Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nutanuta

Jestem samotna od zawsze

Polecane posty

Gość nutanuta

Mam 24 lata z zadnym facetem nie byłam dlużej niz 3 miesiące, Dziś skonczył sie moj kolejny 3 tygodniowy związek. Czy na tej ziemi sa jeszce normalni faceci?? czy ze mna jest coś nie tak? Podobam się sobie, lubię siebie ale po kazdej porażce popadam w coraz wieksza bezsilnosc

Gość obserwator__
mysle ze powodów moze byc wiele, moze jestes zbyt wymagająca, albo zbyt pobudliwa, moze zbyt szorstka, albo dziecinna, trudno cos wywnioskowac po tym co piszesz

Gość gość129865
autorko ja juz prawie jestem załamany efektami poszukiwań. gdzie są mile, czułe dziewczyny, które potrafią przytulić wieczorem, pogadac na każdy temat,wesprzeć i przyjąć wsparcie ode mnie, która chce iść na kawę, na karuzelę, jechac na weekend na małą wycieczkę, albo poleżeć razem pogapić sie w sufit? są jeszcze takie dziewczyny???

Gość Irene  Adler
Są gościu. Skup wzrok i nie ustawaj w poszukiwaniach. :) Nuta, całe życie przed Tobą. Możesz wszystko, pod warunkiem, że przestaniesz pisać na kafe i wyjdziesz z domu. Nie ma znaczenia ile razy pomyślisz: to nie to. Ważne, żeby chciało Ci się chcieć. ;) :)

Gość nutanuta
"zbyt pobudliwa, moze zbyt szorstka, albo dziecinna:" chyba wszystko po trichu i ciężko mnie przewidzieć. ja naprawde nie wiem co bede robić jutro i pojutrze czuje, że żyje tylko dlatego, ze musze bo budze sie rano, to naprawde straszne jest czy ktoś też tak ma?? praca, dom, praca, dom czasem piwo z kolezankami. Masakra jakaś

Gość edekzkrainykredek z
kup se meter gumy i strzel se w łeb owocowej najlepiej

Gość gość
normalne życie masz, a czego byś chciała, fajerwerków?

Gość nutanuta
miłości, wsparcia, czułości, bezpieczeństwa,pełnego zaufania... może byc bez fajerwerków

Gość gość
Masz mnóstwo czasu dla siebie, nikt się ciebie nie czepia. Żony i matki ciągle skarżą się na nadmiar obowiążków i brak czasu dla siebie.

Gość nutanuta
Ja wariuje z nadmiaru czasu, gdy mam cały dzien wolny to od rana juz nie wiem co mam ze soba zrobic, wyprawa do sklepu to jedyne wyjscie czasem a potem znow wracam szykuje sobie obiad oczywiscie sama go jem i ide spac zebyb zabic czas

Gość gość
Masz ogromne oczekiwania, nic dziwnego, że każdy facet ucieka, kiedy w końcu je wyłuszczysz.

Gość lekarzgarnizonowy
na łuszczyce,trampki i lewatywa!

Gość nutanuta
"Masz ogromne oczekiwania, nic dziwnego" ha ha jeszcze nic o oczekiwaniach nie napisałam , musi być wysoki, wyzszy niz ja :)

Gość gość
czyli szukasz faceta, który by cię zabawiał. Musisz sama zorganizować sobie rozrywki, pooglądac filmy, posłuchać radia, poczytać, iść na spacer.

Gość gość
A może jest w twoim życiu coś czego jeszcze nie odkryłaś?,coś o czym nie wiesz? czy jesteś pewna że chcesz lokować swoje uczucia do mężczyzn? Jestem pewna że z tobą jest wszystko OK a tylko faceci są inni,nieodpowiedzialni i głupi. Może potrzebujesz po prostu bliższej znajomości z kobietami? Powodzenia Magda

Gość gość
"miłości, wsparcia, czułości, bezpieczeństwa,pełnego zaufania" x Tutaj przedstawiłaś oczekiwania.

Gość gość
o, już jakaś lezba ma na ciebie chrapkę

Gość nutanuta
oglądam filmy i chodze do sklepu na spacer :) czasem jade do rodziców i slucham tych samych pytań czy juz kogoś poznałaś?? bla bla a co Ty robisz jak nic nie robisz??

Gość gość
takie wymagania jak wyżej jestem w stanie spełnić plus wiele wiele więcej. mam 196 cm wzrostu, auto, mieszkanie. :-P :-P

Gość brzydal_
a ja jestem brzydalem :P

Gość gość
ja zawsze coś robię, siedzę, leżę, patszę w sufit, rozmyślam o niebieskich migdałach.

Gość nutanuta
"miłości, wsparcia, czułości, bezpieczeństwa,pełnego zaufania" o wlasciwie to wszystko sie zalicza do miłości więc wymagam tylko miłości, ja nie mam ani auta ani prawa jazdy i wynajmuję pokój, nie jestem lesbą chce mieć dzieci kiedyś

Gość brzydal_
to jeszcze napisz gdzie mieszkasz to napewno będziesz miała całe grono kandydatów :)

Gość nutanuta
ale wlasciwie to ja nie chce miec jeszcze teraz dzieci to moze ja jestem lezbą?

Gość gość
miłość to rzadkie dobro, ludzie często przekonują się o tym po kilku latach małżeństwa, kiedy nie dostają tego, czego oczekiwali.

Gość nutanuta
ja znam wiele szczesliwych par, ale sa i takie pary co sa tylko dlatego ze zande z nich nie chce byc samo, to tez jest straszne, ale nie gorsze niz samotność

Gość gość
znajdziesz sobie kogoś, a jeśli nie, to zostaniesz stara panną i przyzwyczaisz się do samotności. Kota sobie kupisz.

Gość brzydal_
ja już sobie kupiłem kota :P w sumie to chyba on mnie nie lubi :/