Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boguszz

Fantazje

Polecane posty

Gość Boguszz

Jestem w szoku. Rozmawialiśmy z partnerką o fantazjach erotycznych i na początku nie chciała zdradzić swojej fantazji. Wczoraj przyznała się, ze jej fantazją jest zrobić siku na mnie. No szok. Najnormalniej w świecie chciała by abym leżał a ona stanie w rozkroku nade mną rozchyli swoją c**kę i nasika na mnie. Oczywiście to tylko fantazja , pytałem więc ona powiedziała ale nie zrobi tego. Co o tym myslicie?

Gość gość
lepiej siku niż kupę. daj się olać.

Gość co o tym mysle
nie rozumiem fascynacji sikaniem i kupkaniem na partnera (bo i tak ludzie maja) - dla mnie to jak chciec uprawiac seks w szambie

Gość gość
różne są zboczenia ale te z sikaniem to nie jest najgorsze

Co my na to? Co Ty na to lepiej powiedz :P Jeśli to dla Ciebie obrzydliwe pozostanie w sferze fantazji a jeśli nie jest to jakaś straszna zbrodnia w Twoim odczuciu to może warto spróbować?

Gość gość
ja jestem facetem i muszę powiedzieć, że jakby moja mi tak zaproponowała, to bym się zgodził. Zresztą spełniałem już kilka jej fantazji i zawsze było super.

Gość Boguszz
lubiękiedy nie jest to dla mnie obrzydliwe, nawet teraz wydaje mi się sexi. Chciałem znać opinię czy inne kobiety też coś takiego chciały by zrobić a także opinie innych facetów w tym temacie

Gość gość
kto się jeszcze wypowie

Gość gość
kto się jeszcze wypowie

Gość gość
podnieca mnie widok ,gdy facet sika, mam ochote dotykac go wtedy....az wstyd pisac , nikomu tego nie mowiłam

Gość gość
a to ciekawe, myślałem że kobiety to świętoszki a one też czasem lubią świńtuszyć chacha

Gość gość
Jestem facetem i dla mnie jak kobieta sika to jest tak wspaniały akt jak jakieś misterium , nie raz dałem się olać swojej żonie , albo oblizywałem jej c**kę po siusiu --- zobaczcie kiedyś ja wspaniale to panie robią , ile czynności muszą wykonać . Wyobrażcie sobie kobietę w spódniczce kie dy najpierw musi ją zakasać , potem zsunąć figi , rozszerzyć nóżni aż majtki się rozciągają , ptem kucnąć i dopiero sie rozlużnić i otworzyć ten śliczny kranik , a i tak czasami osikają sobie pupę czy majtki jak żle się c**ka otworzy - a to jest przecie tak urocze i niewinne :))))

Gość Boguszz
no i stało się przed pół godziną nasikała na mnie, złoty deszczyk bardzo mi smakował i takiego widoku nigdy jeszcze nie widziałem, ale był mały problem... popuściła mi mało klocka, mało się nie udławiłem, ale i tak było bosko :P

Gość niki28mk
Jestem facetem i kręci mnie damskie sikanie na mnie. Zaczęło się niewinnie podczas igraszek gdy rozbawiłem moja panią ona stwierdziła zebym przestał bo się posika a ja niby żartem mówię to sikaj i stało się. Od tego czasem dla zabawy posikuje na mnie a ja bacznie obserwuję jej muszelkę

Gość Boguszz
28.01.14 ten wpis to podszyw jakiegoś maniaka

Ach...podniecający widok, kucająca dziewczyna, której z pomiędzy rozchylonych nóg cieknie stróżka...

Gość natalllkkaa
i co się dziwić że polki chcą murzynów, arabów, jak można wziąć sobie takiego polaczka syfiarza jak Boguszz czy bushman do domu... jak można z takim parchem jak bushman się dotykać... idź człowieku połóż się obok pisuaru, będziesz miał rozkosz nieziemską.

Gość gość
hahhahahah bushman parch :D:D:D

Gość Boguszz
natalllkkaa Odmów sobie zdrowaśkę, dziesiatkę różańca a następnie pooglądaj Trwam. Lepiej dla ciebie jak na temat sexu nie bedziesz zabierać głosu

Gość natalllkkaa
wolałabym odmówić 100 zdrowasiek, niż z takim syfem jak ty mieć do czynienia! zboku jeden, gdzie ty widzisz sex w szczaniu sobie do ryja, nassraj sobie jeszcze do paszczy zakało jedna, a później daj psu morde oblizać :)

Gość Boguszz
kto mówił o jak ty nazywasz szczaniu do ryja? Chodziło o sikanie na ciało partnera, partnerki. Jak coś tobie nie odpowiada to nie rób tego i zachowaj kulturę. Twoja chamska wypowiedź źle świadczy o tobie jako kobiecie. Tyle w temacie

Gość 40tka
natalka przez takie osoby jak ty, to forum schodzi na psy!! Obrażasz i jestes wulgarna, mysle, że nie jest to odpowiednie forum dla ciebie....

Gość natalllkkaa
i ty masz czelność mówić o kulturze :D oddawanie fekalii na ciało innej osoby nazywasz sexem ??? Przecież ty cuchniesz na odległość jak skunks :) @40tka ty też jesteś fanką tego brudastwa? jak tak to gratuluje... Syfiarze już sami sobie wystawiają świadectwo na tym forum wiec moje słowa dla nich to jak pieszczenie piórkiem. brudas zawsze pozostanie świnią, nawet jak mu do pyska plują (czytaj szczają)

Gość Boguszz
natalllkkaa takim słownictwem nie posługuje się kobieta przyszła żona i matka. Wstyd mi za ciebie i współczuję twojemu facetowi mieć taką chamówkę. Juz mówiłem, ze jak coś ci nie odpowiada to nie rób tego ale nie obrażaj ludzi. Wbrew pozorom twoja wyobraznia bardziej zboczona niż jak mnie nazywasz zboczonym

Gość natalllkkaa
owszem uwielbiam sex, ale sex czysty naturalny, pachnący, pachnący naturą, a nie cuchnący odchodami, degustowanie się szczochami świadczy o zezwierzęceniu się wielbicieli tego zboczenia i tak należy tych podludzi traktować ! gdyby mój chłopak wychodząc z toalety nie umył rąk niechałabym go znać. A takich syfiarzy w Polsce jest większość.

Gość Boguszz
nie uogólniaj, to że inni nie dbają o higienę nie zwalnia ciebie od zachowania kultury. Jesteś kobietą więc zachowuj się jak na kobietę przystało. Widać masz złe skojarzenia z toalety i to przekłada się na sex. Nie słyszałaś o zabawach bardziej intymnych , twoja strata. Wystarczy poczytać. Osobiście jestem zdania , że jeśli dwoje to akceptuje to "obsikanie" partnera na jego zyczenie nie uważam za zboczenie a tylko grę-zabawę.

Gość natalllkkaa
na zdrowie ! :classic_cool: i trzymaj się w swoim "sikającym" środowisku syfiarzy, a nie wypisuj tu na forum o swoich zboczonych fantazjach powodujących odruch wymiotny. Na szczęście w moim gronie nie ma takich "cudownych" egzemplarzy, bo gdyby nawet ktoś o tym wspomniał w realu to przyniosłabym mu trochę z muszli klozetowej przed spuszczeniem - a niech ma niech się degustuje, i więcej naszym nawet znajomym by nie był !

Gość 40tka
natalka, widzę, że bezowocna jest dyskusja z tobą, o ile mozna nazwać to dyskusją. Jak większość naszego społeczeństwa nie umiesz konstruktywne dyskutować tylko oblewasz ludzi pomyjami. A dlaczego?....dlatego, że myślą i robią inaczej niż ty...a przeciez wystarczy sie nie wypowiadać lub omijać tematy, które tak ciebie drażnią....czy gdy jestem wegetarianką to znaczy, że powinnam ublizać i obrzucac epitetami osoby jedzące mięso?..... wystarczy napisac jaka jest twoja opinia na temat bez obrażenia i złośliwości....może kiedys życie nauczy cie byc bardziej powsciągliwą osobą w wydawaniu opinii o innych....tego życzę tobie z całego serca, wiecej klasy....

Gość gość
A ja marze zeby moj zrobił sobie dobrze ręką jak ja patrze :P Ale on nie chce .. :(