Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana1975

co byście pomyślały

Polecane posty

Gość załamana1975

jak wróciłybyście do domu bo zapomniałyście dokumentów do samochodu, wasz facet który w tym czasie miał malować pokój rozmawia z kumplem przez telefon ( nie słysząc że ja jestem) cyt:" co robisz? kurde a teraz nie da rady? dobra to zadzwonie za pół godziny i sie umówimy , żebyś tam nie czekał to jak będe wychodził z domu to puszcze ci strzałę, to na razie buziaki"koniec cyt. zamarłam i po cichu wyszłam z domu nie moge dojść do siebie może panikuję i wkręcam sobie ale koleś do którego dzwonił to jego kolega którego zna od 3 lat ( nie jest z kręgu wspólnych znajomych) idąc dalej jesteśmy ze sobą 10 lat a on nigdy mnie nie zaspokoił językiem-twierdzi że nie lubi, czasami probował prze 15 sekund i konczył . Ja natomiast po ostatniej imprezie jak był bardzo mocno wcięty wzięłam się za niego i udało mi zaspokoić go analnie 3 palcami-na drugi dzień stwierdził że nic nie pamięta???? NIE wIEM CO MYLEĆ BO KOCHAM GO A wYDAJE MI SIĘ ŻE MNIE OKŁAMUJE...:-(

Gość gość
Chyba to co ty niestety, nie wyobrażam sobie żeby mój mówił do kolegi buziaki porozmawiaj z nim!

Gość gość
nic dodac nic ujac trza szukac nowego ten ma w powazaniu cie

Gość Mr Egon 34
OMG. Is he bi?

Gość załamana1975
nie mówcie tak , to że nie zaspokaja mnie językiem to nie przesądza sprawy , próbowalam gadać ( że niby ploty o tym kliencie chodza że jest gejem) odpowiedział mi: tez mi sie tak wydawało nawet zapytałem sie go o to??? po za tym jest dla mnie dobry, runęła za to moja uność do niego czuje sie z nim obco... a jednoczesnie go kocham

Gość gość
ukryty gej

Gość michałłłłł
Jeżeli nie gadał z koleżanką tylko z kolegą, to albo się wydurniał albo jest pedałem (biseksem, dwururą). Skoro piszesz, że on lubi jak bawisz się jego d**ą, to jest duża szansa na to, że to pedał. Pociesz się tym, że kryptopedały są dobrymi mężami i rzadko zostawiają żony. Obejrzy sobie Broubeck Mountain. To o takich cudakach jak twój mężczyzna ukochany.