Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On kocha byłą a ja nie umiem z tym żyć

Polecane posty

Kocha ją, miłość taka jest. Na siłę w sobie tego uczucia nie zmieni... A ty tylko się krzywdzisz, męczysz i na siłę chcesz by było dobrze. Ile masz lat jeśli można spytać?

Gość gość
Mamy po 29 lat

Myślę że jeśli tak o niej myśli i jest "nieobecny" to daj sobie spokój. Ułóż sobie życie z kimś dla kogo Ty będziesz tą jedyną, a nie tak jak teraz drugą.

Gość gość
Dzisiaj w nocy po raz kolejny usłyszałam przez jego sen ,, Olenko kochanie". Ja siedzę na kanapie z telefonem, a on przy stole z laptopem i wiem, że ogląda jej zdjęcia. Ja to po prostu czuję. Co ja zrobiłam że nie zasłużyłam na.jego miłość.

Gość gość
Kochasz go, autorko? Tylko za co i dlaczego? Przecież jesteś tylko opcją rezerwową, co on zresztą wyraźnie ci okazuje. Jak można kochać kogoś, kto traktuje cię tak podle? No wybacz, ale jakoś nie mogę tego pojąć. Pewna jesteś, że go kochasz?

Gość gość
Tak kocham. I zakochałam się w nim dużo wcześniej. Razem studiowalismy.

Ja bym nie wytrzymała w takiej sytuacji. Zapytaj go po co z Tobą jest skoro kocha tamtą?

Gość gość
Nigdy mi nie powiedział, że mnie kocha.

Gość gość
Ostatnio on siedział i oglądał mecz podeszłam do niego i usiadłam mu na kolanach i chciałam pocałować, ale odwrócił głowę i powiedział żebym tego nie robiła.

Gość gość
Dwa tygodnie temu wydawało mi się, że widziałam ją u nas w mieście, ale chyba tylko wydawało. Może podobna do niej dziewczyna. Przeglądałam jego skrzynkę emeila i znalazłam meile do niej i od niej do niego. Wiem, że szuka jej. Ale ona jest tak zaszyta, że jej rodzice nawet nie wiedzą gdzie jest.

Gość gość
I znalazłam meila od niej miesiąc po ich rozstaniu. Informowała go, że była z nim w 7 tyg ciąży, ale poroniła. A on jej napisał, że żałuje że stracili ich dziecko, bo to była by szansa dla nich.

A teraz przeczytaj swoje trzy ostatnie posty i pomyśl czy chcesz by tak wyglądało twoje życie?

Zostaw go. Nic z tego nie będzie. Po co to ciągnąć na siłę skoro Cię nie kocha.

Na co Ci taka wegetacja? Tak jak ktoś wcześniej wzorował się na swoim przypadku, z czasem będzie Ci jeszcze trudniej.Będzie jeszcze bardziej bolało.Gość bez przypału ogląda zdjęcia swojej byłej, ma jej zdjęcia w telefonie? WTF?Ogarnij się :)

Gość gość
jesli tak bardzo go kochasz jak twierdzisz-daj mu spokój, on się przed tobą broni, nie jestes dla niego szczęscie. za szybko uwikłał sie w nowy związek, nie ma przyszłosci.

Gość gość
kto to pisze te bajki i po co? Przecież to nie może być prawda, bo nikt nie jest tak głupi,nawet na kafe :P

Gość gość
To było tak, że po 2 miesiącach jego matka dała mi klucze go jego mieszkania i powiedziała, żebym się wprowadzila, bo on tego chce. Znamy się od studiów. My sam na sam się nie spytaliśmy to wszytko jego matka organizowała. Nie przylapalam go jest na oglądaniu zdjęć ale wiem, że ogląda. Tak ma w telefonie jej zdjęcia i ich wspólne. Jak się wprowadziłam miał jej zdjęcia przy łóżku, w dużym pokoju, alw wszystko pochował,aale wiem że w pracy na biurku ma jej zdjęcie.

Gość gość
Walcz

Gość gość
Nie mam wystarczająco dużo odwagi, żeby odejść. Kocham go MIMO,.że on mnie chyba nie.

Gość gość
mamusia i tobie da czadu lepiej uciekaj

Gość gość
Za co go kochasz, za to że kocha inną i nie chce żebyś go dotykała, awarię masz, zwarcie pod kopułką? Ty go nie kochasz tylko jesteś psychiczna :D

Gość gość
czemu mama nie pozwolila jej z nim byc??? pila,prostytuowala sie czy cpala? ja bym uciekala przed matka!tesciowa da ci czadu, ty kochasz?ci milosc minie jak koles cie zawiedzie pare razy.

Gość gość
Ona jej się stawiała, nie chciala robić to co jego matka chciała, ja nigdy bym się jej nie postawiła.

Gość gość
Normalna dziewczyna, nie piła, nie cpala, tyko po prostu nie chciała robić to co jej kazała.

Gość gość
I do tego bardzo inteligentna. Robiła studia za studiami i jeszcze pracowała.

Gość gość
o jezu, daj sobie spokój co to za związek skoro ani cię nie kocha ani nie lubi nawet jak go dotykasz, nie chce uprawiac z tobą seksu... niestety ale to nie wypali :( matka sie pewnie cieszy bo znalazla ulegla synowa, niestety serce nie sluga i nie zmusi swojego syna zeby cie kochal zakoncz to jak najszybciej

Gość gość
czyli po prostu byla zbyt niezalezna... dlaczego ciebie wybrala? to niekoles jest problemem a mama.

Gość gość
no jak mama jest problemem? przestańce obwiniać teściowe o c**owatość waszych facetów, to koleś nie potrafi sie jej sprzeciwić, to on jest p***ą, to on stracił miłość swojego życia i teraz jest w związku z jakąś byle koleżanką ze studiów,z którą nawet nie ma ochoty na seks

Gość gość
jej się nie da sprzeciwić. Ona opowiadała mi jaka miała taktykę na nią przy swoim synu ją wychwalala, a na osobności wzywała. Opowiadała mi jak raz zastała ich w łóżku przy nim nic nie powiedziała, a do niej powiedziala, że jest sukaitp