 12345czujesiezle
Ma 22 lata a tak się zachował.. Normalnie aż nie wiem.. I teraz się nie odzywa wcale..

Gość minispacee
ale cham. zastanów sie nad tym czlowiekiem :O

Gość 12345czujesiezle
Zerwałam z nim bo nie odzywał się wcale do mnie i jeszcze mi warunki stawiał :-( i powiedział ze mnie nie przeprosi, ja nie dam się tak traktować:-( kocham Go ale ja nigdy bym nie zrobiła mu tego.. Gdyby kochał i szanował mnie to by tak nie postąpił :-(

Gość gość
Pewnie jest pedziem :P

Gość _przyjaciel
czemu dziewczyny kochają takich frajerów, a porządnych chłopaków utrzymują co najwyżej w sferze "przyjaźni" ;/ dobrze zrobiłaś, że go rzuciłaś... nie daj się tak traktować... i nie zamartwiaj się nim, ten gość musi być jakiś nienormalny o.O'

Gość gość
Dobrze zrobilas nie odzywaj sie do niego , i nie wracaj do takiego dziwnego ukladu ..On widac nie dorósł do bycia w zwiazku .