Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 27letniaDziewica

zaczelam chodzic na imprezy by kogos poznac

Polecane posty

Gość 27letniaDziewica

nikt nie byl mna zainteresowany, nawet nikt nie chcial ze mna zatanczyc :(

Gość gość
Haha troszkę późno na to wpadłaś.

Gość gość
dziewictwa nie ma się wypisanego na twarzy, szczególnie w tym wieku ;) Albo jesteś brzydka albo odstraszasz nabzdyczonym wyrazem twarzy.

Gość 27letniaDziewica
dziewictwa może nie, za to brzydote mam wypisana bardzo wyraznie :o

Gość 27letniaDziewica
najbrzydsza moze nie jestem, ale niesmiala, malomowna tak, ani dusza towarzystwa tez nie i mam malo znajomych, jestem spokojna, opanowana, nie zachowuje sie jak wiekszosc moich kolezanek - szczesliwe mezatki badz szalone spontaniczne dziewczyny, ja podchodze powaznie do zycia, rozwaznie, a nie na zasadzie, ze jakos bedzie

Gość 27letniaDziewica
smutne, ze nikt sie nie interesuje takimi dziewczynami jak ja, chlopaki wola dziiwki niz dziewice, takie sa realia. na imprezach widze za jakimi sie ogladaja, ladnymi ksiezniczkami, szalonymi dziewczynami, ktore sa latwe i szybko chodza z kazdym o lozka, a potem wylewaja swoje zale, ze zostawila, zabawila sie nim, zdradzila go. gdyby wybierali spokojne, poukladane, rozwazne dziewczyny, a nie zabawe i nie plakaliby na swoj los, ze zostali 'skrzywdzeni' przez kobiete. przez niemyslacych facetow musze byc sama.

Gość Kinky Rrrrrrr
Nie szukaj w takim środowisku faceta, skoro imprezy nie są twoim konikiem. Szczególnie jeśli są to kluby gdzie leci techno i ludzi piją na umór... Czym sie interesujesz, gdzie pracujesz ?

Gość 27letniaDziewica
Kinky Rrrrrrr, a gdzie wyczytales, ze chodze na techno? chodze na jazz, chillout, do pubow, na koncerty. Mieszkam w jednym z wiekszych miast w Polsce, a nie ma nawet jednego klubu z muzyka techno, wiec masz jakies smieszne wyobrazenia.

Gość 27letniaDziewica
lecz w takich miejscach ludzie przychodza w parach, w grupie przyjaciol i bawia sie miedzy soba, moze w tych klubach techno jakie znasz mozna predzej poznac kogos pijac jeszcze przy tym na umor, ja nigdy na czyms takim nie bylam, nie moje klimaty i gusta. Pracuje prawie z samymi kobietami, tam nie ma kogo poznac. Portale np randkowe odpadaja, bo ludzie tam podaja sie za kogos kim nie sa, rzeczywistosc bywa zupelnie inna, a wiekszosc nastawia sie na przelotne znajomosci i na lozko przede wszystkim na szybko i tanim kosztem szukaja laski do seksu, probowalam tym sposobem i zdecydowanie odradzam. w innych miejscach gdzie bywam rowniez nie udalo mi sie kogokolwiek poznac, bo faceci nie wychodza z inicjatywa, jesli nie maja 18 lat tylko wiecej.

Gość gość
Nie lubię nieśmiałych i małomównych, one zawsze czekają, aż ktoś je "ośmieli", same nic od siebie, nie potrafią przełamać swoich słabości. Choćby nie wiem jak im się podobał chłopak, to będą tak czekać i nic nie zrobią, bo one przecież takie nieśmiałe. Bleee.

Gość gość
Raczej na imprezach marna szansa masz znajomych? Albo zacznij chodzic np. do biblioteki itd. :P już tam prędzej kogos znajdziesz:)

Gość gość
,,Albo zacznij chodzic np. do biblioteki itd. jezyk.gif już tam prędzej kogos znajdzieszusmiech.gif" - głupszej rady, chyba dać nie mogłaś.