Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czym sie roznia

CZY to MIGRENA czy chore ZATOKI czym sie roznia jak je ODROZNIC

Polecane posty

Gość czym sie roznia

Jak odroznic czy ma sie migrene czy chore zatoki ? czym sie roznia i co najbardziej pomaga jest skuteczne w przypadku migreny,a co w przypadku problemow z zatokami ?

Gość czym sie roznia
czasami mam od rana taki bol na srodki czola przy brwiach i tak jaby mi sie bardzoo goraca robilo i boli mnie na srodku czola ppomiedzy brwiami i w okolicach oczu oczodoly jakb tez gorace to migrena czy zatoki?

Gość gość
to zatoki

Gość czym sie roznia
a czym sie roznia zatoki od migreny jaka jest roznica? i co jest najskuteczniejsze na zatoki?

Gość czym sie roznia
mam takie uderzenia goraca jakby mi niedobrze bylo ,bolace oczy oczodoly i srodek czola -pomiedzy briwami tez boli i goracy jest ..

Gość czym sie roznia
do tego jakby brak apetytu..

Gość gość
migrena to pulsujacy bol glowy, światlowstret, wrazliwosc na dzwieki. Na zatoki sprobuj ibuprom zatoki.

Gość gość
albo cierpisz na migrene oczna

Gość czym sie roznia
prosze doradzcie cos!! mam zaczerienione okolice oka ,oczy ,powieki bolace czerowne jakby piekace,gorace,do tego bol drodka czola-goracy piekacy

Gość gość
raczej zatoki, zdjecie RTG rozwieje watpliwosci

Gość czym sie roznia
czuje jakbym miala goraczke w niektorych momentach+ bolace powieki zaczerienione +bol goraco jakby dreszcze -srodek czola ,zle samopoczucie ,szczegolnie nasila sie jak siedze przed kompem takby jakby takie UDERZENIE GORACA szczegolnie -okolice oczi-czola srodka... wiec co to jest?

Gość czym sie roznia
wiec czym odroznic zatoki od migreny? musza byc jakies roznice..szczegolne po ktorych odrozniamy zatoki od migreny ?

Gość gość
no niewiadomo czy to zatoki czy migrena..

Gość gość
no niektorzy wiedza jak rozroznic

Gość gość
Lekarz wie jak to rozróżnić. Poza tym tego się nie da pomylić dwa różne rodzaje bólu. Przy zatokach ból zwiększa się gdy schylamy głowę, wtedy jest większy ucisk na zatoki. Idź do lekarza bo może potrzebne są antybiotyki.

Gość gosc

Bardzo sensownie jest zbudowany nasz Familino, prosty w rozłożeniu, z wygodnymi maseczkami, cichym kompresorem, nie mam do niego jak na razie żadnych uwag. Kupowaliśmy online na novamed.pl/novama-familino-by-flaem-z-dozywotnia-gwarancja. Wszystko dostarczone na czas, bez jakiś uszkodzonych elementów.

Gość gosc
Dnia 9.05.2019 o 13:28, Gość gosc napisał:

Bardzo sensownie jest zbudowany nasz Familino, prosty w rozłożeniu, z wygodnymi maseczkami, cichym kompresorem, nie mam do niego jak na razie żadnych uwag. Kupowaliśmy online na novamed.pl/novama-familino-by-flaem-z-dozywotnia-gwarancja. Wszystko dostarczone na czas, bez jakiś uszkodzonych elementów.

tez polecam

Gość Gość

Potwierdzam, że inhalator novamed.pl/novama-familino-by-flaem-z-dozywotnia-gwarancja ma najwięcej wyposażenia dodatkowego dla dzieciaków i dorosłych. Działa na górne i dolne drogi oddechowe. Leki oszczędza niesamowicie. Mała dawka wystarczy, aby inhalacja przebiegła prawidłowo.