Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stary cavalier

Szukam dziewczyny z samochodem pracą i mieszkaniem

Polecane posty

Gość stary cavalier

Żeby mnie utrzymywała, a ja bym się zajmował domem. Feministki - żeby jej to nie przeszkadzało.

Gość stary cavalier
Gdzie jesteś?

Gość gość
mało dziś takich jak szukasz normalnych kobiet

Gość gość
Muziny je walą:D

Gość stary cavalier
Normalna kobieta wymaga tych rzeczy od faceta choćby sama była biedna jak kościelna mysz pod miotłą. Szukam nienormalnej.

Gość gość
gdzie to rownouprawnienie?

Gość nienormalnajestemja
No jestem,jestem,czego chcesz?

Gość gość
kobiety generalnie to pasożyty więc powodzenia

Gość gość
Pasożyty,tak?A co Wy faceci macie do zaproponowania,czego my kobiety nie możemy zdobyć,co?

Gość gość
oczywiście że pasożyty. Kobieta, która nie ma nic - wymaga by facet miał. Kobieta, która ma - wymaga by facet miał jeszcze więcej, chociaż zgromadzone przez nią dobra mogą w pełni zaspokoić potrzeby dwóch osób. Jesteście wygodne, zachłanne i chciwe.

Gość gość
No jasne...wy za to jesteście kochającymi,pracowitymi altruistami:P No szacun normalnie:P:P

Gość gość
za to wy kobietki nie macie do zaoferowania nic poza rozłożonymi nogami lub wypiętym tyłkiem

Gość gość
Jakby nie te rozłożone nóżki,to na ręcznym byś jechał do końca dni swoich:P

Gość gość
wolę sam się zaspokajać niż z kobietą, która robi to dla materialnych korzyści

Gość gość
W wy faceci lecicie na wszystko co ma otwór.

Gość gość
Czyli jesteście PAŁKOBIEŻNI bo lecicie za głosem.... nie serca.

Gość gość
Mówimy o kobietach, nie dzifkach...na marginesie ciekawa jestem z kim dzifki do łóżka chodzą...pewnie z kobietami,bo wy zbyt porządni jesteście:P

Gość fsdas
jestem kobietą z samochodem, firma i dwupoziomowym mieszkaniem i szukam faceta z samochodem, firma i willą z basenem.

Gość gość
męski popęd do kobiecego otworu jest rzeczą naturalną. Kobiecy popęd do majątków i dóbr jest narzucony kulturowo. Facet ***** bo taka jest jego natura, kobieta leci na dobra bo tak została wychowana - na k******.

Gość fsdas
w życiu bym nie chciała takiego gołodupca dlatego, ze facet przestaje być męski w oczach kopbiety kiedy zachowuje się jak c**a i mała dziewczynka, którą tzreba się zaopiekować , zapewnić wikt i opierunek haha. Facet pociąga kobietę tylko wtedy, kiedy umie do czegos dojść w życiu poza orgazmem

Gość gość
Bzdura... Ale skoro tak twierdzisz,to nie pozostaje nic tylko życzenie Ci bycia samemu.

Gość gość
tylko wymagać potraficie

Gość gość
Wymagać?Sorry,ale skoro ja mogłam dojść w życiu do czegoś,to dlaczego facet ma mieć taryfę ulgową?Seks i życie razem jest dobrodziejstwem obojga stron.Każdy powinien dawać tyle samo...i bynajmniej nie chodzi o licytację jakąkolwiek:D

Gość gość
Każdy powinien dawać tyle samo ale facet więcej i obowiązkowo, a kobieta opcjonalnie.

Gość gość
Każdy powinien dawać tyle samo. Więc jeśli kobieta nie ma nic to nie powinna niczego wymagać od faceta. Żeby mieli po równo.

Gość gość
Nie sądzę...ale być może z takimi kobietami miałeś do czynienia,stąd Twoja opinia.Nie mam takich doświadczeń w tym temacie.

Gość gość
Męskie feministki się znalazły! Tak to już jest i od wieków było na tym świecie, że mężczyzna poszukiwał jak najlepszej partnerki, o dobrych genach, urodziwej, etc. a kobieta poszukiwała mężczyzny który ją i ich potomstwo obroni, takiego, który będzie w nią i ich potomstwo inwestował, w przeciwnym wypadku z kobiecego punktu widzenia rozmnażanie się nie ma sensu - pierwszy lepszy wilk w lesie może cię zjeść, sama o nie upolujesz z dzieckiem przy piersi. Pan, który napisał, że "pociąg do otworów jest naturalny" ma rację, nie ma jednak słuszności mówiąc, że kobieta szukając zasobnego mężczyzny jest warunkowana kulturowo - polecam przez wypluwaniem z siebie jadu na forach zapoznać się z teoriami ewolucyjnymi.

Gość gość
Sytuacja jest idealna gdy są młodzi ona nie ma nic i on nie ma nic.dorabiajasie razem. Gdy dziewczyna ma auto i mieszkanie to widzi że faceci co nie mają nic ciągną do niej chetnie bo to im pomoże się wybić (dziewczyna boji się że on jak się dorobiła to ja zostawić i pójdzie do innej przy której skorzysta jeszcze więcej bo jest atrakcyjniejsza lub bogatsza) tak samo myśli facet ze ona z nim jest bo ona ma kasę.ale faceci są mnie sentymentalni. Mają czas.nie tą to inna.kobieta się starzeje i może mieć dzieci do 38roku życia około i chce mieć rodzinę a facet to ma czas do śmierci. Dlatego kobiety wybierają mężczyzn z kasą bo mają mało czasu i musi być taki co gdy urodzi dziecko będzie za co wychować dziecko i żyć razem. Mężczyźni mają czas.kobiety nie.

Gość gość
Rany. Same masakry. Maszakry po prosztu ludzie weźcie, posłuchajcie sobie dobrej muzy i nie pieeeerdooolcie tyle.