Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja znajomwa uwaza sie za lepsza bo ma meza na wysoki stanowisku

Polecane posty

Gość gość

Moja znajoma uwaza sie za lepsza bo ma meza na dobrym stanowisku a jej maz ma znajomosci niby... i patrzy z pogarda ,taka wyniosloscia na samotne kobiety bez facetow ,mniej bogatych...i czasami tak tego meza wychwala jaki to moj maz,jakie ma znajomosci..a ona siedzi w domu nie pracuje,ale uwaza sie za wielka pania..bo am meza i 2 dziecki..a jak inne tego nie maja to sa dla niej nikim..

Gość gość
jak ja zostawi, to kim ona będzie?

Gość tawariszcz Putin
na twoim miejscu zerwałbym znajomość

Gość gość
jej maz ona mieszkaja za granica i maja teraz 2 dzieci ,ona nie pracueje ,a on ma dobre stanowisko i nigdy dobrze zarbia ,ma tyle znajomosci..Ona uwaza sie za kogos lepszego ..z wyniosloscia patrzy na ludzi,dziewczyny ktore tego nie maja ...-singielki...itp..

Gość gość
tak było jest i będzie ludzie dzielą sie na lepszych i gorszych według rożnych podziałów mi się też to nie podoba, ale świat jest jaki jest i tyle bzdurą też jest, że rodzimy się równi, bo już od urodzenia jesteśmy różnie przez naturę wyposażeni a te podziały jeszcze z czasem się polerują

Gość gość
*nibdy dobrze zarbia** no z pewnoscio dobrze zarabia tym bardziej ze mieszka za granica-pracuje

Gość gość
autorko, pytam, jak ja maz zostawi, to co ona bedzie soba reprezentowac?

Gość gość
ALE TAK naprawde nie ma gorszch lepszych ludzi...KAZDY CZLOWIEK TO ISTOTA Marna tak naprawde... TE PODZIALYsa strasznie niesprawieliwe,przeciez nie kazdemu bylo dane urodzic sie w bogatej rodzinie,miec wplywowych rodzicow,miec mozliwosc ksztalcenia sie -oplacania szkoly-pomocy rodzicow..nie kazdy przezyl to co inny..przezycia ciezkie bardzoo wplywaja szczegolnie na slabe osoby...

Gość tawariszcz Putin
takie szmaty zawsze kłamią na temat mężów, ich zarobków i wpływów. Zazdrościsz? Też kłam.

Gość gość
ALE TAK naprawde nie ma gorszch lepszych ludzi...KAZDY CZLOWIEK TO ISTOTA Marna tak naprawde... TE PODZIALYsa strasznie niesprawieliwe,przeciez nie kazdemu bylo dane urodzic sie w bogatej rodzinie,miec wplywowych rodzicow,miec mozliwosc ksztalcenia sie -oplacania szkoly-pomocy rodzicow..nie kazdy przezyl to co inny..przezycia ciezkie bardzoo wplywaja szczegolnie na slabe osoby...-pozniej traca one wiare,sily w siebie swoje mozliwosci ,a nikt im nie pomogl nie wskazal drogi..

Gość gość
ale niby jej maz to powazny czlowiek,porzadny ,a ona niby z zawodu jest psychiatra.psychologiem,ale nie pracuej ,bo nie zna na tyle jezyka,niby sie uczy..

Gość gość
to psychiatra czy psychologiem, bo to 2 różne zawody... medycynę skończył, jest lekarzem?

Gość gość
i widze ,ze nie ma szacuku do mnie... patrzy nademna z wyzszoscia..bo ja jestem samotna singielka ,bez rodziny ,bez dzieci,bez faceta... czuc to ze uwaza sie za kogos lepszego..

Gość gość
ona ma niby dwa zawody:psycholog i psychiatra...ale to niewazne,wazne jaki ma stosunek do innych ludzi..o to chodzi w tym temacie

Gość gość
to on ma stosunek, czy ta jego małżonka ma ten stosunek? pytam, kim ona jest bez niego?

Gość gość
ona* chodzi mi caly czas o nia ..

Gość gość
to głupia prosta zakompleksiona baba musi być, kim ona jest z zawodu?

Gość gość
ma niby dwa dyplomy: psycholog i psychiatra .. ale nie pracuje w swym zawodzie bo na tyle jezyka obcego nie zna,uczy sie caly czas ,a za ganica jest 5 lat,ale nadal w domu siedzi,no i chodzi niby na kursy do szkoly nauki jezyka

Gość gość
to g***o sie nauczyła, jest poprostu zlym człowiekiem, wal ją

Gość jak reagujcecie na takie cos
A WY jak reagujecie jak widzicie ,takie ,kompromitowanie ,wywyzszanie sie ,uznawanie sie za lepsza danej osoby nad inna?

Gość szach matttttttttttttt
PATRZYMY biernie i dalej lizemy pupe tej wplywowej pani :)

Gość gość
unikamy takich ludzi, jak widzimy, że ktoś sie zachowuje nieładnie w stosunku do nas, to nie chcemy podtrzymywać znajomości, odcinamy się, żeby nie tracic nerwów

Gość bycie milo falszywym
jets dobrym psychologiem chyba w manipulowaniu...ludzmi..odkrecaniu kota ogonem..milej zlosliwosci-falszywej..:)