Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotr Zawilski

w czasach równouprawnienia najważniejsze jest by kobieta miała kasę

Polecane posty

Gość Piotr Zawilski

i była hojna ... wtedy mężczyzna chętnie z nią kopuluje i daje jej dużo ciepła, opieki oraz nie ma problemów z zapłodnieniem jej.

Gość opticzeskij
coś w tym jest, że jesłi kobieta jest niezależna finansowo to chętniej się z nia jest

Gość gość
:)) no własnie dla was to " istota' ponad wszystko :D

Gość gość
to jest ważne w zwiazku ,nawet jesli nie musi :) a nie musiałaby to i tak nie mozna pozwolic sobie na luksus :)

Gość Heniuś
"w czasach równouprawnienia" - haha, masz na myśli czasy, gdy kumpelka od 3 miesięcy nie napisze "co u ciebie" bo "to facet ma zdobywac kobiete a nie na odwrot"? A może chodzi o to, że 99% bab spieprza jak Iranki przed policją obyczajową gdy słyszą, że będą musiały się dokładać do budżetu domowego? A może masz na myśli te obecne fałszywe i zakłamane czasy, gdy mężczyzn oraz kobiety obowiązuje często diametralnie różne prawo ale jest "równo" bo zatrudniamy z partyjnego klucza komitet bardzo centralny do spraw równego statusu kobiet i mężczyzn? A może masz na myśli, że jak dorosły facet "zrobi to" z nastolatką to ona dostaje opiekę psychologa a on zostaje skazany za pedofilię a jak dorosła kobieta "zrobi to" z nastolatkiem to ona dostaje opiekę psychologa a on odpowiada przed sądem rodzinnym i dla nieletnich za czyny lubieżne? Równouprawnienie w tym kraju jeszcze bardzo długo będzie tylko pustym słowem. A znaleźć kobietę do partnerskiego związku to chyba tylko cudem można. Olbrzymia większość nawet nie wie, co to słowo znaczy a co dopiero "z czym się to je".

Gość gość
Heniuś browara bym C****stawił za ten komentarz. Celniej tego nie mogłeś ująć.

Gość michałłłłłłł
Heniek dobrze gada.

Gość michałłłłłłł
Znałem od cholery kobiety. Miałem kupę romansów. Z żadną kobietą nigdy nie chciałem być. Nie mają zasad, honoru, godności, są skąpe, chytre, nie potrafią się cieszyć, są zimne, wyrachowane, są wrażliwe ale tylko na własnym punkcie, mają problemy z higieną osobistą, są głupie, zawistne, są kiepskie w łóżku. Dlatego jak znajdę laskę, która jest czysta, zadbana, mila i można mile z nią spędzić kilka godzin, to czuję się jakbym Boga za nogi złapał. Zazwyczaj taka laska już nie posiada zbyt wielu pozytywnych cech, więc tylko układ na d**ę zostaje. Nie Heniuś? Nie jest tak k***a?

Gość gość
Jak zwykle dominuje męskie biadolenie. Kobieta musi mieć kasę żeby facet ja szanował w czasach gdy faceci są tak skąpi ze nawet kobiecie drinka nie postawią. Miałam ja takiego amanta co zarabiał dwa razy tyle co ja a gdy do mnie przyjeżdżał na weekend cały stół miał jadłem zastawiony a on sobie przywiózł piwo. Dla siebie. Bo to ujma jak się w gośc**przychodzi i coś kupi na stół. Po miesiącu zrezygnowałam z jego wizyt bo większość facetów teraz takich jest, nażreć się, nachlać za darmo i jeszcze poużywać w łóżku. Ja nie mam problemu, mnie facet nie musi stawiać ale ja faceta utrzymywać nie zamierzam. Teraz szukam tylko i wyłącznie faceta z gestem, który nie ucieka gdy przychodzi do płacenia.

Gość jasiowędrowniczek
Ja tam z przyjemnością zapłacę za kobietę i wcale nie musi być "kasiasta" ale w tym co napisał Henio jest dużo prawdy .

Gość gość
Heniuś 100% dodam jeszcze, że sądy w Polsce, nawet jak matka to totalna alkoholiczka z patologii, bez pracy, imprezowiczka a facet to ułożony porządny człowiek to i tak dzieci oddają matką.

Gość gość
kobiety mimo tego, że też zarabiają dalej oczekują, że facet będzie im sponsorował przyjemności. No sory ale kiedyś kobieta nie pracowała to nikt nie oczekiwałby, że ktoś nie zarabiający będzie płacił za cokolwiek a dziś co pensja faceta na wszystko a kobiety tylko dla niej i kto tu jest skąpy? Dziś mężczyźni nie chcą dawać się wykorzystywać a kobiety się oburzają.

Gość gość
Autor tematu sam ze soba pisze :-D zostawie to bez komentarza :-) Takie juz jest zycie faceci ze musicie za kobiete placic aa kiedy urodzi wam dziecko utrzymywac cala rodzine a jesli jestescie bez kasy to macie pecha chyba ze znajdziecie jakiegos paszteta ktora nie moze znalezc faceta i wezmie pierwszego ktory sie trafi A o ladnych laskach mozecie tylko pomarzyc :-D

Gość gość
chcialbys, macius :D ale to bylby strzal w kolano, bo stalibyscie sie wtedy kompletnie zbedni. wasza jedyna funkcja w zyciu kobiety przestalaby istniec :)

Gość gość
faceci sa zbedni pod kazdym katem, z wyjatkiem finansowego, bo wciaz zarabiaja wiecej, niz kobiety (na porownywalnych stanowiskach) plemnik juz mamy sztuczny, chwila moment i kobiety beda mogly zapladniac sie same :) tylko ta cholerna kasa mnie przy was trzyma :P

Gość gość
To idźcie w p**du , Kupię sobie lalkę w sexshopie i na co mi baby .

Gość gość
Dlatego najbardziej rozgarnięci faceci umawiają się z prostytutkami a nie wchodzą w związki

Gość gość
hahaha.....prawda :-) SEKSMISJA :-)

Gość gość
mężczyźni chcą partnerstwa a kobiety patriarchatu stąd takie upodobania muzułmanami i osobami z tamtych rejonów świata.

Gość gość
Do roboty cwaniaczku a nie na bogata kobiete liczysz :D