Gość gość Napisano Styczeń 26, 2014 Po 2 latach znajomości zaręczyłam się z chłopakiem. Niedawno się do niego wprowadziłam, to był błąd, ale już nie ważne... Po raz pierwszy mieszkam z chłopakiem, i wczoraj powiedziałam mu o tym, i prosiłam o takie "wprowadzenie", i tu nie chodzi o to, żeby mi pokazał co gdzie jest, tylko o udomowienie się w sensie może bezpieczeństwa, nie wiem jak to nazwać. Mamy trochę kłótni za sobą, i powiedziałam mu wczoraj co mi w nim brakuje, i co uważam że będzie lepiej jeśli to wprowadzimy czyli: pokazywanie emocji przede wszystkim - ciężko z tym u niego, czasem mam wrażenie że nie wiem o czym myśli, co myśli na dany temat. Kolejna rzecz, rozmowy, czułości mi brakuje, nie wiem czemu tak często mi tego brakuje, nie lubię gdy zadaje mu pytanie a on milczy zanim mi odpowie minie kawałek czasu. Od momentu gdy się zaręczyliśmy, stał się jakiś inny, co mi w ogóle nie odpowiada. taki "pewny siebie" człowiek, trochę też egoistyczny. Nie wiem jak do niego dotrzeć, źle się czuję z tym wszystkim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach