Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana i zdenerwowana

ciaza czy nie

Polecane posty

Witajcie, martwie sie troche ,ze moge byc w ciazy. Poprzednia miesiaczke mialam 4 dni mniej niz zazwyczaj. od 3 tygodni bola mnie piersi. Do mojej nastepnej miesiaczki jeszcze 6 dni i im blizej miesiaczki tym bardziej moje piersi sa nabrzmiale, wielkie, twarde i juz nawet koszulka juz mnie drazni. od czasu do czasu czuje delikarne mrowienie ale bardzo delikatne zawsze na wieczor. Nie moge sie polozyc na boku ani na brzuchu. Od czasu do czasu w sumie to z 2 /3 razy mnie lekko mdlilo i pobolewa mnie podbrzusze a szczegolnie prawy jajnik. Nigdy w zyciu nie mialam takich bolow przedmiesiaczkowych. Zazwyczaj dopiero mam objawy miesiaczy z pare dni przed lub tydzien przed i nie sa tak intensywne. Czy takie objawy moga byc objawami ciazy ? na test jest zawczesnie chyba?

Gość gość
wiesz co to jest antykoncepcja? raczej nie wiesz kto to jest ginekolog??? Jak wiesz to z*********j do niego i tam sie zapytaj a nie ludzi na forum.Co my k***a twoim kalendzarzykiem jesteśmy ze mamy wiedziec?!

Gość gość
ja p*****le co za tepak...

Wow Twoja wypowiedz jest bardzo ograniczona dziewczyno. Wiem co to jest antykoncepcja i wiem co to jest ginekolog. Nie lece do gina ,bo uznalam,ze narazie nie ma sensu. Pytam sie kobiet doswadczonych, ktore moze tak wlasnie rozpoznaly ,ze sa w ciazy. Twoja wulgarna odpowiedz byla tutaj najmniej potrzebna. Wyobraz sobie ,ze nigdy w ciazy nie bylam i nigdy nie to nie interesowalo. Nie mozemy uzywac prezerwatyw bo moj facet ma uczulenie na lateks ja nie moge tabletek brac poki co bo mialam badania robione i moj lekarz powiedzial abym odstawila na rok. A spiralki nie moge bo nie bylam jeszcze w ciazy wiec zostal nam sex przerywany poki co i od kad uprawiamy sex prrzerywana to sa pierwszy raz ,ze mam takie dziwne objawy.

Tepakiem jestes Ty i do tego brak Ci kultury. Jak masz sie tak wypowiadac dzieciaku to nie wypowaidaj sie wcale.

Gość gość
A spiralki nie moge bo nie bylam jeszcze w ciazy wiec zostal nam sex przerywany poki co i od kad uprawiamy sex prrzerywana to sa pierwszy raz ,ze mam takie dziwne objawy. HAHAH a kto c***owiedział że jak nie rodziłas to nie możesz miec spirali??? Ja pierdziele ile ty masz lat?

Gość gość
może 14 będzie miała.Widac po poziomie wiedzy:-)

Gość obyś wpadła
To mała głupia puszczalska nic więcej. A nie wiesz bzdeto jedna że jak się nie ma żadnego zabezpieczenia to się za seks nie bierze? On nie może bo biedny parchów od kondoma dostanie, a ty nie możesz niczego, bo ci lekarz zakazał antykoncepcji, więc weź się za naukę i kształcenie siebie a nie tego jak nogi rozkładać. Jak kazał, tak się zastosuj. I nie ma problemu.

Gość obyś wpadła
Ale ją wk****i wpis powyżej. Czysta prawda. Czekam i odświeżam :D

Gość gość
i codziennie po 10 takich tematów.K***a zanim zaczniecie sie p******ic przeczytajcie cokolwiek o seksie i zabezpieczeniach, a w tym przypadku i o miesiączkach!

Debilki jestem w stalym zwiazku za 4 miesiace biore slub. Obawiam sie ,ze jestem, w ciazy bo starac o dziecko chcielismy sie dopiero za dwa lata jak by nam sie budowa domu skonczyla. Z tego co mi lekarze mowili ,ze poki nie bylam w ciazy to lepiej spiralki nie zakladac. A bez tabletek musze byc tylko 6 miesiecy. Wczesniej norlamnie sie zabezpieczalam !!! zreszta po co ja sie takim ograniczonym ludziom tlumacze... masakra brak kultury i inteligencji.

Obys wpadla- a Ty co nie rozkladasz nog przed swoim partnerem ? To ja mu bardzo wspolczuje ... a jezeli nawet to robisz .. czy to oznacza ,ze jestes puszczalska ?Zanim zaczniesz komentowac to wysil sie troszke i rusz glowa.

Gość gość
i kto tu jest debilką? Skoro chciałaś dziecko dopiero za 2 lata trzeba było sie zabezpieczyć tepy ubie a nie teraz sie zastanawiać jak to jest mozliwe.K***a! I ruszyc głowa ty wy powinniście , bo jak narazie on rusza fiutem a ty p***ą.

Wiesz wroc do szkoly i naucz sie czytac ze zrozumieniem albo idz spac bo chyba jestes zmeczona i Twoj mozg juz niefunkcjonuje. JA NIE MOGE ZADNEJ ANTYKONCEPCJI PRZEZ 6 MIESIECY. MOJ FACET MA UCZULENIE NA LATEX A JA NIE MOGE TABLETEK PRZEZ 6 MIESIECY.

Gość gość
Tak jasne.Jak już ktoś napisł-posłuchaj sie lekarza i sie nie bzykaj.Jasne k***a i czego jeszcze nie możesz??ŻAŁOSNE.KAŻDY CI TU JEDZIE WIĘC RACJE MAMY MY! edukacja tepaku,edukacja

Gość gość
podac ci inne przykłady antykoncepcji? bo widzę ze sie nie znasz:-)

To ,ze po mnie jezdza to wcale nie oznacza,ze macie racje tylko to ,ze nie macie kultury i ,ze matka was nie wychowala ;) Smiesza mnie wasze posty. Jak wpadne to i tak nie bede plakac bo stac nas na to aby utrzymac rodzine. Mialam tylko inne plany poki co.

nie musisz znam ale nie bede mieszac sobie w organizmie. Nie ma sesu z wami gadac bo sami idioci. ciao

Gość gość
a ty jestes nie douczona i widocznie tobie matka za mało czasu przeznaczyła bo podstawowych rzeczy nie wiesz.

Moja matka poswiecila mi wyastarczajaco duzo czasu i przede wszystkim nauczyla mnie kultury czego wam wszystkim niestety bark ! Jestem ponad takich ludzi jak Wy. Nawet gdybym nie byla doinformowana w jakiejs kwestji to wcale nie boli ani nie zajmuje duzo czasu aby normalnie odpisac bez zadnych wyzwisk. Jestem ciekaw czy Wy we wszystkim jestescie tak doinformowane??

Gość gość
tak właśnie widac po twoich wyzwiskach ile ci matka czasu poświęcila:-) Pfff Jestes ponad mówisz? To czemu piszesz na takim forum odpisując Takim osobą?Bo jestes jeszcze gorsza od nas.TEPAKU!

Zal mi Ciebie i Twojej inteligencji , szkoda mi na Ciebie slow.

Gość gość
my przynajmiej ja mamy:-) kończymy temat ok? a tobie radze przeczytać książke zebys w przyszłości była bardziej doinformowana.

Gość mama 2 synka
Witaj autorko widze ,ze hieny sie zebraly juz heheh. Miesiaczki sa mozliwe nawet do 3 miesiaca. Twoje objawy jak najbardziej moga byc objawami ciazy. Test mozesz juz zrobic 3 dni przed okresem. Powodzenia

Gość gość
zdezorientowana i zdenerwowana Obys wpadla- a Ty co nie rozkladasz nog przed swoim partnerem ? To ja mu bardzo wspolczuje - A żebyś wiedziała że nie rozkładam, a współczujesz chyba dlatego, że wydaje ci się to jedynym spełnieniem żywota nic więcej. Jak mu tak współczujesz ,to nadstaw mu się, i nie czekaj za długo, bo skorzysta z innej..

Gość gość
hahahahha czytam i czytam i z kazdym nastepnym [postem autorki padam ze smiechu :D ile lat masz autorko ?daje ze gora 17.Dobrze ktos napisal podac Tobie wiecej metod antykoncepcji ?Pozatym autorka napisala,ze stosunek to oni mieli ale przerywany czyli wniosek taki w temacie niestety nasza autorka jst nastepna gowniara ktora zaluje 7 zl na test ciazowy tylko szuka matek wrozek zeby kazda pisala ''o tak to sa wlasnie objawy ciazy'' Rda dla autorki do ksiazek,ale to juz a nie w sexy sie brac bo naprawde wstyd ,wstyd.!!!

Gość Aniaadam69
Witam;) najrozsadniej byłoby wykonać test najlepiej z porannego moczu;) objawy opisywane przez Ciebie są bardzo podobne do moich, a od pół roku jestem mamą;) przypominam, że szybkie zdiagnozowanie ciąży jest bardzo ważne dla rozwoju dziecka poniewazvto w pierwszych tygodniach rozwijają się najważniejsze narządy i trzeba przyjmować witaminy i oczywiście kwas foliowy;) kochana nie zwlekaj zrób test;) pozdrawiam Ania