Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Łóżeczko dla 7mc dziecka

Polecane posty

Gość gość

Witam, Mam 7mc dziecko i do tej pory mieszkamy z moimi rodzicami bo remontowaliśmy mieszkanie. W moim pokoju było ciasno więc nie wstawialiśmy łóżeczka tylko mała spała w wózku na początku a później na łóżku ze mną. Teraz chcemy się już wynieść bo wszystko skończone i nie wiemy czy kupić łóżeczko czy łóżko z taką listwą która blokuje upadek dziecka. Wydaje mi się że łóżeczko jest lepsze bo dziecko nie wyleci, ale nie wiem czy pozwoli się położyć w łóżeczku skoro do tej pory usypiała na łóżku. Proszę o rady a głupie komentarze są niemile widziane.

Gość gość
a my skąd mamy wiedzieć co będzie jej odpowiadać????? może my mamy wziąć twoje dziecko i sprawdzić czy będzie chciało spać w łóżeczku? A w ogóle to co? dziecko ma tobą rządzić? ma spać w łóżeczku to się przyzwyczai prędzej czy później/ Kuźwa coraz gorsze tematy na tym kafe

Gość gość
Moim zdaniem lepsze tradycyjne łóżeczko dla niemowląt, takie ze szczebelkami. Za chwilę córka zacznie wstawać na nóżki, a wtedy szczebelki są najbezpieczniejsze, bo nie ma możliwości wylecieć. Żebyś widziała co właśnie robi mój 11 miesięczny syn w swoim, przed zaśnięciem, to byś się nawet chwili nie wahała :)

Gość gość
Witam, łóżko z listwa odpada, dzieciaczek jeszcze za mały

Gość gość
Moje dziecko spi ze mna od urodzenia czyli rok. Ile razy poloze go do lozeczka tyle razy ma napasc histerii. Skapitulowalam i doszlam do wniosku ze jak podrosnie to mu wytlumacze ze duzi chlopcy spia sami. Co do miejsca spania to lozeczko bedzie o wiele lepszym rozwiazaniem jeszcze niz lozko z barierka. Dziecko bedzie wstawac, starax sie wyjsc z lozka. Z lozeczka tak latwo na poczatku mu nie pojdzie a barierka na lozku jest za niska i dziecko sie przez nia pieknie przefiknie i zleci na podloge

Gość gość
a my skąd mamy wiedzieć co będzie jej odpowiadać????? może my mamy wziąć twoje dziecko i sprawdzić czy będzie chciało spać w łóżeczku? A w ogóle to co? dziecko ma tobą rządzić? ma spać w łóżeczku to się przyzwyczai prędzej czy później/ Kuźwa coraz gorsze tematy na tym kafe x Napisałam głupia kwoko że takie komentarze są zbędne ale oczywiście czytanie ze zrozumieniem jest dla Ciebie zbyt ciężkim wyczynem. Moje pytanie było na temat tego co lepsze a to że napisałam dlaczego się waham z łóżeczkiem to nie było tematem pytania. Tak, ja jestem dla dziecka nie ono dla mnie. Jeżeli nie będzie chciała spać w łóżeczku to ja jej zmuszać nie będę. Skoro temat taki coraz gorszy to załóż sobie swój i jako ekspertka jedyna w swoim rodzaju się na nim wypowiadaj. Szerokości

Gość gość
uważam, że łóżeczko szczebelkowe będzie najlepsze. Na łóżko z barierką jest za mała.

Gość gość
głupia kwoka to twoja stara