Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On kocha byłą a ja nie umiem z tym żyć

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy razem 4 msc. Wiem że jego porządni związek rozwalił się przez jego matkę, ale widzę, że on dalej ją kocha. Ogląda jej zdjęcia, a mówi że pracuje na laptopie. Sprawdziłam jego telefon też są jej zdjęcia. Ciągle o niej myśli. Ostatnio przez sen powiedział jej imię. Nie wiem co mam robić. Strasznie go kocham. Nie lubi jak ja go dotykam chyba, że robię tak jak ona ( wtapiam ręce w jego gęste włosy). Co ja mam zrobić ?

Gość gość
Nie mam siły tak żyć. Kocham go, ale nie spędzamy razem mało czasu, pracuje do 20 w tygodniu wraca, bierze prysznic, ,, pracuje "czyli ogląda jej zdjęcia i kładzie się spać. Sex-raz na dwa tygodnie -nieobecny, często nie dochodzi. A znam jego możliwości. Mógłby kilka razy dziennie, a teraz. Ciągle chodzi przygnębiony.

Gość gość
to po kiego z nim jestes?

Gość gość
Bo go kocham i to bardzo. Takie dni jak dzisiaj np. gdzie powinniśmy mieć czas dla siebie wygląda tak : spal do 12, zjadł obiad, pojechał na siłownię, ,, pracował" i teraz tez ,, pracuje"

Gość gość
hahha masochistka

Gość gość
jeśli go kochasz to pozwol mu odejść i być szczęśliwym z tamta dziewczyna ,a zyskasz przyjaciela i może przyjaciolke ,a tak będziecie wszyscy nieszczęśliwi....

Gość gość
Wybacz szczerość,ale to nie jest związek, tylko życie obok siebie. Ja bym nie mogła tak żyć wiedząc że mój facet kocha inną, myśli o niej podczas sexu, ogląda jej zdjęcia. Marnujesz swój czas bo wasz "związek" nie ma przyszłości. Zostaw go i nie marnuj swojego czasu, pokochasz jeszcze innego faceta i to ze wzajemnością.

Gość gość
On wyjechała gdzieś do Angli prawdopodobnie. Wiem, że nie ma nikogo. Jego matka uważa, że to ja jestem najlepszą kandydatką na jego żonę.

Gość gość
Ona*

Gość gość
Jesli ja kocha to będa ze sobą mój facet tak miał i dzis jest moim mężem bo nie mógł o mnie zapomnieć . Przepraszam ale takie jest życie.

Gość gość
Powiedziałam mu, że wiem, że on dalej ją kocha. Nawet nie zaprzeczył, nie odezwał się

Zostaw go. Miałam kiedyś podobną sytuację. Potem się okazało że ja byłam jego dziewczyną, a ta druga Narzeczoną i byli w trakcie planowania ślubu :D Wtedy bolało jak z Nim skończyłam, teraz się cieszę że nie jestem z Nim, bo mam lepszego :D

Gość gość
On ciągle jest zamyślony, nie obecny, możliwe, że ciągle myśli o niej ?? Oświadczał się jej 2 razy,.miał być ślub, byli ze sobą 3 lata.

Daj sobie z Nim spokój, im szybciej tym lepiej. Mówię Ci.

Gość gość
Tylko ja go strasznie kocham.

Ja mojego też strasznie kochałam... Dałabym sobie reke za niego uciąć...

Gość gość
Jego matka uważa, że to ja jestem najlepszą kandydatką na jego żonę z matkami to akurat tak jest ze najpierw sa super i bardzo" za "jakas tam dziewczyna ,a po slubie okazuje się ze sa największymi wrogami.Czesto tak jest ze z kilku dziewczyn swojego syna najbardziej lubia to ulegla ,mila z która wydaje im się ze będą mogly robic co chcą tzn .wejść jej na glowe a jak się postawi to wojna.Normalna matka powinna zaakceptować wybranke syna (chyba ze to naprawdę jakas patologia)to wtedy może mu dyskretnie zwrocic uwagę na ten fakt

Gość gość
A co jego matka ma do tego?! On tu nie ma nic do gadania. A Ty daj chłopu spokój i sobie.

Miej szacunek do samej siebie i nie daj się tak traktować, bo dla niego zawsze będziesz tą drugą...

Gość gość
Jak można powiedzieć kocham po 4 miesiąch pewnie jest przystojny i póki co to tylko zauroczenie.

Gość gość
"....Wiem że jego porządni związek rozwalił się przez jego matkę, ale widzę, że on dalej ją kocha"... Rozumiem ze matke nadal kocha ;) ....? No to w sumie nie wiedze problemu, to nawet normalnie ze matke kocha... :P

Tylko pamiętaj że on ma widzieć w Tobie swoją przyszłą żonę a nie jego matka. z Nią żyć na codzień nie będziesz, tylko z nim.

Gość gość
Rozstali się właśnie bo jego matka nieźle namieszala, ale ona właśnie była taka charakterna, zawsze miała swoje zdanie.

Gość gość
Pozwól mu być szczęśliwym... Serce nie sługa

Gość gość
Mało je, w nocy nie śpi. Tak jakby nie mógł o niej zapomnieć. Przecież ona tu nie wróci, a on jej po całej Angli nie będzie szukał.

Gość gość
A może jednak kiedyś to się zmieni?

Gość gość
Dlaczego tak jest ? Co on takiego w niej widzi?

Myślę że się nie zmieni. Niestety. Zostaw go. Zobacz jaka będzie jego reakcja. Jak będzie chciał z tobą życie układać to bedzie chciał wrócić.

Gość gość
On teraz tylko patrzy jak zniknąć z domu, żebyśmy nie zostali sami na dłużej.