Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja11239

mam problem czy ktos mi pomoze

Polecane posty

Gość alicja11239

Hej . Opowiem wam z grubsza moją historię.. wyjechałam do znajomego do innego miasta. wynajmuje u niego pokój. ma dziewczynę lecz ona nie chce się do niego przeprowadzić i powiedziała że tego nie zrobi i widać i sam też to mówił że już ma to gdzieś i że już chyba nawet nie chce by do niego przyjechała ponieważ prosił jej się już kupę czasu i ciągle odmawiała. Gdy ja się wprowadziłam zaczeliśmy spędzać z sobą czas..często oglądamy wieczorami filmy.. i ostatnio zaczął się do mnie przytulać podczas oglądania filmu..kilka razy nawet spaliśmy razem, ale bez seku czy pocałunków tyllko przytuleni jak para.. i teraz gdy oglądamy wieczorem film zawsze się przytulamy lub głaszcze mnie po włosach,szyi ,plecach..jego dotyk mnie rozwala..ale nie wiem czy po prostu na mnie leci czy coś do mnie poczuł ? a krępuję się o to zapytać

Gość gość
A z tamta juz nie jest?

o ja cie krece :-D Jak mozna sie krepowac kogos zapytac , jak jego rece bladza po twoim ciele .Rozsmieszylas mnie.Slowo .Jestes mala dziewczynka , ktora wujek lapie za kolano a ona jest zdezorientowana?

Gość alicja11239
niby nie jest ale wiem ze dzwoni czasem do niej..pytalam sie dlaczego powiedział ze nie jest typem faceta ktory zrywa kontakt i udaje ze sie nie zna kogos zkims sie bylo jakis czas..sama nie wiem co o tym myslec

Gość alicja11239
po prostu ciężki są dla mnie takie rozmowy.. jak zaczął mnie przytulać też się wstydziłam już taka jestem mimo tego ile mam lat. a za kolano mnie jeszcze nie złapał ..

Gość alicja11239
boję się ze jak ona jednak bedzie chciała do niego przyjechać na stałe pójdę w odstawkę chociaż on twierdzi że on już nie chce by przyjeżdzała to się martwię bo już coś do niego poczułam ..

Gość gość
A wez poczuj sie jak tamta jego dziewczyna...

Nie chę być kontrowersyjna ale jestem szczera i tyle, więc uważam alicja że on się doskonale bawi po prostu, znałam typy podrywacza na tzw faceta z zasadami i coś mi mówią te gierki łaskotanie głaskanie po karku

Gość alicja11239
no właśnie o to chodzi że ona niezła modelka.. cały czas imprezuje podobno jak kiedys do niej zadzwonił ogladała sobie film z kolega poznym wieczorem..i dlatego mu juz podobno przestało zalezec. no i nie chce do niego wyjechać chociaż miała a pozniej ciagle jakies wymówki robila byle nie przyjechac..no aż on powiedział mi że niby tez nie chce juz by przyjeżdzała ale nie wiem..i nie chce być ta trzecią i zastanawiam się czy coś poczuł czy tylko jest kolejnym nie wyżytym facetem

Gość alicja11239
no właśnie tak robi..masuje mi głowę ,plecy brzuch...do pocałunku ani więcej nie doszło ale wisi coś w powietrzu i nie wiem czy się zakochał czy chce wykorzystac mnie

Gość spaślak_
to krepuj i zyj zludzeniami dalej :D

Gość alicja11239
no wiem powinnam z nim porozmawiać ..ale od czego zacząć ? pomóżcie mi troche...

Gość alicja11239
i raz mi wsadzil ale zaraz wyjal a gdy ja poczulam go po czasie to polozylam sie tak na niby pod nim a on wlazl na mnie i znowu wsadzil i poruszal tylko dwa razy i zszedl nakryl mnie koldra i powiedzial przepraszam - o kuuurde ...

Gość alicja11239
no juz mi wszystko jedno nawet niech sobie jutro idzie do tamtej byle by mnie dzisiaj wyroochal bo juz nie moge przy nim wyrobic !

Gość alicja11239
ktoś się podszywa

Gość spaślak_
nie pytalas sie jak zaczac mizianie a pytasz jak masz go o cos zapytac :D ? niemowa jestes czy nie przeszkadza ci obecna sytuacja i boisz sie ze jak zapytasz to on powie prawde czyli ze ma cie w nosie ale mu sie nudzi ?

Gość alicja11239
przed chwila namacalam mu jego instrument gdy tak siedzial przy mnie i patrzyl dla niepoznaki w telewizor, delikatnie pomasowalam mu jajka a fujarka sama sie podniosla ...

Gość alicja11239
przed chwila namacalam mu jego instrument gdy tak siedzial przy mnie i patrzyl dla niepoznaki w telewizor, delikatnie pomasowalam mu jajka a fujarka sama sie podniosla ...

Gość gość
do tego, co się podszywa - po co to robisz? dowartościowałeś się już? rozstawiłeś namiot? to spasuj już, bo to jest męczące, a wcale nie przydaje Ci męskości, ani inteligencji... do Alicji - po prostu jak znów będzie Cię pieścił, to zapytaj, jakkolwiek, potem pójdzie już z górki... np. spytaj go, skoro to robi, czy to dla niego coś znaczy, skoro przecież jest niby z tamtą... żeby Ci wytłumaczył, jak ta sprawa wygląda, bo nie wiesz na czym stoisz... ^^.