Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przy moim facecie wogole nie czuje sie kobieta mimo ze

Polecane posty

Gość gość

Każdy się dziwi co ja z nim robię... Mówi mi np takie rzeczy ze nikne w oczach bo jestem chuda i zero komplementów... Nawet inni faceci mnie zauważają czy ppdrywaja a on nie, na seks ma coraz mniejsza ochotę...ostatnio powiedział coś takiego ze mi tam chyba w środku się wszystko już rozpada od tabletek antykoncepcyjnych bo często jestem suchą tam.... Strasznie mi się przykro zrobiło. A najdziwniejsze ze każdy się dziwi ci ja z nim robię i mówi że stać mnie na przystojniejszego i młodszego faceta bo on jest 10lat starszy. Wcześniej ni mówił jeszcze inne przytyki co do wyglądu np że mam cellulit a tak naprawdę mam mały ,nie jestem idealna ślę brzydka chyba też nie skoro czesto ludzie ni mówią komplementy i w ogóle mogłabym mieć innego chłopaka...

Gość gość
Sorry za literówki ale pisze z telefonu

Gość gość
To miej

Gość gość
Ale jakoś się boję nowego związku, narazie tych co mnie podrywali odrzucalam a poza rmtyn w tym się zakochałam i ciężko mi to skończyć...

Gość gość
jak go kochasz to musisz zrozumiec ze starsi ludzie tak maja kiedys spotykalam sie ale na gruncie przyjacielskim, to on byl zainteresowany, z facetem straszym 10 lat.mimo ze innym sie podobam z wygladu, on twierdzil, ze jestem b. inteligentna i dobry czlowiek, ale gruba i brzydka.jak powiedzialam ze ide do fryzjera czy kosmetyczki to pytal po co, czy wyglad ma dla mnie znaczenie, jak kupilam fajnego ciucha to momentalnie zgasil ze czemu sie nie ubieram taniej skoro moge te kase wydac na co inne tylko ze mnie szanowal i cenil jako czlowieka, ci co leca na wyglad, szybko sie nudza i czesto traktuja jak laleczke do zabawy

Gość gość
mysle ze po prostu boi sie ze go rzucisz, bo jesli bedziesz slyszec komplementy, zaczniesz myslec co robi taka ladna dziewczyna z takim starym dziadem ile macie lat?ma on 40+

Gość gość
Ja mam 25 a on 35... Myślę że coś w tymnjest ale z drugiej strony faktycznie czuje troche że się mu znudzilam... Bolą mnie tego jego teksty, dobrze że chociaż inni mnie zauważają bo bym chyba w depresję wpadla tylko szkoda że muszę się dowartosciowywac tym jak mnie ktoś inny podryws

Gość gość
idiotka, ktora daje sobą pomiatać psychopacie

Gość gość
Jakbym Cie tak w lepetyne pacnela,bys sie obudzila!Jestes w srodku sucha od tabletek anty?To powiedz mułowi,ze przestajesz brac,a o ciaze niech sie martwi on.Dla przyjemnosci tych prochow w koncu nie jesz.A moze ciucmok nie umie Cie po prostu rozbudzic?W ogole jak mozna ukochanej walic takie teksty?!Czy Wy macie kisiel zamiast mozgu,ze sie na to godzicie?Nic dziwnego,ze traktuja Was jak idiotki.Zenada.

Gość gość
Wlasciwie to masz rację... Głupia jestem ze dalej się z nim spotykam szczególnie że spokojnie bym mogła mieć innego ale mam nadzieję że niedługo zmadrzeje i to skoncze

Gość gość
Ja bym takiego faceta dziewczyno zostawilala w 3 sekundy. Dobry materiał z niego na faceta ktory bije po slubie, bo ze znęca się nad Toba psychicznie to widać. Ja mam 40 lat ale z takim chamem i bucem bym nie była a wielu facetów w życiu widzałam. Na co jeszcze czekasz>>

Gość gość
Nie sądzę, by wiek miał tutaj jakieś wielkie znaczenie. Po prostu trafiłyście na debili i tyle

Gość gość
Kochana... skoro ci mówi że jesteś sucha w środku, to ty powiedz 'no bo k***a mało już mnie podniecasz, nawet nie potrafisz sprawić żebym była mokra z podniecenia' i potem go rzuć!