Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co chce tym zachow OSIAGNAC

CZEGO On chce

Polecane posty

Wczesniej spotykalam sie z facetem niby na niezobowiazujacy sex ,Ja rowniez nie chcialam wchodzic w dalsza relacje..klocilismy sie wracalismy ,obecnie jest to dluga rozlaka brak jakiegokolwiek kontaktu,nikt sie pierwszy nie odezwie w normalny sposob...Ale on czasami potrafi dzwonic do mnie jak jest troche podpity i szuka kontaktu wydzwania,nawet w nocy o 1 potrafi mi wyslac smsa zadzwonic,jednak Ja milcze nie odpowiadam na smsy ,ani nie odbieram telefonu od niego ,nawet jak zadzwoni z zastrzezonego ,jak odbiore uslysze ,ze to on rozlaczam sie.. Pytanie ,dlaczego nie zadzwoni on normalnie jak nie jest calkiem trzezwy itp pod zadnym wplywem jakis srodkow..?? tylko jaj wypije , wroci nad ranem z imprezy jakiejs, to probuje sie ze mna kontaktowac, wydzwniac po nocaach? dlaczego normalnie jak czlowiek w normalnej porze dnia , nie zadzowni zapyta sie co slychac ,badz umowic sie na sex ,ale w normalny sposob ,a nie pod wplywem alkoholu badz czegos tam ... ?? Nie rozumiem tego dlaczego tak postepuje ,skad to sie bierze,jaka przyczyna?

Gość gość
to znaczy, że na trzeźwo nic dla niego nie znaczysz! natomiast po pijanemu, jak większość chłopów szuka kibla, żeby się wyrzygać i spuścić - mentalnie jesteś dla niego takim właśnie kiblem!

a nie moze do mnie w normalny sposob zadzwonic,bez picia czegos? ON bardzoo rzadko pije cos,a jak juz pije to nie duzo ,wiec jest w stanie w ktorym wie co robi..znamy sie juz 4 lata..

Gość haha story of my life
Bylam w takiej samej sytuacji.Facet wydzwanial do mnie tylko jak sie napil,albo w srodku nocy wrocil z skads.Tyle,ze ja bylam wtedy mloda glupia I zakochana.A on to robil tylko I wylacznie z jednej przyczyny :) Wiadomo jakiej...A po trzezwemu, teraz podejrzewam,ze poprostu staral sie zerwac kontakt, do czasu kiedy znowu sie napil.Radze omijac takich dupkow, bo poza wykorzystaniem na nic wiecej nie masz co liczyc..Co prawda u mnie zakonczylo to sie tak,ze wielce sie zakochal jak zerwalam z nim kontakt,ale juz bylo za pozno I za wiele cierpienia.Takze ostrzegam,bo nie warto sie w to pakowac ;)

Gość gość
autorko, czy ty masz nerwice natrectw ze tak czesto o to samo pytasz?

Gość Co chce tym osiagnac
ale to ja go odrzucalam bo czulam ze niezbyt dobry jest ,na pewno na partnera zyciowego sie nie nadaje.. i sie zawzial przestal tez odzywac za to ze go olewalam,nie chcialam spotykac.. ALE ZASTANAWIA mnie co on chce tym zachowaniem osiaganc..jeszcze nikt mi nie udzielil odpowiedzi..

Gość haha story of my life
Za malo szczegolow zeby stwierdzic my Ci na takie pytania nie odpowiemy,bo go nie znamy.Czemu poprostu nie zdobedziesz sie na chwile szczerosci i sama sie go nie zapytasz czemu sie tak zachowuje? Skoro,az tak bardzo chcesz znac odpowiedz...Z facetami czasem trzeba prosto z mostu ;)

on wlasnie chce tego zebym teraz to ja za nim zabiegala,odezwala sie ,ale nie chce dac mu tej satysfakcji...to taka gra...jakby...

kiedys na poczatku naszej znajomosc***owiedzial ze nie podoba mu sie to ja ja go traktuje ,ze czuje sie jak piesek..to mowie mu"odczep sie ode mnie nie przylaz"!! to i tak lalil jak pies..

nie zaczelam zanjomosci ,na sile wrecz sie przyplatal" lazila za mna,pozniej olewalam ,pozniej on olal...obrazal mnie powyzywal ,klocilismy sie ...pozniej cisza bez odzweu ani on ani ja.. a teraz takie zachowanie z jego strony..?

Gość gość
daj mu znowu d**y, to może sytuacja się wyklaruje

Kiedys przyszlam do niego po dlugiej wspolnej ciszy-nieodzywania sie wzajemnego i jak siedzialam u niego ,zadzwonil do mnie kolega-pogadalam ,a tematen jak slyszal ze rozmawiam z kolega spojrzal sie na mnie tak zle i zaczal specjalnie podglasniac tv..i rzucil mnie podczas gdy rozmawialam przez telefon ,dlugopisemm-..pozniej byl taki wkurzony ,powyzywal mnie brzydko ...i zaczal krzyczec ze "MNIE Nienawidzi..".. Raz tez po klotni przyszedl,troche czas sie niewidzielismy..i mowil ze byl taki smutny i ze duzo plakal ,ze niby za mna tez.. -takie bzdury chcial mi wcisnac ZE NIBY za mna plakla jak tyle czasu sie nie widzielismy..OCZYWISCIE nie uwierzylam w to..JAKBY NAPRAWDE tesknil to by sie odezwal ,a nie milczal..Ja tez nie bede sie odzywala...

ale CZY nie moze zadzwonic normalnie ,umowic sie na sex? czy chce mi pokazac specjalnie ze mnie nie potrzebuje? bo on taki jest zlosliwy..

Gość gość
uwazaj na niego bo psychiczny..rzuca dlugopisem..nizrowoazony gosc.

Gość gość
psychol jakis..