Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PannaMarta

Odrzuciłam go wróciłam do byłego i jestem teraz bardzo nieszczęsliwa

Polecane posty

Gość PannaMarta

Byłam z chłopakiem 5 lat, jednak czegoś brakowało, rozstaliśmy się i wtedy poznałam GO, był ideałem, bardzo mi pomógł, potrafił wywrzeć na mnie pozytywny wpływ, potrafił zapanować nad moimi humorami, rozumieliśmy się bez słów. Był cierpliwy, czekał, w tym czasie mój były przekonywał, że jesteśmy dla siebie stworzeni i robił mi mętlik w głowie. W pewnym momencie padły słowa kocham Cie, i chce z Tobą być, jednak nie byłam pewna co odpowiedzieć, i powiedziałam że nie odwzajemniam tego uczucia, i nigdy nie odwzajemnię... po czym wróciłam do byłego. Jednak strasznie tęsknie za tamtym, on mieszka w innym mieście po drugiej stronie Polski, a ja nie mogę bez niego żyć, pod wpływem alkoholu dzwonię, piszę, jednak dostałam odpowiedz, że nie ma odwrotu od podjętych decyzji i zbyt dużo się wydarzyło... . Jak zapomnieć ?

Gość chlopak marty
Marta,p*****l się,jesteś c***a warta. Jak twoje ,

Gość charakterny
Tak samo zostałem odrzucony, kobieta wróciła do byłego, czegoś takiego nie nawidzę. Gosc zrobil slusznie, w zyciu nie ma powrotow czas przeciez nigdy nie zawraca. Nikomu nie zycze zle, Tobie tez, ale spuscilas go w kiblu, to teraz przynajmniej domknij deske klozetowa niech chlopak sobie uklada zycie, a nie rozdrapujesz mu rany telefonami...

Gość gość
pan wyżej ma racje, potraktowałaś go jak śmiecia, miałem podobną sytuacje i też nie wróciłem chociaż przechodziła mi taka myśl przez głowe

Gość gość
jestem kobieta i napisze Tobie tak-z*****as sprawe.Niedzwon do niego,nie pisz,zostwa go miej troche godnosci czlowieku.

Gość piekny marian
wsztsko się z******,telefon też. Ja nie!

Rób tak żebyś była szczęśliwa ale jednocześnie rań jak najmniej, wiadomo że nie da się nikogo nie zranić. Jak chłopak Cię kocha to daj szansę, 5 lat to wch*j kawał życia. Prawdopodobnie większy niż pozostał Ci bez małżeństwa więc nie oddawaj go walkowerem.

Gość gość
jakbyś do niego wróciła to byś wolała jednak poprzedniego. moja rada: idź do łazienki wsadź głowę do kibla walnij się deską

Gość PannaMarta
Ale nic nie poradzę, że ciągle o nim myślę, i brakuje mi jego dotyku... rozmawialiśmy ostatnio ale to nie było to samo, wiem że nie mam już u niego nawet cienia szansy. Chcę tylko zapomnieć... bo strasznie mi czegoś brakuje... .

Gość gość
skoro wrocilas do chlopaka z ktorym nie bylas szczesliwa, to źle zrozbilas. Mnie tez po rozstaiu byly prosil o powrot, ale ja juz go nie chcialam. Bo jednak jakas przyczyna rozstania byla. U nas bylo ich nawet kilka wiec związek nie mial sensu po prostu. Dlatego juz nie chcialam do niego wracac. A tez poznalam innego chlopaka w miedzyczasie z ktorym teraz jestem i na razie jest lepiej jak z bylym.

Gość gość
Tych kilka przyczyn to takie. On lubił słodycze, a ja nie bardzo. On lubił kino akcji, a ja komedie. On chciał spać z brzega, ja też. On lubił białe pieczywo, a ja dietetyczne. No i z tych poważnych problemów można ułożyć listę jak stąd do Uralu.

Gość gość
tez zostałem odrzucony po 2 miesiącach i nie chcialbym aby tej osobie cos sie zmieniło ze teraz chce wrócić to jest porąbane ale tak bedzie

Gość gość
Przykra sprawa jednak zycie jest jak zakupy w sklepie to Ty decydujesz co kupujesz a po odejsciu od kasy zwrotów nie uznajemy. Jestes sama sobie winna "swiadomej decyzji"

Gość gość
A on jest z tamtą szczęśliwy. Ona go kocha, a on ją. A ty ? On już zapomniał o tobie. Czasem się w nocy obudzi, bo jesteś jak zły sen.

Gość gość
kobiety nie chcą dobrych facetów na partnerów tylko na kolegów a dupków na partnerów biorą. Takie są kobiety musisz z tym jakoś żyć autorko.

Ten tekst z muszlą i zamknięciem deski był wyjątkowo zabawny! :-P perełka!!! Odnośnie tematu on nie wróci do Ciebie zapomnij ! Za bardzo uraziłaś jego dumę ,jak facet mówi że kocha tak naprawdę to jest już coś na rzeczy tak poważniej a Ty swoją decyzja dałaś mu nieźle w pysk ! Pewnie długo sie zbierał aby zapomnieć dlatego już nie wróci raz tak zrobiłaś dlaczego bys nie miała zrobić tak kolejny raz !

Gość PannaMarta
A czy nikt się nigdy nie pomylił ? nie potrafię o nim zapomnieć choć bardzo bym chciała, budzę się rano i widzę nie tego mężczyznę, którego bym chciała ! Myślałam, że odległość i rozstanie to zmieni, ale jest jeszcze gorzej, i nie mogę sobie darować, że nie dałam mu szansy... . On przestał odbierać telefony, odpisywać, od znajomych dowiedziałam się, że spotyka się z kimś, rozwinął firmę i jest szczęśliwy - ale jak to możliwe jak jeszcze rok temu deklarował miłość ?!

Gość jakmniekurwawszystkonapierdala
i będzie!bo nie jesteś w błędzie.

Gość gość
napisz mi jak przechodziło wasze rozstanie?, jak długo jak bardzo go wtedy nie kochałaś ? ze mu nie dałas szansy gdy on o to prosił ile mineło czasu zanim stwierdziłas ze chcesz wrocic ?

Gość PannaMarta
Pomógł mi w najtrudniejszym momencie życia, jednak otoczenie, rodzina ciągle mówiło, żebym wróciła do byłego, bo mnie tak kocha, i wszystko się poukłada. Zależało mi bardzo, jednak dostałam zbyt mało czasu, od wyznania uczucia, i byłam zakłopotana, zaproponował mi wspólne wakacje, jednak odmówiłam i wtedy wszystko się posypało jak wyszło, że równolegle z nim spotykałam się jeszcze z innym chłopakiem - ale to niczego nie doszło ! . Problemem był jego przyjaciel, który nie potrzebnie mu namieszał w głowie, że jak by jej zależało to bym pojechała na te wakacje pomimo wszystko a nie szukała by wymówek, i że jestem dla niego tylko opcją ! a to nie była prawda. Później on miał kłopoty, przy których mnie nie było... , bo myślałam, że tak będzie lepiej, on przeniósł się do innego miasta bo kończył studia, ja również pojechałem w inna stronę, i wtedy się zaczęło, brak rozmów, dotyku, nawet przywrócenia mnie do pionu kiedy było trzeba. Wymógł na mnie wszystko, przestałam palić, imprezować - bo mi zwyczajnie zależało... i zepsułam to koncertowo... .

Gość gość
napisałas "pojechałem " podszywasz sie pod kogos i bajki opowiadasz