Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce odbić kumplowi dziewczynę

Polecane posty

Gość gość

Kręciłem się koło niej dużo wcześnIej. Może i jego starszy mają kupię fory, może i jeździ mercedesem i ma własne mieszkanie, może i jest na 4 roku prawa, ale dobrze wiem, że nie zda chyba że ojcec mu pomoże. Ale to wszystko nie czyni go lepszym ode mnie. Najdłużej wytrzymal właśnie z nią -pół roku. Siedziałem cicho, ale teraz chce o nią walczyć. Drogie kobiety poradzcie jak ?

Gość Lolitka12345
No dobrze ale powiedz co ta dziewczyna na to ? jakie są twoje relacje z nią itp

Gość gość
Dziewczyna nic nie wie. Nie wie ze ja ją kocham. Nasze relacje ? Jak zwykłych znajomych. Dzisiaj kumpel odwołał nasze spotkanie bo ona wymiotuje i musi przy niej sIedzieć. A zawsze powtarzał ,, Nie ma takiej kobiety, dla której warto rezygnować z własnych przyjemności.

Gość gość
Daj se siana. Tyle c***owiem.

Gość gość
hmmmm, żeby chciała na ciebie spojrzeć to musiałbyś jeździć lexusem, mieć własny dom i własną prywatną praktykę lekarską, do tego być mega przystojny. jeśli spełniasz te warunki to śmiało zagadaj do niej o byle czym i ona sama na ciebie poleci, jeśli nie to sorry ale poszukaj sobie innego obiekty westchnień. ona nawet na ciebie nie plunie bo ma niezły start.

Gość gość
Ja chce skończyć studia, a on. 2 rok zdał dzięki ojcu. Fakt ma smykalke do prawa, ale to jeszcze niw jednoznaczne.

Gość gość
Ja chce po stUdiach znaleźć Pracę założyć rodzinę, a on zamierza się ustatkować ok.30 przynajmniej tak mówił jeszcze rok temu.

Gość gość
Nie wiem czy ona wie, ale on był sponsorem 20 letniej kobiety, każda impreza kończyła się seksem.

Gość gość
może zastanów się dobrze nad tym bo dziewczyna może nie będzie chciała ztobą być ,a i kumpla przy tym stracisz

Gość gość
Ona nie zasługuje na niego. Oboje mają charakterki, oboje są wybuchowi.

Gość gość
Walcz

Gość gość
skoro siedzi przy niej to moze sie zmienil? a co w tym zlego ze chce ustatkowac sie kolo 30, co w tym zlego? bardzo dobry wiek a nie po 24 roku zycia i poznioej po 3 latach rozwod.

Gość gość
To że to jest dowód, że on nie traktuje jej poważnie.

Gość gość
A może jednak.

Gość gość
Jak on ma kupe kasy to nie masz szans:-)

Gość gość
nie ma się co pierd...lać między wódke a zakąskę. Nie sądze aby ona była tobą zainteresowana. Widocznie jej pasuje. Daj sobie spokój.

Gość gość
Ale co ma jej pasować ? Co weekend imprezuje, jest na utrzymaniu ojca.

Gość gość
Walcz

Gość gość
Wiesz dziewczyna ma dobry start - chlopak nie wazne jak zda te studia ale zda i jezeli ma smykalke do prawa to znajdzie dobra prace. Ustatkowac sie ? Zdanie moze zmienic nawet za rok, ze chce rodzine. My mamy po 25 lat jak poznalam mojego meza mialam 20 lat - wiecznie powtarzal,ze slub dopiero okolo 30 i potem dzieci i co pobralismy sie w wieku 22 lat i mamy 2 letnia coreczke. Ty juz straciles swoja szanse i zachowasz jak ostatni s*******n jezeli bedziesz sie mieszal w ich zwiazek- jezeli nie masz nic lepszego do zaoferowania tej dziewczynie to nie ludz sie tym ,ze na ciebie spojrzy.

Gość gość
Po za tym rozwalisz ten zwiazek ona Ciebie nie zechce i stracisz kumpla. Radze poszukac sobie innej dziewczyny. Jezeli jej to nie przeszkadza jaki on jest to widocznie im dobrze.

Gość gość
Ona sama ma mieszkanie, pieniądze, auto, jej rodzice firmę. Wydaje mi się, że tego roku nie zda. Ja jestem odpowiedzialny i chce normalnie pracować, a na niego już czeka miejsce w rodzinnej kancelarii. A ja do wszystkiego dochodzę sam.

Gość gość
przepadlo, ona wymiotuje bo jest z nim w ciazy, takze 🖐️

Gość lampka Ledowa
co to za gó/wno?!

Gość gość
.