Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asterkarmis

umarl mi pies

Polecane posty

Gość asterkarmis

Wczoraj przed poludniem umarl moj pies.Wprawdzie nie byl teraz ze mna tylko w moim domu rodzinnym ale mimo wszystko bardzo to przezywam.Moje dziecko wlasnie zaczelo ferie i pojechalo do dziadkow a piesek jakby czekal na mojego syna zeby sie z nim pozegnac.Moze to smieszne ale juz chorowal od jakiegos czasu i teraz jakby czekal na pozegnanie z moim synkiem.Zanim urodzil sie Misiek Aster spal pod moja koldra w moich nogach.Aster zal mi ale to chyba dla Ciebie ulga moj piesku!!!

Gość gość
umiera człowiek a zwierze zdycha czyli twój zwierzak zdechł a nie umarł

Gość nemorino
Moze ty zdechnierz.Jej pies umarł

Gość gość
Jej pies odszedł

Gość nemorino
Tak już lepiej

Gość aniela gość
mój dzisiaj odszedł, bardzo Ci współczuje, nasz był z nami prawie 11 lat. Już nie poda łapy, nie przytuli się, nie wetknie nosa do kuchni. :( to bardzo bolesne i nie mogę przestać płakać. :(((

Gość gość
Umierają psy .Zdychaja źli ludzie .Jej pies niestety umarł.

Serdecznie Ci współczujè... Kto tego nie przezył, to nie wie...Po moim psie odczuwałam załobè z rok. I niech nikt z kafe nawet nie pröbuje, niech sie nie wazy takich spraw lekko traktowac, czy siè naigrawac. Usciskujè Ciè mocno.

Gość gość
moj jamniorek ma 12 lat i na razie odpukac jest zwawa i radosna, ale po ciazach urojonych 2 x w roku robia jej sie guzy i w tym roku miala usuwana cala listwe mleczna, niedlugo bedzie trzeba usunac kolejna i nie wyborazam sobie, aby odeszla:(

Gość gość
Pies zdycha, pieprzeni bluźniercy. Gender i papka medialna robią wam kupy w głowach. Znajoma też ostatnio, że kot jej umarł. I co? I jak powiedzieć takiej prawdę w cztery oczy, to się jeszcze obrazi. Coś, czego szczytem rozgarnięcia jest podawanie łapy umiera? Litości! Umierać mogą tylko i wyłącznie ludzie, bo mają duszę!!!!!!!!

Gość gość
Przyzkro mi bardzo....