Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OBEmaniaczka

Doświadczenia OBE zagrozenia

Polecane posty

Gość OBEmaniaczka

Witam, Od kilku lat praktykuję OBE. Ciekawa jestem, czy ktoś tu również ma doświadczenia z tym zjawiskiem. Jak zaczynałam, to niewiele potrafiłam i dopiero po wielu próbach udało mi się dosłownie na kilka sekund wyjść z ciała. Teraz już swobodnie wychodzę na kilkadziesiąt nawet minut. Umiem również zmieniać lokalizację niemal momentalnie (nie muszę się fizycznie przemieszczać). Jednak zauważyłam, że od pewnego czasu nić łącząca mnie z ciałem jest cieńsza. Boję się, że może się w końcu urwać, że stracę połączenie. Zastanawiam się co się w takim wypadku stanie, miał ktoś podobne problemy?

Gość Ten gosc numer 2
Nic ci sie nie stanie. OBE nie powinny praktykowac osoby chore np na schizofrenie itp. Zdrowemu na umysle czlowiekowi OBE nie zaszkodzi a moze pomoc.

Gość Ten gosc numer 2
Tak OBE istnieje. Ja raz w zyciu mialem przez przypadek. Niesamowite uczucie. chce sie go nauczyc teraz.

Mnie zastanawia ciągle jedno, czy cała projekcja astralna jest tylko wytworem ludzkiej wyobraźni, coś jak LD, czy może jest tak, że jak w czasie projekcji astralnej zmieniasz lokalizację, to jesteś tam w czasie rzeczywistym, a lokalizacja jest prawdziwa... wiesz?

Gość gość
OBE i LD sa zajefajne. A ci co ostrzegaja przed nimi sa chorzy na umysle i nie warto ich sluchac

Gość gość
marcin boczek sam padł ofiara obe praktykował to g***o

Gość takak sobieja
Ja miałam 2 razy w życiu, mój eks miał na tym punkcie fioła. Przeczytałam książe Monroe. Mnie jakoś to nie jara.

Gość gość
ten pan miał ciekawe zycie i to w wieku już 37 lat Próby samobójcze, narkotyki, alkoholizm, przygodny seks, bezdomność, zboczenia seksualne ze zwierzętami , ciężki wypadek, okultyzm

Gość fotel
a ja się pytam czy to jest zgodne z normami UE? i co na to wszystko Bruksela?