Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pierwszy smartfon

Polecane posty

Gość gość

niedługo konczy mi sie umoa i chcialabym teraz smartfona. Jaki polecacie? co bedzie dobre na poczatek?

Gość gość
Każdy jest taki sam, tylko obudowy mają inne i oczywiście ceny.

Gość gość
samsung s3 mini fajny jest, albo galaxy 3

Gość gość
napisz jakie masz do wyboru przy swojej umowie, ile chcesz płacić abonamentu itp no i przede wszystkim do czego będzie c***otrzebny bo inny do przeglądania internetu czy fb, inny do grania, inny do muzyki itd

Gość gość
zgadzam się z osobą wyżej, ja używam swojego smartfona głównie do pracy, a jestem projektantką ogrodów i pracuję w terenie, więc potrzebny mi był dobry aparat, żeby podsyłać klientom projekty, zdjęcia postępów w pracy itp, system android żeby mieć dostęp do większości aplikacji, np. panoramy firm, w której mam wszystko w jednym miejscu, mogę podjechać do najbliższego sklepu budowlanego w okolicy itp jak pracownikom czegoś zabraknie, mail, no i wytrzymała bateria. wzięłam galaxy i jestem zadowolona, chociaż ładowarkę samochodową i tak wożę ze sobą bo nie ma się co łudzić że smartfon wytrzyma tyle co stara dobra nokia :)

Gość gość
głownie do internetu. Zastanawiam sie nad htc s8, nokia lumia lub jakąś xsperie.

Gość gość
Ma służyc głównie do interenetu. Zastanawiam się pomiędzy htc s8, nokia lumia lub którąś xperia- podobaja mi sie wizualnie ale nie wiem czy to dobry wybór

Gość gość
Ma służyć głównie do internetu. Zastanawiam się pomiędzy htc s8, nokia lumia lub któraś xperia- podobają mi się wizualnie ale nie wiem czy to dobry wybór.

Gość gość
nie bierz lumii, tylko android sie liczy na rynku aplikacji

Gość gosc85
htc 8s windowsa:( czyli zostaja xperie

Gość gość
up up

Gość informatyk_wlkp
Te drogie europejskie smartfoniki. Kup sobie bezpośrednio z Chin na aliexpress jakiegoś ZOPO 998+ albo ZTE V987

Gość gość
A budżet jakiś masz?

Gość lis4567
sprawdź sobie promocję walentynkową w media expert. na pewno znajdziesz coś w przystępnej cenie

Gość gość
moj maz ma iphona - okropny , on niby jest zadowolony ale to nie dla mnie. ja mam samsung s3 spoko ale jednak wezme s 4 bo lepszy - polecam samsung s4 :)

Gość gość
Kilka dni temu przyszedł do mnie właśnie smartfona Lenovo kupiony w sklepie internetowym http://www.smartking.pl . Bardzo niska cena - bo przesyłka idzie z Chin, ale czekałem raptem 2 tygodnie, więc nie narzekam. Mogłem kupić na aliexpress ale dla mnie liczy się to że mam polską gwarancję i za telefon który kupiłem odpowiada polska firma a nie jakaś z Chin